- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- GoodSpeed: Ugrás 32 GB RAM-ról 64 GB RAM-ra: Corsair Vengeance CMK64GX5M2B6000Z30
- gerner1
- sziku69: Szólánc.
- hcl: Kelj fel komám, ne aludjál
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Yézi: 10 év
- Spyra: nagynyomású, akkus, automata vízipuska
Új hozzászólás Aktív témák
-
jjeahh
nagyúr
na rájöttem, hogy Amp több font-ot is tud mutatni elég nyomni egy F2-őt neki
options-ban meg lehet változtatni a betűk szövegét...asszem ez tökéletes lesz,
bár még arra nem jöttem rá, hogy ilyen "multiview" üzemmódban is mutassa-e azokat a betűket, amik nincsenek telepítveszerk: aarghh, amikor több betűt mutat csak a telepítetteket mutassa...óóóó...
miért nem lehet valami hibátlan? a betűk között egyenként váltogatni elég fárasztó...én úgy képzeltem el valahogy, hogy uninstallálok minden betűt, és mindig csak azt telepítem ideiglenes telepítéssel, amelyiket használom...így tök jó lenne, sosem halmozódnának fel az egekig a telepített betűk, és lehetséges is, csak ne egyenként kellene végignézegetni, amikor keresek valamit...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- Energiaital topic
- Path of Exile (ARPG)
- Viccrovat
- OTP Bank topic
- Robogó, kismotor
- Nintendo Switch 2
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Remekül felszerelt, fürge 5K2K monitorral jelentkezett az LG
- További aktív témák...
- Új Dobozos Asus TUF GAMING F15 Gamer Vágó Laptop 15,6" -30% i7-13620H 32/1TB RTX 4070 8GB 144Hz
- HP EliteBook 850 G8 Fémházas Multimédiás Laptop 15,6" -40% i5-1145G7 16/512 Iris Xe FHD EU-HUN
- Samsung 42" Full HD plazma TV eladó olcsón
- ÁRCSÖKKENTÉS Panasonic Viera 37" TH-37PV8P plazma TV eladó (2 HDMI)
- IBM/Lenovo Thinkpad T60
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T495 - AMD Ryzen PRO 7 I 16GB I 256GB SSD I 14" FHD I Cam I W11 I Gari!
- Azonnali készpénzes nVidia RTX 3000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen / csomagküldéssel
- AKCIÓ! Gigabyte B85-HD3 B85 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- Bomba ár! HP Elitebook 850 G3 - i7-6GEN I 16GB I 256GB SSD I RadeonI 15,6" FHD I Cam I W11 I Gari!
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A20e/Samsung Galaxy A40/Samsung Galaxy A04s/Samsung Galaxy A03s
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged