Hirdetés

Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• XbandX

tag

válasz .tnm #53 üzenetére

Nah elolvastam hsz-eket...előzőleg is megtettem...de vhogy nem ez érdekelt spec...ami azt illeti nem is nagyon tudtam, hogy hogyan is megy ez a játékok terén....kifjezetten inkább filmezés...és hangfelvevés céljából veszem a (ha vaszem) a hangkarit...nyilván amikor hangot akarok fölvenni...(keverek és arról készítek felvételt)...és olyankor nyilván nincs is semmi gond mivel stereóban megy a dolog, úgy néz ki a filmezésnél sincs semmi gond...van optikai digit ki/bemenetem az alaplapi hangkarin...azt viszont nem tudom, hogy tudja-e ezeket a DTS Connect és DD Live-ot...valszeg nem mivel az alaplap összesen került 27k-ba:D...namámost még mindig vannak dolgok amiket nem értek...(sorry láma kezdő vagyok ezen a téren...igazából ezekről a DTS ésDDL-ekről is most hallottam először)...szóval az optikai kimenet nem csak küldi az adott alkalmazás által "létrehozott" hangjeleket...bele az erősítőbe??(bemenet nem játszik...csak stereóra lesz használva!)...vagy ottan még a hangkártya konvertál vmit - vmivé? (hallottam ilyen EAX meg THX meg ilyenekről a Játékok terén...ezek mik?...

Új hozzászólás Aktív témák