- Fűzzük össze a szavakat :)
- CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Asszociációs játék. :)
- "Egyszerű" Ügyfélkapu+ regisztráció
- Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Mindent a StreamSharkról!
- Milyen mosógépet vegyek?
- Anya, tudsz segíteni a matekban?....Nem érek rá kisfiam, majd segít a ChatGPT...
- Konvektor korszerűsítés - Computherm KonvekPRO felszerelése Q7RF szobatermosztát
- Szivat a ONE. Digi és követeléskezelő (Második rész)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Ringman
nagyúr
válasz Pierre75 #2163 üzenetére
őt sem kedvelem, hogy finoman fogalmazzak. (az edzőt, de a görög sem a szívem csücske)
Eladó használt nyergek: SQLab 611 Ergowave CrMo 14 cm: 30e | Ergon SR comp men road S/M 22e | Pro Turnix Perf. AF 275x132 mm 25e || Használt Cane Creek eeSilk 27.2 x 350mm Road 20 mm 63e
-
-
mephi666
nagyúr
válasz Pierre75 #1922 üzenetére
Ja, de csapatsportoknál sem kéne egymásnak esni... a háborúban az a legdurvább, hogy olyanok ölik egymást, akiknek egy átlag hétköznapon valószínű semmi baja nem lenne egymással... de most ezt kell tenniük a barom vezetőik akaratából ...mondtam már máshol: ezt a háborút Klicsko-éknak kellene lejátszani a ringben, az orosz vezérkarral 1vs1-ben, ököllel ...kezd átmenni az egész abba az irányba, hogy "utáljunk mindenkit, aki orosz" ...van köztük olyan, akit lehet utálni, de ne mossuk bele ebbe a kalapba azokat, akik végképp nem tehetnek a jelenlegi helyzetről
"Kis lépés az emberiségnek... hosszú lépést a férfiaknak..." ++++++++++++++ BattleTag: mephiHUN#2258 ++++++++ A kígyó veszélyes állat mert harap, de a takarítónő még veszélyesebb, mert ő Maris
-
mephi666
nagyúr
válasz Pierre75 #1920 üzenetére
...kezdek aggódni, mert ilyen ütemben oroszkrém tortát sem lehet hamarosan már kapni, pedig az a kedvencem
...most mindenkit pusztán a származása miatt egy kalapba mosnak a felelős górékkal? ...ennyire nem kéne átesni a ló túloldalára
"Kis lépés az emberiségnek... hosszú lépést a férfiaknak..." ++++++++++++++ BattleTag: mephiHUN#2258 ++++++++ A kígyó veszélyes állat mert harap, de a takarítónő még veszélyesebb, mert ő Maris
-
Ringman
nagyúr
-
mephi666
nagyúr
válasz Pierre75 #1904 üzenetére
2. set után erősen gondolkoztam, hogy keresni kéne egy oldalt és gyors rakni 5ezret Nadalra nem tudom mekkora szorzó lehetett akkor rá: 25x? ...nagy küzdelem volt, kb el is ment vele a vasárnap...
-
Ringman
nagyúr
válasz Pierre75 #1904 üzenetére
0-2; 2-3 0-40-ről behúzni a 10 évvel fiatalabb 2. kiemelttől nagyon komoly teljesítmény.
Eladó használt nyergek: SQLab 611 Ergowave CrMo 14 cm: 30e | Ergon SR comp men road S/M 22e | Pro Turnix Perf. AF 275x132 mm 25e || Használt Cane Creek eeSilk 27.2 x 350mm Road 20 mm 63e
-
Ringman
nagyúr
-
Ringman
nagyúr
válasz Pierre75 #1867 üzenetére
azt vettem észre, hogy kimaradt 1-1,5 év a szurkolóknak (covid) és emiatt mindenhol "harsányabb" lett a nézőközönség, van ahol túlságosan is.
-
Ringman
nagyúr
válasz Pierre75 #1865 üzenetére
nem hagyták szerválni medvegyevet, ismételt bírói kérés után sem (bár ő sem nagyon erőltette meg magát), többször is zajongtak a szervamozdulat elkezdése után, majd a második szerva előtt is, aztán meg ujjongtak a kettős hibának, video nincs. [link]
szerk:
ha van eurosport playered, akkor biztos vissza tudod nézni.
amúgy is ajánlott, olcsó, csomó meccset közvetít (slameken kb mindet), meg lehet angol kommentárral is nézni a meccseket (ami más színvonal, mint a magyar), meg nincs reklám.[ Szerkesztve ]
-
Ringman
nagyúr
válasz Pierre75 #1863 üzenetére
igen, átolvastam a hsz-eket, a cikket is ezért linkeltem:
An earlier version of this article misidentified the rules that applied to Djokovic’s act of hitting a line judge with a ball. The action fell under the Grand Slam rule book’s definitions of “ball abuse” and “unsportsmanlike conduct,” not “physical abuse.”
-
-
Mathiask
senior tag
válasz Pierre75 #1856 üzenetére
"Éppen a következetlenség az ami az ATP-t jellemzi. Leléptették tavaly, mert megszegte a szabályt, most még figyelmeztetést sem kapott mikor legkevesebb 3 ízben veszélyeztette a labdaszedők testi épségét."
Ebben benne van a válasz. Az a szabály, hogy ha eltalál valakit le kell léptetni. Ez elég egzakt. Ha nem talál el senkit akkor meg nem történt semmi. Ilyen szempontból következetesen a szabályok szerint jártak el. Az megint más kérdés, hogy szerinted más szabályok kellenek.
-
Ringman
nagyúr
válasz Pierre75 #1856 üzenetére
pár éve kyrgios (akit nagyon csípek amúgy) azt FAA ellen queens-ben dobta ki meccs után (!) az ütőjét a pályáról, az sem volt semmi: [link]
---
szerintem a tavalyi djoko default sem volt jogtalan.
ütőtörésből valósággal divat lett
a mester már pár évvel megelőzte a korát: [link]
szerk: a tanítvány: [link]
[ Szerkesztve ]
-
Mathiask
senior tag
válasz Pierre75 #1853 üzenetére
"A szankcionálásnál lennie kell(ene) súlyosság szerinti fokozatosságnak."
Ha lenne is mérgelési lehetőség abban az esetben amikor játékon kívül labdával eltalál valakit a versenyző, Djokot akkor is le kellett volna léptetni tavaly. Szerintem volt annyira súlyos. Sokan vannak ezzel így, mint ahogy valószínűleg sokan vannak úgy is, mint te, hogy elég lett volna pl pontlevonás, pénzbüntetés vagy ilyesmi. A lényeg, hogy nem egyértelmű ez bármennyire is úgy látod, hogy nem volt súlyos, bármennyire is úgy látom, hogy volt annyira súlyos.
És épp ezért jó is, hogy nincs mérlegelési lehetőség, mert az mindig vitához fog vezetni. Sok más sportban sincs. (pl NFL-ben olyanért látni kiállítást, hogy a bíróhoz hozzá se ér csak pl felé dob valamit, ami elkerüli vagy 2 méterre, vagy hogy a bíró ruhájához hozzáér) -
daneel_hu
addikt
válasz Pierre75 #1853 üzenetére
A taplóságban igazad van.
Viszont Djokovic sztorija sántít kicsit, és láttam előtte pár héttel olyat amikor Bedene felbaszta a labdát a karzatra, majdnem eltalálva 1 kameramant.Ezzel az a baj, hogy labdamenetek között, tehát "légüres térben" pufogtatják a teniszlabdát.
Ennek nincs helye szerintem. És nagyon keményen szankcionálják az ilyesmit, helyesen.
Egy teniszlabda tud sérülést okozni, pl szementalál. -
daneel_hu
addikt
válasz Pierre75 #1851 üzenetére
"Tavaly nem értettem egyet azzal, hogy leléptették..."
Pontosan azért kell(ett) leléptetni, mert nincs kivétel és ilyen viselkedés teniszpályára nem való. Precedens kellett, – meg is kapta a büntetést –, nagyon helyesen.
Azért mert ő a világelső, még nem kivétel.
Sorolni lehetne a hasonló esetekért való leléptetéseket. (Nalbandian, Shapovalov stb...)Mi játszunk BP bajnokságban, de még ott sem láttam ekkora paraszt viselkedést.
Van aki bunkó, de messze nem így. -
Ringman
nagyúr
válasz Pierre75 #1848 üzenetére
ja meg ott volt a levegőbe csapás, mikor épp egy labdaszedő lány futott a labdáért: [link]
az első meccslabda előtt (és utána végig) nagyon paraszt volt a közönség.
-
-
-
haypro
senior tag
válasz Pierre75 #1821 üzenetére
Musetti sajnos mióta kikapott Djokertől, halvány árnyéka önmagának 1-6-os mérleggel. Alcaraz eddig nem keltette fel az érdeklődésem, de azt a nyers erőt, amit Tsitsipas ellen prezentált talán senki sem übereli jelenleg a touron.
,,I look at the world, and i notice it's turning, while my guitar gently weeps"
-
daneel_hu
addikt
válasz Pierre75 #1798 üzenetére
"Ezen a fórumon kitárgyalták, hogy a mentális vagy fizikai fáradság volt előbb, amivel megzuhant Cickó..."
Elég fárasztó egy fórum.
Már az elején kiakasztó amikor az egykezes fonák hátrányait sorolja valaki a kétkezessel szemben.
Ez már 20 éve is téma volt, hogy ki fog kopni, rossz, a gyerekeket csak kétkezesre nevelik stb...Aztán eltelt egy kis idő és hopp megint jópár "egykezes" játékos van a top 100-ban. (férfiak)
-
Cartevo
őstag
válasz Pierre75 #1798 üzenetére
Még így sem fogunk zöldágra vergődni. Elfogadom ezeket a gondokat, sőt, össze is vonhatók, amit pszichofizikális gondnak mondanak, de abban óhatatlanul része van annak, hogy ki áll a túloldalt, kivel kell számolnod és lépést tartanod, ha az életéért küzdve menekülni kényszerül.
-
Cartevo
őstag
válasz Pierre75 #1788 üzenetére
Nem osztom ezt, hogy Cica összeomlott, hiszen a 3. szettben Nole kénytelen volt odatenni magát. Nem volt más választása, mint a mindent bele, különben vége a tornának. Azt sem hiszem, hogy fél órás gondjai lennének. Itt csak az a lényeg, hogy addig tartalékolnak, amíg csak lehet, hiszen az a buli, ha félgőzzel is megvan a szett. De ha ez bukta, akkor meccsben kell maradni, így marad az erőtenisz, full gázzal, és Tsitsipas már nem tudta állni ezt a sarat.
-
daneel_hu
addikt
válasz Pierre75 #1792 üzenetére
"Egyénfüggő, kit mi zavar. Jóval tiszteletlenebbnek tartom az ellenfelével azt, aki minden adogatása előtt 30 mp-et szöszöl: labdapattogtatás, seggvakarás, vajon zacsi is a helyén, akkor nincs más hátra csak még egy kis pattogtatás és már szervál is."
Nagyon egyszerű lenne ezeknek az elejét venni.
A stopperóra is pont Gyokovics és Nadal ellen született, a rossznyelvek szerint. Alapvetően jó itinernek tartom, csakhogy a szerva(rituálé) elkezdésének pillanatáig számolnak.
Szerintem a labda feldobás kellene legyen a szerva kezdete, nem a pattogtatás, seggvakarás.
Ez nagy hiba a jelenlegi szábályokban.Vakarhatja a seggét, pattogtathatja a labdát, de akkor az számítson bele a 20 másodpercbe.
-
daneel_hu
addikt
válasz Pierre75 #1788 üzenetére
"Hogy megjátszotta vagy sem a hattyú halálát? Nem tudom, Murray is használta, lélektani hadviselés, nálam belefér. "
Nem ugyanarról beszélünk. Mörri egy szenvedős karakter, aki az érzelmeit kifelé sugározza. Gyokovics ritkán ilyen, inkább fegyelmezettnek mondanám, amiről ma beszélek az a fizikumát sejtető hamis tesztbeszéd. Ez gond, ilyet sem Rafa, sem Mörri, Fededer aztán meg végképp nem ad elő. Oszkár díjas alakítás.
Szimplán előadja, hogy meg van dögölve. Aztán mégse...
Rafa azért probléma mert a levegőkifújásoknál (ütések pillanata) elég hangos.
Ugyanez gond Szerénánál (ő nekem az egyik legsportszerűtlenebb emiatt), de volt ilyen korábban is pl. Szeles Mónika és Sharapova. -
daneel_hu
addikt
válasz Pierre75 #1781 üzenetére
"Szásenykával szerencséje volt, annak csak az egója hatalmas, a mentális ereje csekélyke."
Zverev azért egyre jobb.
Mint mentálisan, mint fizikálisan fejlődött.
Nem lesz egyik pillanatról a másikra hatalmas bajnok, de azért borítékolok néhány GS-trófeát neki.[ Szerkesztve ]
-
daneel_hu
addikt
válasz Pierre75 #1778 üzenetére
"Ordító volt a különbség színvonalban stb a Cickó - Zverev kínlódással összevetve.
Szubjektív:
Csak 2 jobb RG meccsre emlékszem: 1995 Thomas Muster - Alberto Costa, 2015 Wawrinka-Djoko."Egyetértek.
És azt kell mondjam 2009 és 2015 után nem ismétlődhetett meg még egyszer az, hogy aki Nadalt veri, nem viszi a kupát... DE!
DE!
DE!Egy ekkora bajnoknak mi szüksége ilyen színészi alakításokra, azt fel nem foghatom.
Semmi bajom sincs ezzel a sráccal, hatalmas bajnok, de a szememben sosem lesz akkora mint Federer vagy Nadal. Ők nem élnek ilyen módszerekkel...
Szó se róla, a rafa-kiverésért megérdemelte ezt a trófeát, de kicsit keserű a szám. Mert megint eljátszotta a nagyhalált az első két szettben.Nincs... egy ekkora bajnoknak nincs erre szüksége.
Szerintem.
Belefér egy kis zsiványság, minden egyéni sportba kell. De ez nem.39-edszerre játszotta el ezt, és megint megette valaki.
Szomorú. -
Mathiask
senior tag
válasz Pierre75 #1727 üzenetére
"ő sérülést okozott"
Djoko is nem? Mármint az a bíró valószínűleg nem tudta volna 100%-osan folytatni. De én változatlanul amellett voksolnék, hogy ne legyenek ilyen kiskapuk. Mert azok csak kérdéseket vetnek fel, pl hogy akkor most meg kellett volna vizsgálni a vonalbírót, hogy lett-e sérülése, vagy mekkora mértékű és ha úgy látják egy bizonyos mértéknél több akkor kizárják, mint Shapo-t, különben nem? Meg ebben benne volt hogy 10cm-rel arrébb megy és akkor ott vagyunk mint Shapo. Meg akkor lehetne nézegetni, felvételről, hogy mennyire volt indulatból, stb. és akkor addig áll a játék 10-20 percekig, meg menne a győzködés, nyomásgyakorlás. Szerintem ki kell venni az ilyeneket, minél jobban lecsupaszítani a szabályokat, akkor van egyértelműség, átláthatóság, konzisztencia.
Nem láttam a pontos szabályt, csak amit a kommentátorok mondtak. De ha én döntenék, tuti olyan szabály lenne, hogy ha játékon kívül valaki felé(!) sérülést okozható módon küldi a labdát egyből ki kéne állítani.
Valaki korábban írta, hogy mi lesz, ha sok ilyen lesz, de pont emiatt nem lesz sok, mert ha Djokot leléptetik, akkor mindenki kétszer jobban vigyáz majd és jól van ez így.Amerikai fociban egyszer kétszer láttam kizárást az évek alatt, olyanért pl, hogy a bíró jelzett valamit széttárt karral és az inge bő ujja lógott és abba valaki belepaskolt, egyből kizárták. Bíróhoz/ruhájához nem érhetnek. Nincs is az mint európai fociba minden egyes meccsen hogy percekig körülállják és 5-en ordítanak rá, meg lökdösik. Lehet hogy szigorúnak tűnik, de higgyétek el így lesz nagyon kevés eset és így lesz összességében több tenisz, mint állás.
Ez nem egy olyan dolog, ami betarthatatlan, vagy iszonyatosan nehéz betartani, minimális önuralom és figyelés kell, amivel ezek a srácok rendelkeznek. Ha ideges törjön össze egy ütőt, azt hiszem kettő után jár csak pontlevonás. -
Mathiask
senior tag
válasz Pierre75 #1725 üzenetére
"Csak éppen azon az US openen történt az, ahol "
Igazából ez mindegy, az is mindegy előtte kivel hogy hibáztak a szervezők, ne legyen az, hogy de már egyszer hibáztatok pár éve, akkor most is hibázhattok. (meg az meccs közben volt nem? az azért más kategória, még ha nem is sportszerű)
Szándékosságot én se érzek, ahogy Shapovalovnál se. Igazából szerintem a két eset meglehetősen hasonló. kb 98%-ban. Mind a ketten idegesek voltak valamiért és ezért ütöttek úgy a labdába ahogy. Semelyikük se célzott, csak beleütött, ahogy amúgy nem tették volna ha nem idegesek. Annyi a különbség hogy Shapo sokkal erősebben ütötte meg, de az se volt szándékos célzás, csak beleütött erősen és pont arra ment a labda. Mint itt, csak ez szerencsére gyengébb volt. De ha sokkal erősebben ütötte volna, akkor már szabálytalan lett volna? Ki határozná meg mi az az erő, amivel még el lehet találni egy vonalbírót? Erre egy játékosnak figyelni kell. -
Fred23
nagyúr
válasz Pierre75 #1721 üzenetére
Szerintem is hibáztak a diszkvalifikációval; a néző teniszt akar, és ha ez gyakran elő fog fordulni, az nekünk nem jó.
Más tészta, hogy a játékosok meg tanuljanak meg jobban viselkedni... Csak sajnos van sok jó játékos, aki időnként nagyon felhúzza magát, és hülyeségeket csinál, ugyanakkor kábé senki se szeretne lemondani róluk.
[ Szerkesztve ]
-
Mathiask
senior tag
válasz Pierre75 #1721 üzenetére
"szerintem a szervező hibázott. Nem indulatból vagy izomból ütötte el a labdát"
Szerintem nem hibáztak, sőt. Mindegy mi miatt találta el, indulatból, vagy nem figyelésből, vagy szeretete kifejezése kép, játékon kívül volt és ha kicsit figyel nem történik ilyen. Szerintem nem is lenne jó, ha a bíró ilyen esetekben mérlegelne, mert az nem lenne konzisztens. Meg hát most értékelje ki hogy épp abban a pillanatban indulatból tette-e vagy sem? Meg nézzék, elemezzék a felvételeket hosszú percekig, hogy vajon véletlen volt-e vagy sem?
Szerintem jó az olyan szabály ami nem mérlegel, hanem objektív. Eltalál valakit, kizárás. Így mindenkinek tiszta.
Amúgy szerintem idegből csinálta nyilván. Nem szokás és nem is kéne a pálya közepéről hátra ütni a labdát fejmagasságban. Tehát abszolút elkerülhető lett volna és ha nem bukja a game-t akkor nem is így csinálja. És bár laza mozdulatnak látszik a lassításban, azért ők ilyen laza mozdulattal is jól meg tudják küldeni. Aki látott már pl egy jó edzőt, hogy test bele vitele nélkül, csak karból laza mozdulattal, hogy meg tudja ütni a labdát az tudja miről beszélek.
Egyébként engem talált már el labda szemen(nem is közvetlenül, hanem ütőről megpattanva, lehet hogy ilyen erős se volt mint amit Nole ütött) és hát akkor hónapokig fényesen bevillogott valami fény a szemembe naponta 30-40-szer. És jó pár év távlatából is néhány hetente egy két bevillanás van. Nem fér bele hogy ilyen figyelmetlen legyen egy játékos. -
Dane03
csendes tag
válasz Pierre75 #1686 üzenetére
Jól van, látom közös a nevező akkor ezekről a "zsenikről"... A playerről is megvan a véleményem... Kikényszerítettek az ATP Kupánál és kipróbáltam. Hát, mit ne mondjak... A kép minősége botrányos, néha stabilitási probléma is volt vele, tv-re ha tükrözöm a képet mobilról akkor lekicsinyíti és élvezhetetlen, a tv böngészőjéből nem tudom elérni szóval borzalmas... Cserébe nincs ugatás tisztán hallok mindent és nincs kiba..ott reklám. Valahogy a kettő jót kéne összegyúrni és az lenne az igazi... Most ért véget a második elődöntő próbáltam eredetire rakni de nem lehet, bezzeg a kettesen megy... Őrület.
-
Dane03
csendes tag
válasz Pierre75 #1684 üzenetére
Hmm az érdekes akkor. Szintén Digi. Pedig annyira megörültem mikor beharangozták, hogy minden tenisz az ES-on fog menni mert akkor nem kell még a toprongy "levegőnélkülcsakhülyeségetbeszélekfosomaszót" csabikát sem hallgatnom... Persze a wta maradt a digisporton de azt el tudom engedni. Teszek még próbát vele holnap és ha a sógor gyerek bejut a döntőbe is akkor egy újabbat ezzel a fránya kommentárral. Csak nem tudom ezzel hova tudok igazán fordulni, kissé tanácstalan vagyok. Ügyfélszolgálat biztos elhajtana. Digi irodába is hiába mennék szerintem... És akkor a DigiOnline-ról nem is beszélek, hogy ott mennyire jó lenne ha lehetne ezt állítani...
-
alázógyík
addikt
válasz Pierre75 #1651 üzenetére
Most kezdődött a salakos szezon.
Tudod milyen nehéz átállni a szél/nap/zaj mentes kemény pályás csarnokos/termes versenyekről?
Olyan meg sose nincs, hogy minden játékos top formában legyen EGY versenyen."Ez a mezőny sok minden volt, csak erős nem."
Ki hiányzott neked, hogy erős legyen a mezőny?
-
Pierre75
senior tag
válasz Pierre75 #1572 üzenetére
AO International Tennis
Jobb ha szólok, kiadtak a játékhoz egy januári patch-et. 5 hónap után, de minek?! Nem tesztelték mert minek:
Ezzel sikerült a pancser fejlesztőknek tollaslabdaszerű súlytalan masszává zülleszteniük a játékukat. A hiba ezen része nagyrészt server probléma, azonos régióban játszóknál kevésbé jelentkezik.
Elcseszték a röptét stb, Ez azonban régiófüggetlenül herélte ki az egész játékmenetet. Ami nemcsak a multi, de a single játékot is tönkretette.
Jelen állapotában ne vedd meg![ Szerkesztve ]
-
-Ben-
veterán
válasz Pierre75 #1596 üzenetére
Csakhogy ez most rosszabb helyzet, mint 2015-16 volt. Nadal fóbiája oly méreteket ölt, hogy Djokovicot már akkor se veri meg, ha az mankóval lép pályára. Stanimal nincs és esélyes, hogy már nem is lesz, Federer pedig szépen, lassan, de sajnos kiöregszik ebből a vad hajtásból. Ki fogja megállítani a szerbet? Saját maga... vagy Pepe Imaz.
-
Mathiask
senior tag
válasz Pierre75 #1585 üzenetére
Ez nem így van szerintem. Itt kb az ütés pillanatában kiáltot a bíró. Ha Kei kiütötte volna a labdát, majd mégis vonalat itéltek volna(akár challenge, akár vezetőbírói felülbírálás) akkor Busta kapta volna a pontot és Kei reklamált volna. Kei azért reklamált volna mert azt mondta volna hogy a bírói kiálltás zavarta meg és ütötte ki emiatt a labdát. Ilyenkor ha a bíró úgy itéli meg hogy a kiálltás nem volt előbb mint az ütés, vagy legalábbis nem emiatt ütötte ki akkor simán Bustának ítéli a pontot. (amúgy szerintem jogosan)
Itt ugyanez a helyzet csak fordítva kb a kiálltás pillanatában üt Kei és Busta semmit nem tehetett, esélye sem volt, se úgy hogy outot kiálltanak se úgy hogy nem, semmilyen hatással nem volt az out kiálltás Busta játékára és esélyeire. Jó ítélet volt, ha újrajátszották volna, akkor Keitől vettek volna el egy megnyert pontot. Ha sokkal előbb lett volna az out kiálltás és Busta emiatt megáll akkor játszották volna max újra. -
Pierre75
senior tag
válasz Pierre75 #1500 üzenetére
Meg kell követnem a szerbet. Mikor 2 éve jött a fényevő Pepe szívcsakrás korszaka, nem hittem hogy onnan van visszaút. Tévedtem. Könyökműtét után átalakítani a szervát stb nem kis munka lehetett. A meccsvégi két kézzel górált baromságról is leszokhatna.
Csak remélni tudom, hogy Stanimal-nak is van ereje visszatérni. Ebben a lepusztult mezőnyben nagy szükség lenne rá.
-
mzso
veterán
válasz Pierre75 #1494 üzenetére
+(#1493) rootkiller
Panaszkodjatok a diginek ti is e-mail-ben vagy telefonon. Ha már a szerződésben is benne van az angol hangsáv akkor továbbítsák is rendesen...
[ Szerkesztve ]