Új hozzászólás Aktív témák
-
Mathiask
senior tag
válasz Ringman #2297 üzenetére
Vége lehetne már ennek a labda dühből elütésének.
Szigorúbb szabályoknak kéne lennie.
Pl. Ha a játékos labdameneten kívül beleüt a labdába úgy hogy az nem pattan a játéktéren. (érsd kiüti a labdát a lelátóra) Akkor leléptetés.
Ha eltalál valakit mint most, akkor meg leléptetés és két hónap eltiltás. -
őstag
válasz Ringman #2293 üzenetére
Meg az is egy teher hogy könnyű a sorsolás, most ezt be kell húzni. Nadal volt még ennek nagy mestere ha könnyű volt a sorsolás vagy valamiért utólag nyílt meg mert kiverték előle a neveket akkor általában behúzta az adott GS-t (köztük a 2017-es Us opent ahol 28-ik volt a legmagasabban rangsorolt ellenfél). És nem piszkálásnak mondom, ez tényleg egy erény.
-
Mathiask
senior tag
-
Motion_Blur
félisten
válasz Ringman #2282 üzenetére
Én elég sok meccset néztem, Djoko-tól még nem láttam olyan játékot a tornán ami elég lenne Medvedev ellen. Ha az Alcaraz ellen formáját tudja hozni, lesimázza 3 szettben. Ne így legyen, de ezt értem.
A fogadóirodákat én se értem
Stavelot 2, easily full throttle into another twenty second top gear flatout section
-
-
őstag
válasz Ringman #2279 üzenetére
Igen, pont azon a helyen van ahol a challengeren kellene feltápolni a pontokat, a nagyobb tornákon meg behozni a pénzt. Múlt év végén csinálta is amikor kiesett a 100-ból (mondjuk most így lesz egy rakás védendő pont, jobb lenne kicsit egyenletesebben behúzni újra mielőtt kiesnek, bár most kiemeltként ment egy kört az US open előtti 250-esen, de jó eséllyel jön következőre Korda).
-
daneel_hu
addikt
válasz Ringman #2241 üzenetére
Rüne lesz még nagyon jó. (már most az nyilván)
Sajnos a testbeszéde és a megnyilvánulásai miatt nem fogom bírni az arcot, de elképesztően ügyes és harcos alkat. + tökös.Talán még Sinner akire vár pár szép pillanat, bár Gyokovics ellen összeszarta magát.
A Thiem/Zverev-féle generációnak így lehet lefőtt a kávé, nem tudom.
-
daneel_hu
addikt
válasz Ringman #2233 üzenetére
"szerencsére nem nézem a djoko-hurkacz meccset, de tényleg ennyire betli a lengyel kulcsmomentumokban?"
Tényleg.
Pontosan ezért nem nyernek ezek nagy versenyeket.Mindenesetre a vasárnapi meccs után a szerbnek is nehezebb lesz.
Lényegében visszavonultatták, sokkal nehezebb lesz innen nagy versenyt nyernie vérszemet fog kapni mindenki. Nem lehet mostantól a DJOKOVIC-(névből)jelenlétből élni a pályán. -
Mezcal
addikt
válasz Ringman #2227 üzenetére
Első szett neki állt, Djoko ideges volt végig. Djokonak sok mázlis, hálóról beeső labdája volt, amivel végül el is vitte szettet. Ilyen szett után borítékolható volt a 6-0. Viszont a szerb sincs a topon, komolyabb ellenfelek ellen bajban lesz
Playstation 5 SE CFI-1116A - Bugatti Divo távirányítós
-
őstag
válasz Ringman #2204 üzenetére
Szerintem a 21 RG után visszaesett és most kezd fejben rendbe jönni a görög. Régen ilyen meccslabdáról bukott 3. szett után összeomlott volna, most rögtön összekapta magát. Mondjuk szerintem a fonákja egyszerűen túl gyenge ahhoz hogy megverje djokot ha a lába rendben lesz (és nem játszik ennyi hibával mint ma az első szettben).
Pault én is kedvelem, szép tiszta technikával játszik és próbálja saját kézbe venni a sorsát (szépen támad). Ez neki most elsőre sok volt, első GS elődöntő.
-
őstag
válasz Ringman #2172 üzenetére
Nem kapott kiemeltet első körben azzal már az 50% legrosszabb már megúszva. Musetti ellen akkor lehet esélye ha sikerül darálásba fordítani a meccset, bár már Musetti is erősebb fizikailag mint 2 éve amikor 0:2 után simán bedarálta Djoko Rg-n (nyert vagy 1 játékot mielőtt feladta csak azért mert fáradt...). De mint sorsolás lehetett volna sokkal rosszabb (Sinner sérült, szóval bravúrral lehet megint 4-ik kör, ott persze jó eséllyel Tsitsipas, és ez a típusú támadó játékos sajna nagyon biztosan eséllyel veri Fucsovicsot).
-
Soulfly842
addikt
válasz Ringman #2144 üzenetére
Azért ahhoz is emebrfeletti akarat és fizikum kellett, hogy addig eljusson, hogy a kezében és a fizikumában annyi volt.
Más kérdés, hogy ez minimálisan diszharmóniában volt az elért eredményekkel, de így is olyan szintre jutott, ahol magyar férfi teniszezők nem tolonganak.
-
Mezcal
addikt
válasz Ringman #2133 üzenetére
Azért ehhez hozzá kell tenni, hogy őt fénykorában elkerülték a sérülések, és később is kisebb problémái voltak ezzel. Nadal meg eleve egy komoly vele született problémával versenyzett. Djokovic viszont elég sokszor adott fel meccseket fizikai problémák miatt.
-
daneel_hu
addikt
válasz Ringman #2106 üzenetére
Mire gondolsz?
Párosban vagy egyéniben? Mert valószínűleg ugyanúgy számolják kit hívnak meg és kit nem.Az a tíz lesz meghívva aki a legtöbb pontot szerezte idén. Ebből a 9 és 10-dik ugye csak tartalékos.
Magyarán ha benne vagy az első nyolcban akkor meg leszel hívva.
De lehetséges, hogy vannak még kitételek ahogy írod. -
Mezcal
addikt
válasz Ringman #2101 üzenetére
Nem írom le, de most ez a helyzet nála, szinte megnyert meccseket bukott el sorra. Waw annyiban más, hogy őt nem kiáltották ki új reménységnek, állandóan Federer árnyékában volt, ezért nem is volt rajta akkora nyomás, mint Sinneren. De maj meglátjuk, Alcarazt megverhette volna, de megint a fej...
-
daneel_hu
addikt
válasz Ringman #2089 üzenetére
Federer első GS-e 2003 WIM, tehát azóta 75 tornát rendeztek. (levontam a 2020-ban nem megrendezett Wimbledont is) Remélem jól számoltam.
Ebből a 75-ből vittek el HÁRMAN 62-öt.
Ezen kivül ugye Wawrinkának és Mörrinek volt 3-3 trófeája. (az már 68)
Kik a "maradékok"? Egyszeres győztesek. Csilics (1), Gaston Gaudio (1), Del Potro (1) Thiem (1), Roddick (1), Ferrero (1), Alcaraz (1) azaz összesen 75.
ELKÉPESZTŐ.
Ha így nézzük akkor Wawrinka is Mörri teljesítménye IS elképesztő. -
-
Pierre75
senior tag
válasz Ringman #1943 üzenetére
Abszurdisztánban ezek a gittegyletek a lopásról szólnak. Ahogy lézer jani beült szűcs nertárs helyére, majd minden vizsgálat nélkül megállapította, lehet elvesztette közpénz jellegét 5 milliárd, de szűcs nertárs keze tiszta (közröhej). Se felelős, se pénz...
Kíváncsi leszek fucsovicsot majd mennyire nyomja tövig a kloákába deutsch tompika a majdani kampányban? Megy most is győzike népének krumplit osztani mint szűcs nertárs kampányában? -
alázógyík
addikt
-
Pierre75
senior tag
válasz Ringman #1905 üzenetére
Medve furcsamód 2:0 után fokozatosan elvesztette a fókuszt és ha nem is mély, de tartós hullámvölgybe került. Nagy taktikai csata volt, amit Nadal nyert, elővette a colosok elleni legjobb taktikát, mélységben mozgatta és őrölte fel az oroszt, aki a végére már fizikálisan is elkészült.
-
alázógyík
addikt
-
daneel_hu
addikt
válasz Ringman #1894 üzenetére
Teljesen jó gondolatok. Nincs is miről beszélni.
Gyokovicsék túltolták a biciklit, ezt már nem lehet visszacsinálni.Az ausztrálok nagyon törvénytisztelő emberek, ott miniszter már bukott bele abba, hogy közpénzen vitte a barátnőjét valahova. De le is mondott.
Itt a balkánon az ilyesmi elképzelhetetlen, Gyokovics úgy gondolta valami balkáni módszerrel kijátssza a beléptetést, valahogy majd játszik. Rábaszott, lehet, hogy 3 év tiltás is kerekedik belőle. -
daneel_hu
addikt
-
Pierre75
senior tag
válasz Ringman #1868 üzenetére
Múltkor néztem a 84-es RG döntőt, számos néző lazán rágyújtott gauloises-ra/gitan-ra és boldogan szívta-fújta amerre bírta. Korhangulat.
-
Pierre75
senior tag
válasz Ringman #1866 üzenetére
AO lett a kedvenc GS-em 1995 táján (akkortól adta az ES), részben a közönség miatt: együtt élnek a játékkal, van hangulata.
US túl megalomán, mindenből a legnagyobb akar lenni, állandó óbégatás, közönséges és harsány.
RG-t mig Rebeuh volt a főbíró szerettem, Bruno még rendet tartott (kivétel a gyereknap), azóta ugyanez amit leírtál: kettőshibánál taps és örömünnep (innen ismerni meg a taplót legkönnyebben).
Wimbledon karótnyelt, de a füvet sose szerettem. Bár amikor Lendl kapart érte, hogy meglegyen a karrier GS, mindig nagy élmény volt. Persze nem Ivan-nak...ES:
1988 óta csakis angol kommentárral, szabóg-t és a libuskákat nagyon nem bírom. Régen azért Vitár Robival voltak feledhetetlen percek. -
Pierre75
senior tag
-
Pierre75
senior tag
válasz Ringman #1862 üzenetére
Zanzásitva a vitáról: Mathiask olvtárs szerint a szabályok szerint nem is dönthetett volna másként, következésként jól döntött a szervező. (majd ő kijavít ha máshogy látja)
Szerintem a szabály hagy mérlegelési lehetőséget a szervezőnek, így más szankció is születhetett volna mint a DQ. -
Pierre75
senior tag
válasz Ringman #1850 üzenetére
Sietve törölte is a YT. Bezzeg a sírdogálós videót a 3. set végéről nem érezték jogsértőnek.
Tavaly nem értettem egyet azzal, hogy leléptették, (háttal a nála maradt labdát könnyed mozdulattal a labdaszedő felé ütötte, ehelyett nyakon találta a vonalbírót).
De azzal végképp nem, hogy amit a legutóbbi két meccsén művelt, azt szó nélkül hagyják.Úgy néz ki a szerb, mint 2016 őszén, mikor idegileg kimerült. Akkor meg se állt Pepe fényevő szektájáig. Vajon hogyan folytatja? Tippre több hónapos pihenő jön.
Ha komolyabb sérülés nem szól közbe, még 3-4 év magas szintű tenisz lehet előtte, jó pár GS-t be fog még gyűjteni.
Új hozzászólás Aktív témák
- OLED TV topic
- One mobilszolgáltatások
- Társasjáték topic
- LEGO klub
- Milyen processzort vegyek?
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Nem örülnek a britek, hogy mindenki Google keresőt használ
- Ford SYNC 3 infotainment rendszer teszt
- Okos Otthon / Smart Home
- Synology NAS
- További aktív témák...
- Garanciával és Biztosítással eladó DJI Mini 3
- Fémpalástos medence 7,3x3,6 méter 120 mély
- DJI Mavic 2 Pro Fly More Combo FMC drón - 1" Hasselblad kamerával (3 akkuval)
- Gorilla Sports Súlyzópad + 100 kg-os súlyzó készlet
- Teljesen újszerű szett! Philips Lumea Advanced SC1997/00 villanófényes IPL szőrtelenítő