Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- koxx: A bajnokok egere? Lamzu Maya Champions Edition 8K gamer egér
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Real Racing 3 - Freemium csoda
- hcl: Amúgy mi a terv?
- GoodSpeed: Te hány éves vagy?
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- arabus: Sokkal rosszabb mint gondoltam,készletes 256Gb memória ára az 10400euró jelenleg
Új hozzászólás Aktív témák
-
puttputt
őstag
Biza'! Tegnap felváltva néztem a Roddick&Hewitt és Haas&Djokovic meccseket.
Mindkettő színvonalas, jó játék volt... Örülök Haas győzelmének. Régi motoros már a fiú, nem tudom, meddig folytatja még... legalább szépen zárja. Fantasztikus, nevéhez méltó (Ha)ász-okat mutatott be. Végre olyan meccset láthattunk, ahol tudtak szerválni is, röptézni szinte hibátlanul, meg nem az a tipikus erőtenisz ment.
Mind Hewittot, Roddickot kedvelem... Sajnáltam a kiesőt, de inkább Roddicknak (negyven+egynéhány ász!) szurkoltam.
Két olyan versenyző, akiktől lehet tanulni. Rengeteget fejlődtek sportszerűségben, emberségben, stb. Mindkettő elég botrányhősként kezdett, ütőcsapkodóként... Hova fejlődtek!
Kíváncsi leszek, mire lesz képes Murray ellen... vannak esélyei, bár jól le lett most fárasztva.
Haas most megszoríthatja Federert simán, ha hozza ezt a játékot...A nőket ezen a tornán nem is nézem
Temesvári retromatch?

Új hozzászólás Aktív témák
- Bomba ár! Dell Latitude 5480 - i5-7GEN I 8GB I 128SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W11 I Garancia!
- REFURBISHED - Lenovo ThinkPad 40A9 USB-C Dock (ELKELTEK) - CSAK RENDELÉSRE
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3972
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7500F 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- LG UltraGear Gaming Monitorok -30%
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Temesvári retromatch?