Hirdetés
- Milyen mosógépet vegyek?
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Szólánc.
- GPU-k mindörökké - a kezdetek?
- Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Asszociációs játék. :)
- Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Öregszem
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Ingyen kellene, de tegnapra
-
LOGOUT.hu
Új hozzászólás Aktív témák
-
mbazsi
tag
HTC One V-t használok, gyári beállításokkal Sense-vel. Olyan kérdésem lenne, hogy notification launcherbe a bluetooth, repülőmód, wifi ...stb ki/be kapcsolókat hogyan tudom betenni?
Van rá mód?
köszi -
mbazsi
tag
Sziasztok!
Én is neki szeretnék kicsit állni a "témázgatásnak", de előbb lenne egy-két kérdésem. Egy másik launcher telepakolva minden féle földi jó widgettel mennyiben lassítja a rendszert? Régen Xperia Neo telefonom volt, és ahogy belejöttem a dologba elviselhetetlenül lassúvá vált, és ram hiány miatt sokszor kilőtte a launchert is. A másik kérdésem, hogy NFC Task Launcher programba beépített NFC taskokhoz hozzá lehet férni a program widgetje nélkül is? Elég ronda, nem illik a képbe, viszont jó lenne valahogy kiírni (mint pl a minimalistic texttel), hogy melyik az épp aktuális. Köszönöm a segítséget, remélem nem kérdeztem nagy baromságot.
-
mbazsi
tag
Tudnátok segíteni abban, hogy mi kell ahhoz, hogy egy saját UCCW weather icon packot használjak? Elkészítettem az összes .png képet, amire szükségem lehet, és olyan mappa struktúrába rendeztem, illetve nevekkel láttam el a képeket, mint amit egy korábban letöltött icon packban láttam. Kibontottam a megfelelő helyre, és amikor ki tudnám választani az icon packot, akkor listázza is a nevét, de nem sikerül beállítani. Hiába jelölöm ki, nem jelenít meg képet. Mire kell odafigyelni?
Köszönöm
-
mbazsi
tag
Valakinek volt már olyan problémája, hogy az UCCW alkalmazás minden alkalommal leáll, ha egy hotspothoz hozzá szeretnék egy appot rendelni? Nova launchert használok, ha ez lényeges. Köszönöm.
-
mbazsi
tag
válasz pepe091 #15201 üzenetére
A legfrissebbet (2.9.3), és eddig jó volt, de ma reggel óta rengeteget dolgoztam egy új háttérrel, és amikor kész lett, feltettem a telefonra, és neki akartam állni a widgeteknek, de teljesen véletlenszerűen le-leáll a program, bónuszként még amit korábban említettem, hotspothoz app beállításánál törvényszerűen mindig elszáll.
-
mbazsi
tag
Sziasztok!
Még csak nemrég kezdtem el foglalatoskodni a témában, megmutatnám az első Homescreenem. Még csak a szárnyaim bontogatom, remélem tetszik, sokat dolgoztam vele.
Még nem végleges, de 95%-ban késznek tekintem.
[ Szerkesztve ]
-
mbazsi
tag
Ide összeszedtem az ikonokat, fontokat, hátteret, amik kellettek, a weather icon kivételével. Rengeteg munkám van benne, köszönöm a dicséreteket.
-
mbazsi
tag
Az, hogy valaki más is csinált már olyan screent, aminek az elrendezése újságot mutat, szerintem az nem azt jelenti, hogy arról másoltam. Az alapötletem abból jött, hogy egy olyan elrendezést szerettem volna, amibe bele tudom olvasztani a zene lejátszómat, a borítóképpel együtt. Kb. 2 napnyi gondolkodás, és variálás után kötöttem ki ennél, de nem az volt, hogy felmentem mycolorscreen-re, és akkor onnan néztem, hogy melyik tetszik. Persze, biztos voltam benne, hogy valaki más már csinált ilyet előttem, sőt azok közül amiket linkeltél eggyel találkoztam is, miközben az anyagot gyűjtöttem hozzá. Ha valami megérdemli, hogy inspirációként feltüntessem akkor az ez: a legtöbb ötletet ebből a képből merítettem.
Köszönöm az építő kritikát, a dock ikonokra még ki szeretnék valami harmonikusabb megoldást találni, de egyelőre ez tűnt a legjárhatóbbnak.(#15237) Dottore: Köszönöm, elolvasom a cikket, és okulok belőle.
Szerk: Visszaolvasva, nem gondolom, hogy egy szavammal is azt sugalltam volna, hogy én most úgy gondolom, hogy valami tökéletesen egyedit alkottam volna. Ha mégis ez jött le valakinek, elnézést, a cél nem ez volt.
[ Szerkesztve ]
-
mbazsi
tag
válasz balazsyb #15248 üzenetére
Az azért van, mert először a Skype logót terveztem oda, csak lecseréltem az ikon pakkot erre a fajtára, ez jobban megtetszett, mint a korábbi, és ebből hiányzott a Skype. Ezért így alakult, hogy ezt tettem be helyette, a szöveget pedig lusta voltam átírni. De való igaz, szemfüles vagy
-
mbazsi
tag
Egy újabb HomeScreen tőlem. Ez most nem sikerült olyan praktikusra sajnos.
Nova launcher, UCCW, Poweramp.
-
mbazsi
tag
Időjárást szerettem volna, ilyet, megcsinálni ugyan olyan fotó kerettel, de beleuntam, és már nem is tetszik a homescreen, ezért leálltam a projecttel. Az a rengeteg macera, amíg összehoztam azt a film tekercset... kicsit olyan, mint mikor az ember főz, és a végén nem is éhes, és nem eszik belőle ...
[ Szerkesztve ]
-
mbazsi
tag
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Rendkívül ütőképesnek tűnik az újragondolt Apple tv
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- AMD Navi Radeon™ RX 7xxx sorozat
- ASUS routerek
- Elektromos autók - motorok
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Játék télapó sapkáért, csak PH! segítőknek. (2024) Ha nem vagy segítő, ne írj bele!
- Futás, futópályák
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest