- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Lenry: Melléképületblog - 4. rész - Kocsibeálló
- eldiablo: Mennyire strapabíró egy GShock?
- sziku69: Szólánc.
- sh4d0w: Árnyékos sarok
- Boss81: Halott Torrentek keresése, törlése egyszerűen.
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- gerner1
-
LOGOUT
Új hozzászólás Aktív témák
-
gjoco1
Topikgazda
válasz
aprokaroka87 #31593 üzenetére
Köszi , még soha nem jártam Náluk .
( van egy FB csoportunk és Lacival ott és a Twitteren toljuk a screeneket ) . -
gjoco1
Topikgazda
válasz
aprokaroka87 #31510 üzenetére
Én is csodálkoztam . -
gjoco1
Topikgazda
válasz
aprokaroka87 #31508 üzenetére
-
gjoco1
Topikgazda
válasz
aprokaroka87 #31235 üzenetére
KGWT az ebből a szempontból ( is ) már fejlettebb. Android 9-10-11 is szereti. Én már azt gondolom nem fogom megtanulni.
Igen,ha a kivételek közé tesszük valószínű , bár akkor pedig a rendszer sikítozik a magas akkumlátor fogyasztás miatt ha jól tudom . Legalábbis a Zooper. Még Note8 nál használtam, de ne szerette. Note9-10 nél nem is erőltettem.
Amúgyis eleget témázgattam már. Beleuntam. Néha elkap a hév és összedobok valamit , de max. egy analóg óra és a dátum. -
gjoco1
Topikgazda
válasz
aprokaroka87 #31233 üzenetére
Szintén Zooper ?
Sajnos hajlamos a mostani rendszerek alatt bealudni. Ezért és az időjárás támogatottság hiánya miatt már csak " bemutatóra " használom. Elavult .
Jelen esetben az lehet a gond. Nem hiszem , hogy korlátozza az akkut TTom65 .
Ha néhanapján előveszem , akkor is az értesítési sávot kikapcsolom + lehet még mókolni a Good Lock alkalmazásokkal is , amiben root nélkül lehet ezeket a dolgokat levenni.
Engem pl. piszokul zavart , hogy alapból fent van az akku ikon és a százalékos megjelenítés.
Heréltem is még a gyári Launcher alól is.Nova - nál meg alapból tiltottam az értesítési sávot. Sokkal jobban néz ki a telcsi [nélküle] .
-
bordi10
senior tag
válasz
aprokaroka87 #30896 üzenetére
Akkumlátoroptimalizálás listájából vedd ki a KWGT-t...ha van ilyen lehetőséged a MIUIban.
Új hozzászólás Aktív témák
- Samsung Galaxy S23 Ultra 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Bomba ár! HP ProBook 430 G3 - i5-6GEN I 8GB I 256SSD I HDMI I 13,3" HD I Cam I W10 I Garancia!
- Apple iPhone SE 16GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- AKCIÓ! MSI B450 R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB GDDR6 Rampage Shiva Zalman 500W
- AKCIÓ! ASROCK H310CM i5 8600K 16GB DDR4 960 GB SSD RTX 3060Ti 8GB Rampage SHIVA Zalman 600W
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest