-
LOGOUT.hu
Új hozzászólás Aktív témák
-
Mano_01
aktív tag
[ Szerkesztve ]
"Mindannyian keresünk valakit, azt a különleges személyt, aki majd megadja azt, ami hiányzik az életünkből. Valakit, aki képes társaságot nyújtani, vagy segítséget, vagy biztonságot, és néha, ha nagyon keressük, megtaláljuk azt, aki képes mindhármat nyújtani. Igen, mindannyian keresünk valakit, és h
-
saphancs
aktív tag
Hogyan kell desktop visualiser-el ilyen köralakút csinálni, mint ami a srácén van? [link]
Bocs, telóról linkeltem :S[ Szerkesztve ]
(((LG Optimus Black) Samsung Galaxy S2)) Sony Xperia M2))) Iphone 6S; IPad Air2; Iwatch
-
wertigo1984
őstag
válasz callmeakos #11770 üzenetére
Nagyon jo a hattered. En is ezt az idojaras widgetet hasznalom es felfigyeltem ra, hogy neha mast mutat a locker ora, es a widget ora.
(((d(^_~)b))) "Milyen kegyes is az élet, ha az embernek megfelelő helyen vannak barátai."
-
qamu74
őstag
Sziasztok!
Valaki tudna segíteni?
Vettem egy uccw skint, de nem tudom hogyan kell beállítani.
PM-ben várnám a segítséget.
Előre is köszönöm! -
hedine
csendes tag
válasz pixelblondie #11789 üzenetére
akkor nova v apex! próbáld ki mindkettőt,bár sztem a next is jó rá!
-
Frozzy
őstag
válasz pixelblondie #11787 üzenetére
milyen rendszer van rajta? ha ics vagy annál újabb akkor Nova vagy Apex. ha GB akkor ADW EX.
iPhone 14 Pro Max • AirPods Pro • Apple Watch S4 • MacBook Air 2017
-
pixelblondie
senior tag
Sziasztok. Egy gyors és halk kérdés. Desire C re melyik launchert javasoljátok? A go- tól tekintsünk el, mert az még az SXS-t is beakasztotta.
as good as it gets
-
Tomacko
őstag
válasz zho-lee #11779 üzenetére
irány a szervíz, ha garis akkor "olcsó" lesz (ingyen), de ugye előbb gyári soft vissza és unroot. Nem tudom Alca telefonon marad-e valami nyoma az ilyesminek, szóval utánna irány a szervíz
[ Szerkesztve ]
Ha nem ismered meg a barátság titkát, igazán nem is tudsz semmit. Tomi ---ZTE Grand X IN--->Motorola Atrix 4G--->Sony Xperia S--->Huawei Ascend P6 ---> Asus Padfone S --> Xiaomi MI-A2 Lite
-
Frozzy
őstag
Sziasztok!
valaki tudna nekem mondani valami igazán szép élő hátteret? az se baj ha fizetős..
köszi előre is.
iPhone 14 Pro Max • AirPods Pro • Apple Watch S4 • MacBook Air 2017
-
bubi92
őstag
uccw-vel lehet valahogy mappát csinálni?
-
Dottore
addikt
válasz callmeakos #11770 üzenetére
Nem találtál? Ott az UCCW. Olyan betűstílust választasz amilyet csak akarsz.
-
-
zho-lee
addikt
Üdv srácok!
Bár a topicjában is kérdeztem, de hátha itt gyorsabb a válasz, mert sok szép screen shot van itt.
Mitől van az, hogy akár fotót, akár videót készítek saját magáról a telefonommal, piros a kép, nagyon-nagyon.
(tehát látható minden, de mintha a pirosat állítottam volna pluszba, amennyit csak lehet)
Ez a telefonom sajátja (Alcatel OT-995), vagy beállítás miatt lehet"Motoron 5 perc alatt néha többet élek át, mint más egy egész élet alatt.."
-
bubi92
őstag
azt mondjátok meg, hogy miért van az, hogy letöltök egy előre elkészített uccw skint. az oké hogy más képarányú telóra van és más grid-et kell használnom. de miért van az, hogy
1. a legalsó-nál jobb szélen van egy kis kimaradó csík
2. az alsó és a piros sáv között lyuk van
3. miért ilyen pici mikor ugyanakkorának kéne lennie mint a többinek[ Szerkesztve ]
-
mgaben
senior tag
Azért ez a MUI téma oda...sz. :[link]
Nem mondtam, hogy nem bízom benned, de azt sem, hogy igen, pedig nem...
-
Adamis
őstag
válasz Walkmanfon #11759 üzenetére
-
MODERÁTOR
válasz Walkmanfon #11757 üzenetére
Ajánlom figyelmedbe az 1. hozzászólást.
-
Walkmanfon
aktív tag
Olyan app létezik amivel mindent testre lehet szabni ? ( menű, homscreen , widgetek stb.)
Eddig ezt hoztam össze stock icsből de szeretnék valamit kezdeni a homescreenel meg a menüvel is.
[ Szerkesztve ]
Sose lopj olyantól, aki gyorsabban fut nálad. "Love is trash, b*tches need cash. "-Gandhi
-
qamu74
őstag
ITT meg hasonló skineket ingyé adnak!
-
Dottore
addikt
Az rendben van, hogy barátoknak odaadtok valami programot, ha már megvásároltátok. Ez természetes dolog, meg lehet érteni. De tiszteljétek már meg a fejlesztőt aki dolgozott ezzel nem is keveset, hogy nem nyilvánosan hirdetitek meg. Nem beszélve arról, hogy nagyon minimális összegről van szó.
-
rum-cajsz
őstag
válasz rum-cajsz #11737 üzenetére
próbáltam csomó mindent és mégsem megy.
Pedig a Holo Launcherben van olyan opció is, hogy töltse ki a widget a helyét, és úgy sem jó.
Az az érdekes, hogy ha egyel szélesebbre veszem, akkor jó lesz a magasság, de akkor meg az elejére kerül egy üres sáv.Azt hiszem feladom, és így használom, vagy keresek más UCCW beállítást.
=Kilroy was here============================ooO=*(_)*=Ooo=======
-
tesoh
tag
Valaki meg tudná nekem csinálni azt, hogy a fekete háttér átlátszó legyen? Hálás lennék!
[ Szerkesztve ]
-
VD
őstag
válasz rum-cajsz #11737 üzenetére
Az szokott a trükk lenni, hogy extrém nagyra teszik a rácsot 25x vagy 30x20-ra (az arányokkal a kijelző felbontástól függően kell játszani) És ezen húzod szét a widgeteket 5x5-re vagy nagyobbra.
A másik megoldás, a fentebb is említett háttér szerkesztés és utána valamelyik több hátteret is kezelő alkalmazás használata. -
rum-cajsz
őstag
Akadt egy kis problémám, és nem tudom, hogy a launcher béna, vagy én.
Próbáltam csinálni egy új képernyőt, és nem tudom beállítani, hogy a widgetek között ne legyen szünet.Holo Launcher HD
10x8
margó nincs
dokk és értesítési sáv kikapcsolva
automatikus kitöltés bekapcsolva.=Kilroy was here============================ooO=*(_)*=Ooo=======
-
csabám
addikt
-
TooN
aktív tag
válasz wertigo1984 #11649 üzenetére
Hogyan raksz ki alulra 7 ikon, az alap kepernyore meg 6 ikon?
Ez milyen keszulek? Vagy programmal tudod ezt is mosositani?...::: SGA5 & Lenovo Phab+ :::...
-
Adamis
őstag
válasz szezso15 #11725 üzenetére
Faded Blue, de egyedi betűtípussal (Rom Toolbox-szal cserélve...)
-
mgaben
senior tag
válasz RaZroX #11718 üzenetére
Már bocsi, de ezt sose értettem. Nekem a GB-n alapból benne volt a power menüben az ICS-en meg hangerő le+power gomb. Sony Ericcson-on... milyen készülékek ezek, hogy root nélkül nem megy csak körülményesen?
Nem mondtam, hogy nem bízom benned, de azt sem, hogy igen, pedig nem...
-
faber24
őstag
Font cserere meg:
Vagy tedd fel ROM ToolBox-ot es megtekintheted-letoltheted-automatikusan alkalmazhatod a neked tetszo fontot (sok mas hasznos dolgot is tud mondjuk)
[ Szerkesztve ]
i7@4.2 +GF770+16GB....meg ilyenek :)
-
MODERÁTOR
válasz Ádám16 #11715 üzenetére
Szia!
A MinimalisticTextPreferences mappát csak akkor látod, ha már készítettél egyet is és azt elmented, de szerintem kézzel is létrehozhatod.
A 3. lépés meg annyi, hogy az SD gyökerében létrehozol egy Fonts nevű könyvtárat, és a minimalistic text beállításaiban megadod neki azt a mappát, hogy onnan vegye a fontokat.
Itt találod ezt a beállítást: appdrawerből indítod a Mnimalistik-ot és menü/globális beállítások/Fonts folder
és itt betallózod neki a mappát. -
Ádám16
addikt
Köszönöm szépen!
Még lenne egy fontos kérdésem. Szeretném megcsinálni a Holo Cards dizájnt a telefonomon, de az első 3 pontnál megakadtam. (a többivel nem lesz gondom)
1. Place .mtpref files from HC_Text.zip in the MinimalisticTextPreferences folder in your sdcard directory.
2. Place ‘home—1358621776.xml’ from Fonts.zip to the Simple Text/styles folder in your sdcard directory.
3. Place the 2 Roboto fonts from Fonts.zip into a folder that you use for fonts (might have to be a sub-directory)
A helyzet az, hogy lehet, nem sok köze van hozzá, de nincs rootolva a telefonom, és nem látom a mappákat, se TC-el, se ES File Exp-el. Alapból látnom kellene a mappát, ha feltettem a Minimalistic Text programot?
Illetve ez a 3 pont mindenképp szükséges az elkészítéshez? Már az sem érdekelne, ha nem az lenne a betűtípus, annyira idegesít, hogy nem találom a mappákat. -
zozyk
addikt
válasz Ádám16 #11709 üzenetére
Telepíthető font-ok vannak...
All flip fonts organized
XDA-ról szedtem párat.. -
Ádám16
addikt
Sziasztok!
Betűtípust (font) hogyan kell cserélni, vagyis hova, melyik mappába kell másolni? -
qamu74
őstag
Köszi a válaszokat srácok,az áttetsző ikon lesz a megoldás,ahogy néztem a MYCOLORSCREEN-en a tutorialokban.
-
pete_21
addikt
Új hozzászólás Aktív témák
- Ukrajnai háború
- PlayStation 5
- Érintésnélküli fizetési megoldások - PayPass via NFC
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Január 30-tól Magyarországon is kapható a Vivo X200 Pro
- HP EliteBook / ZBook topik
- Gaming notebook topik
- Megnyitotta kapuit a hardvercsárda
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: Marketing Budget
Város: Budapest