Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- bobalazs: Microsoft Copilot és hasonló hülyeségek egyszerű kigyomlálása /örök megoldás/
- eBay-es kütyük kis pénzért
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- MasterDeeJay: RAM gondolatok: Mennyi a minimum? DDR3 is jó?
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- sziku69: Szólánc.
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- norbx: Számítógép.hu
Új hozzászólás Aktív témák
-
leviske
veterán
Lehet, hogy hülye kérdés, de amennyiben a Telltale rendszerében regisztrálva van, hogy megvan egy játékuk (PC-re) és esetleg azt leszedem telefonra és bejelentkezek, akkor meglesz az évad a telefonra is? Vagy androidra külön kell megvenni?
-
S1M0N
senior tag
Üdv!
Látom "pörög" a topik.
Remélem azért jár erre majd valaki.
Back to the Future: The Game
Ez volt az első Telltale játék, amit kipróbáltam, de 2-3 epizód után ráuntam, vagy nem is tudom. Valamikor majd újra nekiülök ennek is, a filmek örök kedvencek.
Jurassic Park: The Game
Talán ez a legrosszabbul sikerült játékuk, legalábbis amiket olvastam róla, meg egy kicsit bele is néztem anno, de ez a sok QTE...
The Walking Dead: Season One
Az első Telltale játék, amit végigjátszottam, zseniális, igazi érzelmi hullámvasút.
The Wolf Among Us
Ma fejeztem be, szintén egy remekmű, fordulatos, kiszámíthatatlan történet, remek karakterek. Jöhetne már a folytatás...
Remekül keverte-kavarta a sztorit a Telltale, bár már az elején rálehetett jönni pár dologra, de részletezni nem akarom, nehogy valaki spoilerbe fusson miattam.
Viszont ezek az elcseszett QTE hülyeségek... Néha hiába nyomtam a megfelelő gombot a megfelelő módon, nem reagálta le a játék...Az epilógusnál meg valami marha nagy bugba futottam bele, mert végtelenül a választós felület jött be különféle hátterekkel, az első 3-ban valami olyasmi, hogy nincs választási lehetőség, a negyedikben meg maradt a hallgatásos opció.
Mondjuk egy újratöltés megoldotta, és igazából egy buggal sem találkoztam ezen kívül játék közben.
Amik még hátra vannak (pl. magyarításra várok)
- The Walking Dead: Season Two
Magyarítás van, de előtte újra végigjátszom az első évadot.- Tales from the Borderlands
Szintén magyarításra várok, bár annyira nem vagyok benne a Borderlands játékok világában, azokat is ki kellene pörgetni, szóval ez ráér...- Game of Thrones
A könyvek remekek, a sorozat remek, és a játékról is elismerően beszélnek, szóval várom a magyarítás elkészültét.- The Walking Dead: Michonne - A Telltale Miniseries
Megjelenés, magyarítás.- Batman - A Telltale Miniseries
Megjelenés, magyarítás.Az itt felsoroltak azok, amik prioritást élveznek nálam, de vannak régebbi címek is a Telltale-től, amiket már megvettem, szóval van mit pótolnom.

-
laceszgamer
addikt
Közben Walking Dead S2 Ep4 nekiállt csörgedezni Steamen lefele.

-
laceszgamer
addikt
Hiába kerestem még nem találtam egy topicot sem, ahol konkrétabban a játékaikról lehetne beszélgetni, így gondoltam együtt már bőven van létjogosultságuk.

Rögtön egy kérdéssel kezdeném: A The Wolf Among Us nyelvi fileokat miként lehet kinyerni a játékból? Hiába nézelődtem utána sehol semmi információ, próbálkoztam a Walking Dead-ra vonatkozó információkat is keresni, tekintettel, hogy ugyanaz az engine, de arra sem találtam semmi információt.
Gondoltam tekintettel, hogy a South Parknak már készül a fordítása így inkább ennek állnék neki, főleg, hogy kinn a teljes évad.
-
laceszgamer
addikt

A 2004-ben alapított Telltale Games nevéhez rengeteg remek játék tartozik. Mára kalandjátékaikról ismert csapat nevéhez a következő játékok kapcsolódnak: ( A dátum ha a játék epizodikus, akkor mindig az első epizód megjelenésének dátuma. )
2005. 02. 11. Telltale Texas Hold'em
2005. 09. 15. Bone: Out from Boneville
2006. 03. 21. CSI: 3 Dimensions of Murder
2006. 04. 12. Bone: The Great Cow Race
2006. 10. 17. Sam & Max Save the World
2007. 09. 25. CSI: Hard Evidence
2007. 11. 08. Sam & Max Beyond Time and Space
2008. 08. 11. Strong Bad's Cool Game for Attractive People
2009. 03. 24. Wallace & Gromit's Grand Adventures
2009. 07. 07. Tales of Monkey Island
2009. 10. 20 CSI: Deadly Intent
2010. 04. 15. Sam & Max: The Devil's Playhouse
2010. 06. 02. Hector: Badge of Carnage
2010. 06. 30. Nelson Tethers: Puzzle Agent
2010. 10. 26. CSI: Fatal Conspiracy
2010. 11. 22. Poker Night at the Inventory
2010. 12. 22. Back to the Future: The Game
2011. 06. 30. Puzzle Agent 2
2011. 11. 15. Jurassic Park: The Game
2011. 12. 22. Law & Order: Legacies
2012. 04. 24. The Walking Dead: Season One
2013. 04. 24. Poker Night 2
2013. 10. 11. The Wolf Among Us
2013. 12. 17. The Walking Dead: Season Two
2014. xx. xx. Tales from the Borderlands (Készül)
2014. xx. xx. Game of Thrones (Készül)
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Helyesírás topik
- Sok hűhó négyszázért: AMD Ryzen 7 9850X3D
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Spórolós topik
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Információbiztonság, kiberbiztonság, adatvédelem
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- További aktív témák...
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! R5 5600X / RTX 3070Ti / 16GB DDR4 / 1TB SSD!
- X1 Yoga 8th 2-in-1 14" FHD+ IPS érintő i5-1345U 16GB 256GB NVMe aktív toll ujjlolv gar
- Palit GeForce RTX 3080 GamingPro V1 10GB Garanciával!
- Vivobook Pro 15 M6500XV 15.6" 3K OLED Ryzen 7 7840HS RTX 4060 16GB 512GB NVMe magyar vbill gar
- Sony a7III váz 20k expo
- Wanbo X5 Pro (2025) projektor
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 5600X 16/32/64GB RAM RTX 5060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 Pro 128GB Space Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3293
- Samsung Galaxy A04 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
Mondjuk hülye vagyok, ennyi erővel konzolra is kiadhatnák így. Az meg hol érné meg nekik.