-
LOGOUT.hu
Üdvözlünk a topikban!
Ingyenesen elérhető játékokat osztunk meg egymással platformtól és minőségtől függetlenül. Kérünk a megosztásokat ne kritizáld, ha technikai vagy bármilyen egyéb hibát találsz, jelezd.
Ha nem ingyenes játékot posztolsz, kérlek rakd a hsz-t OFF-ba.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Golden9
veterán
Valiant Hearts - The Great WarStandard Edition - Ubisoft Store
[ Szeretkezve ]
-
Golden9
veterán
20XX - Epic Store
Barony - Epic Store
Superbrothers: Sword & Sworcery EP - Epic Store[ Szeretkezve ]
-
looser
addikt
válasz l.skywalker #3185 üzenetére
Ez elképesztő, micsoda mozgás van még a C64 mögött! Őszintén jó látni :-)
Mindent tudok a rákászszakmáról...
-
Neberu
csendes tag
válasz l.skywalker #3167 üzenetére
Green Man Gaming tagsági ingyenes játékok:
Bronz : Corporate Lifestyle Simulator
(Lecserélték az elfogyott játékokat.. Bár kétlem hogy sok ember behúzza. Nagyon béna. De belinkeltem, hátha járnak erre mazochisták.. )
Steam link erről a csúfságrólAz emberiség megérett a kipusztulásra..
-
Golden9
veterán
Soulfire - Steamdb
[ Szeretkezve ]
-
Köszi a linkeket. Ezt a teszkós árazást nem tudom megszokni... Nagyon viccesek.
Hold on, trying to give a fuck... Nope, not Happening • Powered by Linux • "Az élet olyan sz@r, szerencsére a felén már túl vagyok" Al Bundy ¤¤¤ Hirdetéseim: https://hardverapro.hu/aprok/hirdeto/vizion/index.html
-
Neberu
csendes tag
válasz l.skywalker #3181 üzenetére
Köszönöm eme biztató szavakat.. A MS istene áldjon meg érte..
Cserébe 17 ingyenes játék az MS Store-ban
(sokszázezer Ft értékben)
Meg 3 program is.
(PdfHub - Powerful PDF Toolkit, PDFKit - Fast & Batch Process PDF Files, WinSoft InkPad)Az emberiség megérett a kipusztulásra..
-
L_ajos
őstag
KAXYJ-SSTN6-SFCTZ-A3UK2
PSN felhasználó: Foxxika | Samsung S23 Ultra | Canon EOS 1300D Kit
-
l.skywalker
Topikgazda
2 ingyenes Commodore C64 játék:
L’Abbaye des morts
Vegetables Deluxe1 ingyenes Commodore VIC-20 játék:
FireNem szabad félnem. A félelem az elme gyilkosa. A félelem a kis halál, mely teljes megsemmisüléshez vezet. Szembenézek félelmemmel.
-
Golden9
veterán
Cuban Missile Crisis: Ice Crusade - Indiegala
[ Szeretkezve ]
-
Neberu
csendes tag
Már ez is "OUT OF STOCK" ... Erről is lemaradtam.
Itt minden játékukból csak 100 darabos készlet van ??
Majd megnézem hétfőn, hátha frissítik a készletüket..Az emberiség megérett a kipusztulásra..
-
Chronos85
tag
Ki írták Free után rögtön. WHILE STOCKS LAST. 1 PER CUSTOMER..
Viszont most cserélték erre a címre. [War Tech Fighters]
Bronzos vagyok, az előzőről lecsúsztam, így nemtom, hogy a többi reward változott-e, illetve, hogy aki behúzta a Three Dead Zed-et az jogosult-e erre.
Egy próbát megér, szintén a készlet erejéig (darabszámról nincs infó).
itt lehetpróbálkozni: [Greenmangaming] login után. -
Neberu
csendes tag
Bronzos vagyok, rányomtam a CLAIM gombra ami átváltott APPLIED-re és kipipálta. A THREE DEAD ZED játék alatt "OUT OF STOCK" felirat előtte és utána is. Játékot nem kaptam (email sem jött).
Infós oldal nincs, tájékoztatás 0. Mért nem írják ki hogy csak 1 napig vagy 100 darabig tart ez a nagy akciójuk ??Az emberiség megérett a kipusztulásra..
-
Arcképgyáros
Next Up Hero (Epic Store)
-
Golden9
veterán
Köszönöm ! Az arany, és az ezüst szinten lévők választhattak több játékból, vagy mindenki csak a saját kategóriáját kaphatta?
Furcs a, hogy nem a ADR1FT volt az arany kategóriában.
[ Szeretkezve ]
-
Tomassy00
senior tag
Nem tudom volt e már, de azért bejegyzem.
Steam:
STAR WARS™: The Old Republic™
-
l.skywalker
Topikgazda
PS4-re és Xbox One-ra igényelhetőek Rogue Company Founder's Pack kódok, amíg a készlet tart: [link]
Nem szabad félnem. A félelem az elme gyilkosa. A félelem a kis halál, mely teljes megsemmisüléshez vezet. Szembenézek félelmemmel.
-
l.skywalker
Topikgazda
Green Man Gaming tagsági ingyenes játékok:
Bronz - Three Dead Zed
Silver - ADR1FT
Gold - Evil Genius[ Szerkesztve ]
Nem szabad félnem. A félelem az elme gyilkosa. A félelem a kis halál, mely teljes megsemmisüléshez vezet. Szembenézek félelmemmel.
-
L_ajos
őstag
4LD9X-JRNYP-5FGYB-72XNU
PSN felhasználó: Foxxika | Samsung S23 Ultra | Canon EOS 1300D Kit
-
Golden9
veterán
Theatre of War - Indiegala
[ Szeretkezve ]
-
Golden9
veterán
-
l.skywalker
Topikgazda
10 újabb BigFish játék érhető el ingyen a "TOGETHER" kuponkóddal:
https://www.bigfishgames.com/promotions/playaparttogether?channel=linkshare&identifier=hL3Qp0zRBOc&siteID=hL3Qp0zRBOc-LAvgXzDehF8T9I2QWYevuw[ Szerkesztve ]
-
Golden9
veterán
Real Warfare 1242 - Indiegala
Call of Fries - Indiegala[ Szeretkezve ]
-
8
senior tag
[Android]
1812. Napoleon Wars Premium TD Tower Defense game💥1812. Napoleon Wars TD Tower Defense strategy game features:
✅ Non-linear storyline and exciting quests
✅ Fun and addictive tower defense gameplay
✅ Beautiful graphics & interesting sound effects
✅ Over 60 levels with multiple difficulties
✅ Over 30 types of enemies
✅ 8 types of fighting weapons, each containing a variety of system upgrades
✅ 5 types of installable gears for combat vehicles
✅ In-game seasons and weather changes
✅ Bosses at levels
✅ Real military marches
✅ Supports Russian, English, French, Spanish, Simplified Chinese & German language52.000Ft jóváírás Gránit bank kétperces okostelefonos számlanyitáshoz, feltétel nélküli 0Ft/hó számlával. Mastercard Platinum bankkártya. K&H vagy Erste számlanyitáshoz 50.000Ft. Raiffeisen kisvállalati ajánlókód. Revolut regisztrációhoz 8.500Ft, Curve 5.000Ft! Privát üzenetben küldöm
-
bobalazs
nagyúr
Gogon ingyenes
https://www.gog.com/game/warhammer_40000_rites_of_war
[link] -
törölt tag
válasz l.skywalker #3153 üzenetére
Vittem.
Köszönöm. -
l.skywalker
Topikgazda
Mert ott az egyik ingyenes héten kaptuk meg, nem pedig megvettük. Ugyanez van Xbox-on is, ott is az egyik hónapban a Games with Gold-al kapták az előfizetők, ott sem jár mellé az új.
-
nagyúr
válasz l.skywalker #3152 üzenetére
Nekem megvan epicen a sima superhot, de nem ingyenes az új.
FAQ szerint:
Who is eligible for the loyalty discount of SUPERHOT: MIND CONTROL DELETE?
Simply owning the original SUPERHOT on Epic Games Store will grant you an additional 10% off your purchase of MIND CONTROL DELETE. It doesn't matter when or how you got the original game. What matters is that you're one of us.Who is eligible to get MIND CONTROL DELETE for free?
If you purchase the original SUPERHOT on Epic Games Store by July 16, you'll automatically get MIND CONTROL DELETE for free when it's released. -
l.skywalker
Topikgazda
Akinek kell viheti:
Free ESO Dwarven Spiderling Pet kód:
LRPAA74CMKWWYR4RCPH7Nem szabad félnem. A félelem az elme gyilkosa. A félelem a kis halál, mely teljes megsemmisüléshez vezet. Szembenézek félelmemmel.
-
l.skywalker
Topikgazda
Akinek megvan a Superhot, az az új játékukat a Superhot: Mind Control Delete-t ingyen megkapja pl. Steam-en, de GoG-on és Epic-en is elméletileg jár, csak azt nem tudom csekkolni.
-
Golden9
veterán
Torchlight II - Epic Store
[ Szeretkezve ]
-
-
sebijani1982
senior tag
válasz twollah1976 #3118 üzenetére
Tegnapelőtt nem volt bent a fiókban. Most néztem, ott virít az első rész mellett...
(A "balhé" miatt néztem rá az uplayre. Akkor feldobta az új forwardos akármit, regisztráltam, és voilá ott van...)[ Szerkesztve ]
"Ob's stürmt oder schneit, Ob die Sonne uns lacht, Der Tag glühend heiß Oder eiskalt die Nacht. Bestaubt sind die Gesichter, Doch froh ist unser Sinn, Ist unser Sinn; Es braust unser Panzer Im Sturmwind dahin."
-
8
senior tag
[Android] [iOS]
Lost Memories
https://play.google.com/store/apps/details?id=com.GMStudios.LostMemories
https://apps.apple.com/hu/app/lost-memories/id1504843854Guide Adelaide and Eli as they embark on an epic journey in this magical puzzle platformer, collecting memories of a wonderful relationship between the two which was lost due to hard times and dark forces.
Lost Memories is intended to be a relaxing puzzle platformer, thus there are no ads, scoring system, in-game purchases or any other distractions. There’s only an immersive journey told through the eyes of Adelaide and Eli with gorgeous art and music.
The game is currently only available in English, Russian, Spanish, Italian, French, German and Arabic. Support for additional languages is in progress.52.000Ft jóváírás Gránit bank kétperces okostelefonos számlanyitáshoz, feltétel nélküli 0Ft/hó számlával. Mastercard Platinum bankkártya. K&H vagy Erste számlanyitáshoz 50.000Ft. Raiffeisen kisvállalati ajánlókód. Revolut regisztrációhoz 8.500Ft, Curve 5.000Ft! Privát üzenetben küldöm
-
TeeBee73
veterán
The Deed - Indiegala
Merry Glade - Indiegala"4Z 1N73LL1G3NC14 4 V4L70Z45H0Z V4L0 4LK4LM4ZK0D45 K3P3553G3" -573PH3N H4WK1NG
-
Skullwipe
senior tag
-
8
senior tag
Bethesda
The Elder Scrolls Arena52.000Ft jóváírás Gránit bank kétperces okostelefonos számlanyitáshoz, feltétel nélküli 0Ft/hó számlával. Mastercard Platinum bankkártya. K&H vagy Erste számlanyitáshoz 50.000Ft. Raiffeisen kisvállalati ajánlókód. Revolut regisztrációhoz 8.500Ft, Curve 5.000Ft! Privát üzenetben küldöm
-
Skullwipe
senior tag
Nekem nem voltak ezek meg, most átnéztem a listát és kiválogattam GOG-on.
Jill of the Jungle: The Complete Trilogy
POSTAL: Classic and Uncut
Doomdark's Revenge
Ascendant
Builders of Egypt: Prologue
Delores: A Thimbleweed Park Mini-Adventure
Hotline Miami 2: Wrong Number - Digital Comics
Bio Menace
War Wind -
Golden9
veterán
-
Beniii06
addikt
válasz energy4ever #3140 üzenetére
Véletlenül rosszat linkeltem, mert mindkettő benne van a listámban jobb oldalt. Akkor itt [link] a helyes link. Azért folytatod tovább, hogy itt még offban sem fér meg a téma, mert egyáltalán nem ingyenes játék és még meg sem jelent.
"Got any other secret weapons?"
-
Skullwipe
senior tag
Elérték, hogy megnézzem a FC előzeteset. Borzongatóan jó lett. Igen, kiváncsi vagyok milyen lesz végre egy igazi folytatás. Ha ilyen lesz a történet, komoly és hihető, még ha a játék élmény marad, én elfogadom.
[ Szerkesztve ]
-
csibe1
addikt
válasz l.skywalker #3134 üzenetére
Ubiiii, van Kenobi?
" Bármi megtörténhet, még a pók is foghat halat. "
-
l.skywalker
Topikgazda
válasz bLaCkDoGoNe #3133 üzenetére
Ez mindig várható, hogy egy Topik egy ilyen malőr után erről fog szólni. Mind az ő kommentjeik, mibd az olyanok mint a tiéd boritékolhatóak voltak.
#MINDENKINEK: Engedjük el az Ubi témát mostmár. Köszönöm.
-
bLaCkDoGoNe
veterán
válasz lacus666 #3132 üzenetére
Húha, ezt az inget nagyon magadra vetted.
Nincs azzal gond, hogy az ember behúz ingyen játékokat – én sem vagyok hülye, én is berántom, ami legalább minimális mértékben érdekel.
De nem fogok ezzel órákat elszúrni az életemből meg eköré szervezni a vasárnap estémet, nem fogok fórumban hisztizni, meg komplett wall-of-text-eket gyártani a sérelmeimről, hogy velem mennyire ki lett szúrva, ha véletlenül valamilyen technikai malőrbe futok bele.
Többieknek: nekem senki nem tartozik magyarázattal, hogy miért húzza be az ingyen játékot, ha úgy látjátok jónak, zsákoljatok be mindent is, jó játékot hozzájuk – én csupán arra reflektáltam némileg ironikusan, hogy egyesek itt személyes sérelemnek élték meg a dolgot, amit viszont erős túlreagálásnak tartok.
(#3134) l.skywalker: Húbasszus bocs, teljesen elfelejtettem, melyik topikban vagyok. Részemről off vége.
[ Szerkesztve ]
"«Fuck does Cuno care?» The boy turns to you. (He doesn't care.)" [+] "The parasite makes nothing for itself. Its only tools are taxes and tithes meant to trick you into offering what it has not earned. In Rapture we keep what is ours." [+]
-
lacus666
csendes tag
válasz bLaCkDoGoNe #3124 üzenetére
"Nem értitek! Ha INGYÉÉÉÉÉ' van, akkor bármi legyen is, kell! Akármilyen szar, akármennyire nem érdekel, akármennyire nem fogja az ember soha elővenni, ingyen KELL!"
Nem teljesen így van. Az akármilyen szar de ingyen van nem érdekel.
Ez érdekelt. Az első már megvolt eredetibe és azt végig vittem és tetszett. A másodikkal nem játszottam (mert nem töltöttem le törve), nem tudom a mai napig milyen, de ki akartam próbálni. Úgy gondolom ez nem bűn.Meg hát az vesse rám az első követ aki sose szerzet be ingyenes jogtiszta játékot. Persze arcoskodni azt lehet.
Meg lehet tolni a tört programokat is és az észt osztani és röhögni a másikon hogy az próbál legális forrásból programot beszerezni.
Melyik a jobb? Az ingyenes, de jogtiszta program vagy a tört? Gondoljátok át."Amennyi időt és energiát elb*szol az idegeskedéssel, annyi idő alatt már meg is keresed valami melóval az "ingyenes" játék árát... "
- Fene se gondolta hogy ilyen sok idő/energia rámegy.
Ha tudom el se kezdem hidd el.
A végén a fiókomat akartam már visszahozni mert látszott ebből semmi se lesz. Ez fontos volt mivel nem csak ingyenes cuccok vannak az accomban mivel én szoktam fizetni is a játékokért.[ Szerkesztve ]
-
energy4ever
addikt
Nalam mar a konyvtarban hever a watch dogs 2...
Nem mintha letoltenem elore lathatolag barmikor is...
-
Solymi81
aktív tag
válasz interstate76 #3129 üzenetére
Nem csak azt hiszik, hanem tudományosan is be van bizonyítva, hogy ez így van
Csak nézz szét a környezetedben mi van akkor amikor Black Friday, Cyber Monday, Glamour napok, Joy napok, karácsony, akciók vannak...
Korábban az IPON-on volt egy cikksorozat, igaz az achievementekről meg talán egy másik is hasonló témában, de érdekes olvasmány.
https://ipon.hu/magazin/cikk/az-achievementek-es-trofeak-pszichologiaja -
interstate76
addikt
és (#3128) 5150head
Nem akarok nagyon OFF-olni, de a Ubi szervereit nem a magyar néplélek döntötte romokba. Az ún. jóléti társadalmakban sokkal több olyan ember él, akit a "beszerzés" tesz boldoggá. Legalábbis azt hiszik, hogy boldogok lesznek tőle. És ez természetesen az ingyenes dolgokra is igaz.
[ Szerkesztve ]
téglalap, Amerika, hangszóró, hétfő...
-
5150head
senior tag
A legszebb magyar szó: INGYEN
-
l.skywalker
Topikgazda
Ácsi. Nálam nem a magyarság miatt van ez. Én digitális hörcsög vagyok
-
rosejbli
senior tag
Amennyi időt és energiát elb*szol az idegeskedéssel, annyi idő alatt már meg is keresed valami melóval az "ingyenes" játék árát...
[ Szerkesztve ]
-
Ropman
tag
-
bLaCkDoGoNe
veterán
Nem értitek! Ha INGYÉÉÉÉÉ' van, akkor bármi legyen is, kell! Akármilyen szar, akármennyire nem érdekel, akármennyire nem fogja az ember soha elővenni, ingyen KELL!
Ez mélyen bele van kódolva a magyar néplélekbe, hogy ingyen (vagy baromira akciósan) a szar is jöhet, mert KELL!
"«Fuck does Cuno care?» The boy turns to you. (He doesn't care.)" [+] "The parasite makes nothing for itself. Its only tools are taxes and tithes meant to trick you into offering what it has not earned. In Rapture we keep what is ours." [+]
-
Nekem megvan az első rész... havernak tetszett, mondtam neki, h nem az én stílusom, nem veszem meg. Erre megvette nekem Szerintem 20 perc játék után ment a levesbe... Persze ezt nem mondtam neki. De nekem is fura, h ennyit sz.ni érdemes játékért? Majd lesz ez még, nem szalad el.
Hold on, trying to give a fuck... Nope, not Happening • Powered by Linux • "Az élet olyan sz@r, szerencsére a felén már túl vagyok" Al Bundy ¤¤¤ Hirdetéseim: https://hardverapro.hu/aprok/hirdeto/vizion/index.html
-
katsi
tag
Ekkora ász játék a Watch Dogs 2, hogy páran több órát is képesek voltak miatta idegeskedni és kínlódni? Komolyan, megérte?
Nálam így alakult a történet: Már a követítés elején, amikor nem tudtam belogolni a streamre láttam, hogy ebből valószínűleg nem lesz semmi, 5 perc után hagytam az egészet a francba. Most az egész internet az Ubin röhög. Egyszerűbb lett volna, ha pár napig szabadon beszerezhetővé teszik.
Nyugi srácok, lesz ez még ingyenes az Epicnél.
-
Golden9
veterán
válasz lacus666 #3113 üzenetére
[ Szeretkezve ]
-
8
senior tag
te aztán tudsz rinyálni
ON:
https://play.google.com/store/apps/details?id=com.kanawati.TheRollBall
Ball Reach52.000Ft jóváírás Gránit bank kétperces okostelefonos számlanyitáshoz, feltétel nélküli 0Ft/hó számlával. Mastercard Platinum bankkártya. K&H vagy Erste számlanyitáshoz 50.000Ft. Raiffeisen kisvállalati ajánlókód. Revolut regisztrációhoz 8.500Ft, Curve 5.000Ft! Privát üzenetben küldöm
-
xeno204
aktív tag
Én sem bízok benne... tisztább lenne, ha néhány napig ingyenessé tennék a Store-ban.
-
Neberu
csendes tag
ingyen Watch Dogs 2
Ide kell belépni Ubisoft fiókkal (hogy igényled a játékot), és később teszik bele az Uplay PC könyvtáradba:
https://register.ubisoft.com/ubisoft-forward-reward/en-US
Tessék kérni !![ Szerkesztve ]
Az emberiség megérett a kipusztulásra..
-
Komplikato
veterán
Plusz ha a Twichdropra akartál bejelentkezni az UBI csatornájáról, akkor ugye az is hanyathátast dobott, hiszen a szerver is halott volt, amin az azonosítási ment volna.
"Figyelj arra, aki keresi az igazságot és őrizkedj attól, aki hirdeti: megtalálta." - (André Gide)
-
VinoRosso
veterán
Nem tudom ennek mi értelme volt az uborkasoft számára, hogy ledosolják a streamjüket, de én inkább leszartam, amiket itt írnak nekem olyan áron nem kell egy játék sem, mert ez nem ingyenes. Ha ingyen akarják adni, akkor rakjanak ki egy mindenki számára elérhető linket, de nem ezt csinálták, csak ők tudják mire volt jó ez nekik. Az biztos, hogy a megítélésüknek nem tett jót.
-
lacus666
csendes tag
Ubisoft - WD2 ingyenes rövid történet:
Lehetetlen bejelentkezni az uplay-be, de ha sikerül, akkor sem látod a WD2-őt sehol. Nézed, de nem tűnik ingyenesnek. 10 eur. Hmm. Kutakodsz a neten. Rájössz hogy nézz 1 percet az online közvetítésükből szigorúan 20.30-22:30 között és akkor lesz ingyenes.
Ok. Nagynehezen megtaláltad ezt az infót és elindítod az online közvetítés, de hiába léptem be az uplay-be előtte, nem baj lép be újra és azonosítsd magad az online stream felületen. Na ott meg nem ended tovább, mert hiába adom meg megint a felhasználó nevet meg jelszót (amit előtte az uplay elfogadott) nem fogadja el, szóval nézheted az online közvetítést, de nem fogadja el neked a megnézett perceket, és így nem kapod meg a sz***** watch dogs 2-est. Ubisoft bő ***** nyállal ****** ****.
Már 1 órája kinylódok itt a bejelentkezési mizériával, de már az uplay-be ese enged be legalább. Bravó ubisoft.
Aztán 2 lépcsős azonosítás van az uplay-re is, és még, ha fel is fogja a felhasználó nevet meg jelszót amit nem fog fel az esetek 99%-ban
akkor kódot kér amit 4 percig fogad el. De mivel le vannak terhelve a szerverek, még ha el is jutsz a kódig, akkor az 4 percen túl érkezik
és már nem fogadja el, és így kezdheted előröl, és nem tudsz belépni.
Aztán jön a következő csavar.
A sok próbálkozás után bannolták a fiókomat 10 percre.
Na ez olyan jól sikerült nekik hogy ez érdekes mód pont kitartott az online stream végéig ami 8 percel hamarabb ért véget.
Ja az uplayes bannal kapcsolatban:
Azt mondja lépjek kapcsolatba a supportal, ha problémám lenne.
Ok. Hát jó. Kapcsolatba lépek. Jaaaaaaa. Nem dolgoznak Vasárnap 22.30-kor. Majd hétfőn. Ez igen.
Na akkor levelet írok az oldalon: erre ez fogad: -> Service is unaviable
Ez igen Ubisoft.
Pár homokórával később jön az újabb csavar:
Jelentkezz be hogy hibajegyet indíthass:
aha-> csak bejelentkezni nem hagytok -> ezaz
A 10 perces bünti már több mint 20 perce tart.
tudnak számolni. Grat Ubisoft.
21 percet kell még szivatnijuk még engem és nem lesz semmim
se watch dogs 2
se fiókom
ez igen
és elment rá 2 órám.
óóó de érdekes
22:22 vége az eseménynek 8 percel hamarabb
és rögtön beenged. Csak már nem tudok 1 percet nézni belőle
és nem kapom meg a játékot, de legalább az accom megvan
de jóóóóó. Szóval az ajándék az, hogy nem játékot kapsz ingyen
hanem visszakapod az accodat. De jóóóóó. Tényleg. Köszi ubisoft az almúlt 2 óra szivatást.
[ Szerkesztve ]
-
Maksifül
senior tag
"Bugisoft"
Luxusparfümök kis kiszerelésben. 1 vagy 2ml-es minták és 5, 10, 20ml-es fújósok. Az aktuális listáért látogass el az alábbi oldalra: https://goo.gl/B09F5U
-
looser
addikt
Epic ebből a szempontból (is) szimpatikusabb, ott egy hétig beránthatsz időnként egy jó címet, plusz ubis játékok is töredék áron elérhetők (a 10€ kupont beleértve, természetesen).
Mindent tudok a rákászszakmáról...
-
Golden9
veterán
Nem az áruházban ingyenes, hanem valamelyik stream nézéséért adják.
[ Szeretkezve ]
-
Hando
tag
válasz Komplikato #3104 üzenetére
-
Hando
tag
Engem 21:15-kor beengedett a kliens, de nagyon lassan tölti be az oldalakat és Wach Dogs 2 nem is találom!
-
xeno204
aktív tag
Legalább a Twitch Drop működhetett volna... de nem... az sem.
-
energy4ever
addikt
Ha valaki nem latna eloben, akkor leirom a lenyeget osszefoglalaskepp:
#CantloginBugsoft
Új hozzászólás Aktív témák
● tilos a warez!
- MSI B550 GAMING GEN3 AM4 DDR4 alaplap bontatlan csomagolásban 3 év garancia 27% áfa
- GIGABYTE B650 UD AX WiFi AM5 DDR5 alaplap bontatlan csomagolásban 3 év garancia 27% áfa
- BESZÁMÍTÁS! Asus ProArt OC RTX 4070 OC 12GB GDDR6X videokártya 3 év garancia 27% áfa
- Samsung LS27BM500EUXEN 27" Smart Monitor eladó (bontatlan)
- Asus ROG Strix G513RM G513RM Gamer Laptop RTX 3060, Rysen 7 DDR5 16GB
Állásajánlatok
Cég: Marketing Budget
Város: Budapest