- btz: Internet fejlesztés országosan!
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- gerner1
- Gurulunk, WAZE?!
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- GoodSpeed: MacBook egy kis gikszerrel.
- koxx: Bloons TD5 - Tower Defense játék
-
Fórumok
LOGOUT - lépj ki, lépj be!
LOGOUT reakciók Monologoszféra FototrendGAMEPOD - játék fórumok
PC játékok Konzol játékok MobiljátékokPROHARDVER! - hardver fórumok
Notebookok TV & Audió Digitális fényképezés Alaplapok, chipsetek, memóriák Processzorok, tuning Hűtés, házak, tápok, modding Videokártyák Monitorok Adattárolás Multimédia, életmód, 3D nyomtatás Nyomtatók, szkennerek Tabletek, E-bookok PC, mini PC, barebone, szerver Beviteli eszközök Egyéb hardverek PROHARDVER! BlogokMobilarena - mobil fórumok
Okostelefonok Mobiltelefonok Okosórák Autó+mobil Üzlet és Szolgáltatások Mobilalkalmazások Tartozékok, egyebek Mobilarena blogokIT café - infotech fórumok
Infotech Hálózat, szolgáltatók OS, alkalmazások SzoftverfejlesztésFÁRADT GŐZ - közösségi tér szinte bármiről
Tudomány, oktatás Sport, életmód, utazás, egészség Kultúra, művészet, média Gazdaság, jog Technika, hobbi, otthon Társadalom, közélet Egyéb Lokál PROHARDVER! interaktív
Új hozzászólás Aktív témák
-
Studi
veterán
-
Vangelis
félisten
-
L4mie
veterán
-
elszabi
tag
-
Blackmirror
őstag
-
South Velen
addikt
-
SUPREME7
őstag
-
Vangelis
félisten
-
Blackmirror
őstag
-
SUPREME7
őstag
Én csak annyit mondtam, hogy csodálkozom, hogy ha még ennél is olcsóbban hozzájutnak a dolgozók, hogy még marad publikra is. De már délelőtt is amik fent voltak annyiért mentek, mint délután. Szóval nem hiszem,hogy azért nem lehetett délelőtt rendelni mert akkor rendeltek a dolgozók, hanem mert korábban kikerült az infó mint tervezték. De persze nem látok rá, csak tippelek. De ha ilyen jó belső infód van, megoszthatod

-
South Velen
addikt
-
elszabi
tag
-
Vangelis
félisten
-
storm3
senior tag
-
wolruf
őstag
Én elkezdtem őrlődni, mivel kipróbáltam este a gépet én is... Hááát, aki azt mondja, hogy nem látszik a Box és a PS4 közötti grafikai különbség, az... na nem akarok vitát szítani. Szebb a képe a PS4-nek, azonban itt-ott picit szaggat. Mivel az Xbox One-t szoktam meg, szeretem, egyelőre nagyon idegen ez a kütyü. De ugyanazon a TV-n, ugyanazon beállítások mellett szebb a PS4.
-
tope
addikt
Ahány colos, annyi ezer Ft ?
Küldeném a klasszikust csak neked
-
L4mie
veterán
-
wolruf
őstag
-
Mr.Csizmás
titán
-
DJGABI
addikt
-
wolruf
őstag
-
koxx
MODERÁTOR
-
SUPREME7
őstag
-
wolruf
őstag
-
koxx
MODERÁTOR
-
Blackmirror
őstag
-
Game-over
aktív tag
Nekem a hétfői rendeléseim közül egy jött ma egy keddi rendelés társaságában, tehát össze-vissza van

A lényeg, hogy ha átvált "Szállítás alatt" státuszra, akkor az asszem supreme7 által adott leírás segít (közben törölték a BB topicból, ezért leírom ide):
A GLS honlapján a track&trace részbe a rendelési azonosítót ha beírod, és elé még egy hatost (6xxxxxx), akkor lehet követni a csomagot.
Na közben már más is leírta.....
-
wolruf
őstag
-
wolruf
őstag
Új hozzászólás Aktív témák
-
Fórumok
LOGOUT - lépj ki, lépj be!
LOGOUT reakciók Monologoszféra FototrendGAMEPOD - játék fórumok
PC játékok Konzol játékok MobiljátékokPROHARDVER! - hardver fórumok
Notebookok TV & Audió Digitális fényképezés Alaplapok, chipsetek, memóriák Processzorok, tuning Hűtés, házak, tápok, modding Videokártyák Monitorok Adattárolás Multimédia, életmód, 3D nyomtatás Nyomtatók, szkennerek Tabletek, E-bookok PC, mini PC, barebone, szerver Beviteli eszközök Egyéb hardverek PROHARDVER! BlogokMobilarena - mobil fórumok
Okostelefonok Mobiltelefonok Okosórák Autó+mobil Üzlet és Szolgáltatások Mobilalkalmazások Tartozékok, egyebek Mobilarena blogokIT café - infotech fórumok
Infotech Hálózat, szolgáltatók OS, alkalmazások SzoftverfejlesztésFÁRADT GŐZ - közösségi tér szinte bármiről
Tudomány, oktatás Sport, életmód, utazás, egészség Kultúra, művészet, média Gazdaság, jog Technika, hobbi, otthon Társadalom, közélet Egyéb Lokál PROHARDVER! interaktív
- Motoros topic
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- Építő/felújító topik
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- Gyúrósok ide!
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- Milyen TV-t vegyek?
- Samsung kuponkunyeráló
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Háztartási gépek
- További aktív témák...
- GOPRO Hero 12 BLACK - 5.3k akciókamera
- Latitude 7450 14" FHD+ IPS Ultra 7 165U 16GB 512GB NVMe magyar vbill ujjolv IR kam gar
- Motorola edge 50 pro
- Dell Pro 14 PC14250 14" FHD+ IPS Ultra 5 235U 16GB 256GB NVMe magyar vbill ujjolv IR kam gar
- EliteBook 840 G11 14" FHD+ IPS Ultra 5 125U 16GB 512GB NVMe ujjlolv gar
- ÚJ AKKU! Ár/ÉRTÉK BAJNOK! Dell Latitude 5330 i3-1215U 6mag! 16GB 512GB 13.3" FHD 1 év gar
- Új DELL Inspiron 14 (5435)/AMD RYZEN 7-7730U/16GB/512 SSD/14"/FHD/IPS/Garancia
- AKCIÓ! Intel Core Ultra 5 235 14 mag 14 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- Apple iPhone 13 / 128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó garancia / Akku:100%
- MacBook Pro 16" 2021, M1 Max , 64 GB RAM, 512GB SSD, Silver 27% Áfás (0461AB)
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

na az suxx. 

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)