- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- t72killer: Fürdőkád kontra elektromosság: XXI.század
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- gerner1
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- TheLázs: Mi várható el a betegtől...?
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
Új hozzászólás Aktív témák
-
fapacsker
újonc
nálam is próbálkoztak(gondolom azért írok ide
) éshát én még az idejüket se húztam mert annyi elég volt hogy megkérdeztem hogy pontosan milyen nyereményjáték? amire azt mondta hogy már mindent elmondott.
én meg kértem hogy egy kicsit bővebben meséljen róla, mire letette. úgy bukkantam erre az oldalra hogy rákerestem hátha nem kamu, de szerencsére a szkepticizmusom megint megvédett ezektől. (ez most picit nagyképűen hangozhatott)
előttem szólókhoz:
szerintem kamu számokat hívnak, mert a további feltételekről csak itt a fórumon hallottam és az én előfizetéses számommal meg amúgy se tudtak volna elérni nálam semmit, tehát fogalmuk sincs hogy kit hívnak.
csalókat meg nem fogják előkeríteni mivel a rendőrségnek kisebb baja is nagyobb ennél, a t-mobil meg ugyanúgy lesz*rja mert eladott még egy-kettő feltöltőkártyát, és szerintem amúgy sem törődnek holmi 300-500 ezres (csak sacc/kb.) bűncselekémnnyel amivel 30-50 embert károsítanak...
a rendőrség meg amúgy se tudna tenni semmit azokkal (mivel utolérhetetlenek) akik telefonfülkéből aprókat áldoznak 1 perces beszélgetésekre (ezért hadar és teszi le ha húzod az időt).
ezekkel sajna együtt kell élni és sajnos sokaknak meg kell fizetni a tanulópénzt a csalók ellen. köszöntök mindenkit a MAI magyarországon a sajátos jogrendszerével, társadalmával
, rendőrségével
és a multik viselkedésével
! de mindezek ellenére mégis szeretünk itt élni
(én tényleg
) és mégcsak be sem vagyok szívva! (de nem ám!)
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Robogó, kismotor
- Témázgatunk, témázgatunk!? ... avagy mutasd az Android homescreened!
- Milyen okostelefont vegyek?
- PlayStation 5
- Samsung Galaxy S21 és S21+ - húszra akartak lapot húzni
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
- AliExpress tapasztalatok
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- További aktív témák...
- Félkonfig napi használatból! Leírást, olvasd!
- 150 ezerre ár alatt !új 0km-es garanciás Dell G15 gamer laptop rtx 4060 i7 13650hx
- BOMBA ÁR!! MacBook Pro Retina 16" M4 Pro 14CPU / 20GPU / 24GB / 512 SSD / Magyar - ÚJ!!
- UTOLSÓ darab - 2024 MacBook Pro Retina 14" M4 PRO - 12C / 16C / 24 GB RAM / 512 SSD / BONTATLAN
- ÁRCSÖKKENTÉS Lenovo Thinkcentre E73 asztali gép eladó
- LG 55C3 - 55" OLED evo - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox!
- ÁRCSÖKKENTÉS Jura Impressa C5 fehér kávégép eladó
- Telefon felvásárlás!! iPhone 13 Mini/iPhone 13/iPhone 13 Pro/iPhone 13 Pro Max
- Lenovo ThinkPad X270 (16) - i5-7300U, 16GB, 512GB SSD, 12" FULL HD
- AKCIÓ! Apple Macbook PRO 15" 2018 i9 32GB 500GB notebook garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest