Hirdetés
- Lalikiraly: Mercis kalandok - Huszonnyolcadik rész - Az újrakezdés
- Lalikiraly: Kinek milyen setupja van?
- Graphics: Telefonvásárlási kálváriám....avagy clickbait cím: Horror a hardveraprón
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- sziku69: Szólánc.
- bambano: Bambanő háza tája
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
Új hozzászólás Aktív témák
-
tomchy
tag
válasz
hajdutamas78
üzenetére
iplay esetében nem tapasztaltam, de P20HD és M40 rossz volt az összes
-
tomchy
tag
Sajnos nincs rá tuti megoldás. Én mostanában több M40 és P20HD-val fürödtem be hasonló problémákkal, ismerősöknél.
M40 esetén csak Zoom-on lett nagyjából jó. Többinél (Messenger, Viber) csak fülessel működik makulátlanul. Hangszóróval nem próbáltuk.
Inkább a mikrofonja lesz a ludas, de lehet, hogy külső hangszóróval javul a helyzet.Volt, akinek helyette Alldocube lett és azzal tökéletesen működik bármelyik alkalmazás (iPlay 20 és iPlay 40 is ki lett próbálva).
-
tomchy
tag
Az M40-re érkezett frissítés javította a mikrofon problémát. Nagyjából működik, legalább hallani lehet, ha beszélek.
Zoom alatt nincs visszhang, viszont Viber és Messenger alatt van.
Erre (a fülhallgatón kívül) van vajon valami megoldás? Mert ha Zoom alatt jól működik, akkor a többinél miért nem?
Új hozzászólás Aktív témák
- Samsung Galaxy Tab S8 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Eladó Apple iPad (2020) 2. generáció Cellular + WiFi 512 GB
- BESZÁMÍTÁS! Samsung Galaxy Tab S9 128GB Wifi tablet garanciával hibátlan működéssel
- Apple iPad 10th 64GB, WI-FI, 1 Év Garanciával
- Apple iPad A16 11" 128Gb W-fi, 24 hónap Garancia, Ezüst Színben, Újszerű, MediaMarkt számla
- 27% - Lenovo Legion R27qe IPS Monitor! 2560x1440 / 180Hz / 0.5ms / FreeSync
- BESZÁMÍTÁS! Apple Macbook Pro 16 M4 Pro 24GB RAM 512GB SSD notebook garanciával hibátlan működéssel
- AKCIÓ! LENOVO Legion 5 Pro 16ACH6H notebook - R7 5800H 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3070 8GB
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 Plus 256GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4526
- 237 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 7 7745HX, RTX 4070
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest