Hirdetés
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Graphics: Telefonvásárlási kálváriám....avagy clickbait cím: Horror a hardveraprón
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- gerner1
- sziku69: Szólánc.
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Lalikiraly: Kinek milyen setupja van?
- Lalikiraly: Mercis kalandok - Huszonnyolcadik rész - Az újrakezdés
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
Új hozzászólás Aktív témák
-
BEndre34
tag
válasz
hardline
üzenetére
P10HD-t nem találtam használtan "jó" áron (mármint a kipróbálásra). Úgyhogy most más - drágább - tabokat nézek, amiknek legalább 400 nit a fényereje. Sajnos a Teclast nem teszi közzé ezeket az adatokat, de ami az én szempontomból (illetve aki olyan helyen használná, ahol nagy a természetes vagy mesterséges fény) fájóbb, hogy maga a cég is azt válaszolta 2 különböző megkeresésemre is (e-mail illetve face), hogy ilyen adatokkal ők nem rendelkeznek.
Ahogy az elmúlt hetekben utánajártam az iOS platformú almáknak és az Androidos (újonnan bőven 100e feletti) taboknak van 400 feletti fényereje. Igen, tudom, hogy létezik a CrystalSky (használtan is 150-200e), de az tényleg semmi másra nem tudom használni.
Így a vége az lett, hogy a páromnak átadott, de érdeklődés hiányában kihasználatlan P3S eladósorba került és kp vagy értékegyeztetéssel tabra (450 nit felettire) lesz lecserélve. Így talán kevésbé fog fájni.
Persze ha szembejön egy használt P10HD, amit nem az új árában akar valaki eladni, lehet, hogy kipróbálom.
Ha így lesz, mindenképpen beszámolok a tapasztalatokról. Természetesen, ha nem nyári, napon történő használatra kellene, már megvettem volna, mert ár/érték arányban jónak tűnik még így 1 havi utánajárás után is.
Vagy megvárom, amíg fél év múlva lejár a T-s hűségidőm és onnan lesz tab P10HD-hoz hasonló paraméterekkel a kedvezményemmel együtt 16e forintért.
Új hozzászólás Aktív témák
- Canon MILC: EOS R és M topik
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Polgári repülőgép-szimulátorok
- World of Tanks - MMO
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Filmvilág
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Telekom mobilszolgáltatások
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Milyen autót vegyek?
- További aktív témák...
- Apple iPad A16 11" 128Gb W-fi, 24 hónap Garancia, Ezüst Színben, Újszerű, MediaMarkt számla
- VADIÚJ Microsoft Surface Pro 12 12" Snapdragon X Plus 16GB 256GB Tüzes Ezüst gar:2028.02.09.
- iPad Mini 7 128gb +garancia
- Apple iPad 10 64GB pink eladó, újszerű, tokkal és ceruzával
- Apple Pencil Pro hibátlan 2027.10.28.Alza jótállás
- Microsoft Surface Laptop 4 i7 / 16GB / Prémium ultrabook Jó áron! Érintőkijelző
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro 128GB Gold -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4602, 100% Akkumulátor
- Keresünk iPhone 15/15 Plus/15 Pro/15 Pro Max
- RAPOO 7100P 1000DPI optikai rádiós 5GHz egér
- Corsair iCUE ELITE CPU Cooler LCD Display Upgrade Kit
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Ha így lesz, mindenképpen beszámolok a tapasztalatokról. Természetesen, ha nem nyári, napon történő használatra kellene, már megvettem volna, mert ár/érték arányban jónak tűnik még így 1 havi utánajárás után is.