Hirdetés
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
- Lalikiraly: Kinek milyen setupja van?
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- btz: Internet fejlesztés országosan!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Fecdzo
senior tag
Ezt a stratit nem profitszerzésre pakoltam össze, hanem egy vizsgálatra! Tehát nincs juti és spread sem benne. A cél az volt, hogy a jelenséget megmérhessem, kicsit modellezhessem.
Amúgy 20-as MA és 2-es dev. Adatok FXCM-től, teszt ninjában, nincs tized pip az árban.A jelenségből levonható következtetésre meg egy külön stratit pakoltunk össze.
Különben helyesek az észrevételeid!
-
BeZol
őstag
Óvatosan a szűk stoppokkal, szűk csúszóstoppokkal.
Arányaiban sokat elvisz ilyenkor a spread is a nyereségből, ill. ha veszteség lesz, akkor sokat dob hozzá.
Hírek alatt még jó kis tüskék is lesznek, és hiába jó az irány meg minden, ha kistoppolódsz.Én irattam anno 3 robotot is, de most nem írom ide be, mert talán régen részletesen leírtam mindent róla a kis blogomban
Nem ma írtam azt se, és kedvem sincs most visszaolvasni, de szerintem ott részletesen írtam róla h mi az, ami jó a teszt alapján, és hogy mi történik a valóságban, és idén júniusban írtam egy összefoglalót is az egész tapasztalatról, és hogy hogyan lehet a teszteket úgy backtestelni, hogy a valóságot mutassa, hiszen a metatrader4 csak "szimulál", ott nincsenek tüskék!
A nyelvezet miatt előre is bocsi, de alapvetően csak magamnak irogálom. Itt elérhetitek a kis blogomat: [link]
Új hozzászólás Aktív témák
- Milyen légkondit a lakásba?
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Heroes of Might & Magic: Olden Era
- Megérkezett Magyarországra a legkülönlegesebb kameratelefon
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Kodi és kiegészítői magyar nyelvű online tartalmakhoz (Linux, Windows)
- Nintendo Switch
- Asztalos klub
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- További aktív témák...
- ÚJ Dobozos Lenovo ThinkPad T460 i5-6300U / 8GB / 256GB SSD / Magyar billentyűzet
- Egyedi Keycapek
- Apple iPhone 14 Pro Max 256 GB Space Black (független, iSTYLE vásárlás)
- Apple MacBook Pro 13 (2016, Touch Bar) ezüst, i5 / 8GB / 512GB SSD / 4x Thunderbolt 3
- iPhone 17 Pro Max 256GB kozmosznarancs apple.hu
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 mini 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3195, 95% Akkumulátor
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro 128GB Natural -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3501, 90% Akkumulátor
- Honor 200 Lite 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Xiaomi Redmi Note 8T 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- iPhone Air 256GB Asztrofekete 3 ÉV kiterjesztett garancia
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest