- Flashback: Építsünk PC-t akciós alkatrészekből, lassan. upd: 05.28
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Gurulunk, WAZE?!
- GAI: Poor Volta...
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Yutani: YRHA - Yutani Retró HAngkártyái: IBM mWave
- Rap, Hip-hop 90'
- Szevam: Mennyire tipik Z-gen viselkedés? Tipizálható-e egyáltalán?
Új hozzászólás Aktív témák
-
Fecdzo
senior tag
válasz
attiati #7308 üzenetére
Ne ez az amit mar nem tudok megmondani. Amikor reszvenyeztem aktivan es ezt direct accessben akkor gyakorlatilag a piacot lattam egybol. Itt a problemat az is okozza h MT4 van. Sokan verik a melluket a sajat rendszerukre amely osszekoti az mt4et a valos piaccal de akkor sem tudsz beallni a konyvbe mt4en tehat leellenorizhetetlen h kimegy e.
Ezt egyszeruen meglehet nezni kulonben. Reszvenyeknel is ha betettuk adott brokitol a konyvbe az ordert akkor azt lattuk egy masik brokinal is a konyvben.
Ezt viszont elvileg lehetetlen megcsinalni fxen. Meg ha latnank is a konyvet a likviditas szolgaltatok masok es lehet h egy masik ceg altal mutatott konyvben nem is latszodna. Ennek meg persze tobb oka is lehet de egyik sem tul rozsas kepet fest.Valoban nem tunik tul elkepzelhetonek h Pistike epp Deutsche bankkal tradeljen 1000 egysegben. Bar sokat hallottam arrol h a HFTk az orderflowt kedvelik. Azt meg a buy side adja vagyis mi akik csak utni tudjuk az ajanlatokat postolni nem. Es sok kicsi sokra megy.
Tehat latszodjon az ajanlati kinyv, legyen valtozo a spread, ne legyen mt4, legyen usa vagy fca szabalyozas legyen nagy a szamla, legyen nagy az order es legyen kicsi a tokeattet. Ekkor van a legjobb eselyed h kimegy a piacra.
De ez akkoris OTC piac....ami egy vad nyugat..
Új hozzászólás Aktív témák
- LEGO klub
- Bittorrent topik
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Formula-1
- Pécs és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Villanyszerelés
- Gyúrósok ide!
- AMD Navi Radeon™ RX 6xxx sorozat
- Nagyrobogósok baráti topikja
- Flashback: Építsünk PC-t akciós alkatrészekből, lassan. upd: 05.28
- További aktív témák...
- Tablet felvásárlás! Samsung Galaxy Tab S10+, Samsung Galaxy Tab S10 Ultra, Samsung Galaxy Tab S10 FE
- Beszámítás! Apple iPad Pro 13 2024 M4 512GB Cellular tablet garanciával hibátlan működéssel
- Apple iPhone SE 2020 64GB, Yettel függő, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy A15 5G / 6/128GB / Gyári független / 12 hó Garancia
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest