Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• Fecdzo

senior tag

válasz attiati #7308 üzenetére

Ne ez az amit mar nem tudok megmondani. Amikor reszvenyeztem aktivan es ezt direct accessben akkor gyakorlatilag a piacot lattam egybol. Itt a problemat az is okozza h MT4 van. Sokan verik a melluket a sajat rendszerukre amely osszekoti az mt4et a valos piaccal de akkor sem tudsz beallni a konyvbe mt4en tehat leellenorizhetetlen h kimegy e.

Ezt egyszeruen meglehet nezni kulonben. Reszvenyeknel is ha betettuk adott brokitol a konyvbe az ordert akkor azt lattuk egy masik brokinal is a konyvben.
    Ezt viszont elvileg lehetetlen megcsinalni fxen. Meg ha latnank is a konyvet a likviditas szolgaltatok masok es lehet h egy masik ceg altal mutatott konyvben nem is latszodna. Ennek meg persze tobb oka is lehet de egyik sem tul rozsas kepet fest.

Valoban nem tunik tul elkepzelhetonek h Pistike epp Deutsche bankkal tradeljen 1000 egysegben. Bar sokat hallottam arrol h a HFTk az orderflowt kedvelik. Azt meg a buy side adja vagyis mi akik csak utni tudjuk az ajanlatokat postolni nem. Es sok kicsi sokra megy.

Tehat latszodjon az ajanlati kinyv, legyen valtozo a spread, ne legyen mt4, legyen usa vagy fca szabalyozas legyen nagy a szamla, legyen nagy az order es legyen kicsi a tokeattet. Ekkor van a legjobb eselyed h kimegy a piacra.

De ez akkoris OTC piac....ami egy vad nyugat.. :(

Új hozzászólás Aktív témák