Hirdetés
- Lalikiraly: Kinek milyen setupja van?
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- GoodSpeed: Vanda ajándéka - 60 nap SkyShowtime előfizetés
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- CinemaVision plugin ismertető a Kodihoz
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Szoszo94: Xiaomi Mi Router 3G - Padavanra fel!
- Lenry: Windows 11 telepítése inkompatibilis gépre
Új hozzászólás Aktív témák
-
Fecdzo
senior tag
válasz
3ngin33r #589 üzenetére
A technikai elemzés mindenütt technikai elemzés....legyen az részvény, deviza, határidős kontraktus, árutőzsdei termékek....minden ami chartolható...
Az, hogy éppen nem ment egy alakzat....ilyen előfordul....tesztelj, vizsgálj és dönts a szerinted legjobban használható alakzatról....dupla toppok és aljak szépen mennek
-
Dany007
veterán
válasz
3ngin33r #589 üzenetére
Sok sikert! Remélem tájékoztatsz minket az eseményekről
Kiváncsi vagyok hogy alakul.
Én még demózok pár hónapot az éles előtt. Nagyon kapkodok.
Láttam én is az eurusd emelkedést.
Szerintem itt a Fibonacci sorozatot kellett volna alkalmazni.
Mondjuk lehet ezt azért mondom, mert pont ott járok a könyvben
Viszont én AUD/USD-nél shortoltam még tegnap reggel asszem... Az emelkedő fázisban.
Aztán a mai napon jutottam el a Fibonacci részhez a könyvben, és kipróbáltam a grafikont az Oandában. És hihetetlen, de hajszál pontosan bevállt.
Egy jó ideig a 22,3% on ingadozott. Egy centivel se hagyta el azt. Jó nagy mínuszban is voltam
Aztán este felé elkezdett süllyedni majd átlépte a 38,2%-os határt, és pont ahogy a könyvben írták süllyedt a 61,8-as határig! El se hittem... Nehéz volt megállni, hogy ne szálljak ki idő közben, de bíztam a könyvben és hajszál pontosan addig süllyedt ahogy a könyvben volt írva. Aztán stagnált, na akkor már kiszálltam : )
Nagyon meglepődtem, hogy ennyire szabályszerűen mozog.
Mondjuk szerintem a zászlót elég nehéz észrevenni =/ Bár én még csak most kezdtem de nagyon...
Mindenesetre sok sikert!Hja... az engem is érdekelne, hogy küldenek e valami szerződést? Vagy ilyesmit? Hogy egyáltalán van-e kézzel fogható hivatalos oldala az egésznek...
-
amargo
addikt
válasz
3ngin33r #589 üzenetére
Szia,
Már egy ideje van demó számlám, és most elgondolkoztam, hogy egy élest is nyitnék, egy kisebb összeggel, bár lehet, hogy most a demón kellene kisebb összegre venni.
Mindenesetre a nyitás menetéről tudnál pár infót írni?
Küldték a szerződést levélbe? Vagy nem igazán értem ezt. Nameg a díjakat sem találtam még meg..
Új hozzászólás Aktív témák
- KERESEK Xbox 360 Hibás Játék Lemezeket
- Eladó Bowers & Wilkins PX8 Tan fejhallgató.
- Apple iPhone 15 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- HP Z-Book G3 ! Csere-Beszámítás! I7 6820HQ / Nvidia Quadro M1000M 2GB / 16Gb DDR4 ! Új Akksi!
- Latitude 5350 13.3" FHD IPS Ultra 5 125U 16GB 512GB NVMe ujjlolv IR kam gar
- Azonnali készpénzes nVidia RTX 4000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen / csomagküldéssel
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 Pro Max 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2107, 100% Akkumulátor
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro 128GB Alpine Green -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2978
- Corsair K70 RGB TKL // EU // Számla + Garancia //
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 256GB Midnight -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3620
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest