Hirdetés
- Send to qBittorrent (with SavePaths): Egy apró Firefox kiegészítő qBittorrenthez
- Ikea PAX gardrób és a pokol logisztikája – egy Ikea-horror igaz története
- -TongFang- Medion Erazer Beast 16 X1 - induló teszt így kora délután..."CB R23"
- Pi-hole és a Telekom Sagemcom F@st 5670 DNS beállítása
- A Magyar Néphadsereg emlékére
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- D@reeo: Pi-hole és a Telekom Sagemcom F@st 5670 DNS beállítása
- Ketogén étrend
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- [K2]: AnyDesk átverés
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- hcl: Mér' nem mér?
- bb0t: Ikea PAX gardrób és a pokol logisztikája – egy Ikea-horror igaz története
Új hozzászólás Aktív témák
-
brd
nagyúr
Nem is azzal van a "baj", hogy úgy érezném, ne érdemelném meg, elvégre több, mint egy éve napi 2-3 órát foglalkoztam vele eddig intenzíven, csak egy szalag mellett dolgozó embernek ez kb. fél éves fizetése (Magyarországon)... Tudom, az élet igazságtalan.
No' igen, kemény, férfias meló nézni, amint fél percenként 100-200 dollárokat ugrál az eredmény, de ez ellen nekem, úgy néz ki, az a megoldás, hogy a trade-enkénti eredményt pip-ben íratom ki.Ghost: Ha nem számoltam el, az EURCHF-en kb. 8 és fél %, PIP-ben kb. 700 (3 pozi'). Az elején (4 napja - mármint kereskedési napot értek alatta) kb. 1%-ot kockáztattam (akkor volt az a nagy esés, és ott az előző oldalazás-szerű tetejére tettem a SL-t), a 2. pozi óta (ill. még előtte, mert a SL-t előbb tudtam húzni) csak a lebegő profit egy része.
Új hozzászólás Aktív témák
- Opel topik
- Napelem
- iPhone topik
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Google Pixel topik
- Azonnali mobilos kérdések órája
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Mini PC
- Milyen okostelefont vegyek?
- További aktív témák...
- HIBÁTLAN iPhone 13 128GB Red -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3536,100% Akkumulátor
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i7 4790 4 mag 8 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- LG Gram 14 WUXGA IPS i7-1360P 5.0Ghz 12mag 32GB DDR5 1TB SSD Intel Iris XE 10óra Akku Win11 Garancia
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RX 9070 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest