Hirdetés
- MasterDeeJay: Intel Optane M10 mire lehet használni? Ötletek.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Meggyi001: Áram nélkül....méltóság nélkül.....
- sziku69: Szólánc.
- bambano: Bambanő háza tája
- Luck Dragon: Óraátállítás
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Luck Dragon: MárkaLánc
Új hozzászólás Aktív témák
-
Krystal_s
addikt
Azt mondták azért van így beállítva, mert vannak olyan felhasználók, akik nem értenek hozzá, de állítgatják, elrontják, majd hívják a szerelőket. Nálunk csak a Wifit állítja vissza (20 Mhz, Auto ch.)
Bekötéskor a jelszót sem akarták megadni. Azt hittem viccelnek, de tényleg győzködni kellett őket. o.O
A 120, 140, 240-es net már alap náluk és 20 Mhz-en nem tud annyit a Router.
Első beszerelésnél 40-50 Mbit/s volt a max sebesség. Az volt a válasz, hogy Wifin ez a Router csak annyit tud. Kértem másik eszközt. Az sem volt jobb, majd átnéztem a beállításokat és nekem kellett rájönnöm mi a gond.
Az újraindulások okát nem tudják, nem is hallottak ilyenről. Az Event log sem írja. Fórumokon sokan panaszkodtak erre. Nálunk 2-3 naponta restartol, de néha akár 1 hétig is elmegy. A net naponta megszakad kb 1 percre. Minden eszközön más időszakban.
PS4 online játékból (GTA 5) 5-10 percenként kidobált, ezért PS-hez saját Routert kell használnom.
A saját Routert (D-Link) korábban másik szolgáltatónál használtam egy ideig és gond nélkül működött Router módban függetlenül, egymásra téve a 2 eszközt. Ezzel a TC-vel gyakran összevesznek (AP módban is, más csatornán, más SSID) és a TC-n olyankor szinte 0 a sebesség.....Lecserélni csak Wifi nélküli Cisco EPC3208-ra lehet.
500-as nethez Arris-t adnak, de egyik szerelő szerint (ő teszteli őket) az sem stabil.
Új hozzászólás Aktív témák
- MasterDeeJay: Intel Optane M10 mire lehet használni? Ötletek.
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- Samsung Galaxy Felhasználók OFF topicja
- Gumi és felni topik
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Így néz ki és ekkor startol a Honor 600 Pro
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Óra topik
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- További aktív témák...
- Apple iPhone 15 87% Akku.Újszerű,Kártyafüggetlen,Dobozos,Tartozékaival. 1 Év Garanciával!
- Samsung Galaxy S23 Ultra 8/256GB Újszerű,Kártyafüggetlen,Dobozos,Tartozékaival. 1 Év Garanciával!
- Apple iPhone 12 Mini 128GB 100% Akku. Újszerű,Kártyafüggetlen,Tartozékaival. 1 Év Garanciával!
- Lenovo Yoga Tab 3 Plus 3/32GB
- HP Probook 430 G6 (Intel Core i5-8265U, 13,3" FullHD) több darab, akár 19.990Ft
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 Mini 64GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4167, 94% Akksi
- TOP Pure White PC /Ryzen 7 9850X3D, 32GB DDR5 RAM, 1TB M.2 PCIe SSD/ akciós áron eladó! BeszámítOK!
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 mini 256GB Red -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3627
- iPhone 15 Plus 128GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4271
- 27% - GIGABYTE GS27QCA VA Gaming Monitor! 2560x1440 / 180Hz / 1ms / FreeSync
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest