Hirdetés
Legfrissebb anyagok
LOGOUT témák
- NvidiaRTX: Xiaomi Electric Scooter 6 Max: Az első rollerem
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Luck Dragon: Óraátállítás
- Depression: R.I.P.
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: MárkaLánc
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
PROHARDVER! témák
Mobilarena témák
IT café témák
Új hozzászólás Aktív témák
-
MR!!
aktív tag
Igen nálam UPC van, azért is kérdeztem, hogy ez lehetséges lenne e.
Több koax elosztóm van , egy külön a modemnek (mostmár TC) és nem hinném, hogy be tudna avatkozni egy hd box ip forgalmába.
Kissé zavaró amúgy, hogy egy neves gyártó (Cisco) után egy kissé gagyi (Technicolor) modemre váltottam. És az is zavar, hogy beépített wifi-je van. Eddig Dlink routert (DI-524) használtam, igaz nem egy csúcskategóriás de valahogy jobban megbíztam abban mint ennek a beépített routerében.
Ha valaki tud valami részletesebb infót a TC7200 ről az ossza már meg velünk
Parázok, hogy a UPC belebabrált a szoftverébe ...(jelentések küldése UPC nek, távoli elérés a gépemre ... ilyenek)
Új hozzászólás Aktív témák
Aktív témák
- PlayStation 5
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Warhammer 40.000
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Fotók, videók mobillal
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Fejhallgatós találkozó
- Mesterséges intelligencia topik
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- További aktív témák...
Új fizetett hirdetések
- Pro Max 16 MC16250 16" FHD+ IPS Ultra 7 255H RTX Pro 1000 Blackwell 32GB 1TB NVMe ujjlolv gar
- Samsung Galaxy S24 Ultra 12/512GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, Dobozzal, 1 Év Garanciával!
- Samsung Galaxy A05s OEM LCD kijelző érintővel Fekete kerettel
- Nitro V17 AI ANV17-41 17.3" QHD IPS Ryzen 7 260 RTX 5060 16GB 512GB NVMe magyar vbill gar
- ÚJ Lenovo 40B0 ThinkPad Thunderbolt 4 Workstation Dock (300W) (40B0) 33 hónap gyári GARANCIA
Üzleti előfizetők hirdetései
- Konzol felvásárlás!! Playstation 5, Playstation 5 Pro
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RX 9060 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ultra 7 265KF 32/64GB RAM RTX 5070 Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- HIBÁTLAN iPhone 12 Pro 128GB Pacific Blue- 1ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3948
- ÚJ 15" Microsoft Surface Laptop 7 X Elite 16GB 512GB
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Parázok, hogy a UPC belebabrált a szoftverébe ...(jelentések küldése UPC nek, távoli elérés a gépemre ... ilyenek)