- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- KRTLPC: Ki és hogyan élt túl? Volt ám fennakadás
- SzőkeKapitán: Világ vége túlélők topicja
- sziku69: Szólánc.
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Meggyi001: Anya, tudsz segíteni a matekban?....Nem érek rá kisfiam, majd segít a ChatGPT...
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Jack Hunter: Kínai erősítő vásárlási tippek
- bitpork: Phautós tali a Balcsinál 2025 Augusztus 2 napján (szombat)
-
LOGOUT
Kiadó: Valve
Fejlesztő: Valve
Megjelenés: 2007. október 10.
Motor: Source Engine
Platformok: PC, Mac OS X, Linux, Xbox 360, PlayStation 3
Új hozzászólás Aktív témák
-
Ra3
őstag
válasz
Delta× #13455 üzenetére
jó, azért írtam 99.6-ot mert a rendszert fent kell tartani
az hogy figyelnek a bugokra barokkos túlzás, esetleg akkor ha az pénzkiesést okozLarry: ez is igaz, szerencsére én nagyon pénzt nem raktam a rendszerbe, sőt inkább kivettem amíg régebben volt időm, és tradeltem/farmoltam sokat
-
Ra3
őstag
válasz
Delta× #13452 üzenetére
Főleg azzal húztak szerintem nagyot hogy a marketes tf2 kulcsok (és minden, eredetileg mannco-ban eladott cucc) után, akárhány kézen megy át ugyanúgy beszedik n-edszerre is a sápot, pedig azt egyszer már eladták 100% haszonnal (na jó, nyilván nem 100% mert valamibe nekik is belekerül a kulcsok és egyéb cuccok legenerálása, legyen akkor 99,6%).
-
po1son
addikt
-
Siera
senior tag
válasz
Delta× #13179 üzenetére
Billtől szabadulj meg minél előbb.
Úgy vélem, kezd kiesni/kiesett a valuta szerepéből, és mindenkinél kb 1 lesz, arra a célra, hogy viselje. Ilyen eloszlás mellett pedig túl sok van belőle a gazdaságban (160-170k körül).Ami a craftnumberes hatokat, misceket illeti, én nem vágnék bele. Már csak azért sem, mert az utóbbi pár hónapban legalább 100-150 miscet meg sapit addolt a valve a játékba.
Elég nagy elértéktelenedés lesz ezen a téren is, szerintem. -
po1son
addikt
válasz
Delta× #13153 üzenetére
Gabe Newell a valve és a steam vezérigazgatója...
-
Jhonny06
veterán
válasz
Delta× #13074 üzenetére
Elvileg ha a játék indítási paraméterének ezt megadod, akkor 'window' módban fogja elindítani, de a felbontás nem változik, így sokat nem érzékelsz az egészből.
Szokásos jobb klikk a játék ikonjára -> tulajdonságok
-windowed -noborder
De lehet, hogy félreértettem.
Bár full screen-nél nem is kéne engednie, hogy kimenj a tartományból.
-
Alien83
senior tag
-
Hangm4n
tag
-
Sonja
nagyúr
-
balcsida
senior tag
válasz
Delta× #12729 üzenetére
Pont ezaz, ami nem csak egy enginél baj, hanem más kasztoknál is. A türelem hiánya. Csak az enginél ez kifejezetten kiütközik. Ezért szeretek vele játszani, mert szépen el lehet vele müttyögni egy idejig hátul, aztán jöhet az aratás. Nagyon sokan vannak, akik ilyenkor előkapják a sotit, azt mennek ezerrel bele a tömegbe, a sokat emlegetett "ponténhíség" miatt. Maradjunk nyugton, igyunk egy bögre kakaót/teát/limonádét évszaktól és időjárástól függően, majd a harcok közeledtével kezdjük el folyamatosan kalapálni szeretett őrtornyunkat. Kb. ennyi
A spy kérdést meg többféleképpen lehet lerendezni. Gyakorlatlanabb ellenfél esetén előfordulhat az is, hogy miután rárakja a mentesítőt a tornyunkra, akkor gyorsan szeretne leszúrni minket. Amilyen gyorsan lehet, mozogjunk-ugráljunk, és csaljuk el egy picit a toronytól, majd egy röpke pillanatban csapjuk le róla a mentesítőt, és voálá. Másik megoldás, hogy gyorsan előkapod a sotit, és lövöd, mint állat.
Megelőzni úgy tudod a legjobban, hogy folyamatosan mindenki gyanús, illetve csekkolsz, még ha hülyének is néznek miatta (egy két random shotilövés a sarkokba, ilyesmi). Az idómító használatát javaslom, mivel spycheckre a torony kifejezetten jó, gyorsan lő, és a pajzs miatt pedig egész jó védelmet élvez a más behatásoktól (az idomító pajzsát őrtoronymegmentésre tökéletesen lehet használni). -
BeriHampeR
aktív tag
válasz
Delta× #12723 üzenetére
Ezért kell olyan helyre építkezni ahol nem tud hátba szúrni, ha pedig cipeled a csomagot akkor magad mellé rendelsz egy pyrot, vagy nem mászkálsz egyedül.
Egy jó spy pedig pl mapokon csak az engire utazik, mivel ha erősebb is a kék csapat, teleport nélkül nemigen tudják bevinni ha a spy mindig lerombolja. s ha kiegyenlített az erőviszony akkor meg lehetetlen bevinni teleport nélkül : )
-
po1son
addikt
válasz
Delta× #12463 üzenetére
Market előtt is már elvoltak szállva az árak... Tavaly halloween előtt pár héttel kezdett el nagyon felmenni a kulcs árra, mert mindenki bontotta a ládákat halloweenkor az új unusual effektek miatt... Akkor rengeteg kulcsot elfogyott mindenkinél... Vicces, hogy 3 évig a kulcs 2.33-2.66 refért ment darabja és most meg fél év alatt az ára fel ment 5 refre...
Mindenesetre most már nagyon érik egy nagy leárazás, mert régen is volt és a közösség is ki van éhezve rá... -
Új hozzászólás Aktív témák
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Mérlegeli a csúcstechnológiás chipgyártásból való kilépést is az Intel
- Kuponkunyeráló
- OFF TOPIC 44 - Te mondd, hogy offtopic, a te hangod mélyebb!
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Yettel topik
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Autós topik
- További aktív témák...
- BONTATLAN Devialet Phantom II 95 db Iconic White - 2 év gari!
- BONTATLAN DJI Osmo Pocket 3 - 1 év garanciával ELADÓ!
- BONTATLAN Google Pixel Pro 9 XL 512 GB Obsidian
- BONTATLAN MSI GeForce RTX 5070 Ti INSPIRE 3X OC 16GB GDDR7 (gari: 2028/7)
- ROG STRIX X870-F + AMD Ryzen 7 9800X3D + 32GB DDR5 + Sapphire 7900 XTX Pulse 24GB + Win11 PRO
- ÚJ Lenovo LOQ 15IRX9 - QHD 165Hz - i7-13650HX - 16GB - 1TB - RTX 4060 - Win11 - 3 év garancia - HUN
- Bomba ár! Dell Latitude E7250 - i5-G5 I 8GB I 128SSD I 12,5" Foltos FHD Touch I Cam I W10 I Gari!
- Xbox Game Pass Ultimate kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól! - AUTOMATA BOLT
- Bomba ár! Fujitsu LifeBook U757 - i3-7GEN I 16GB I 256SSD I 15,6" FHD I HDMI I Cam I W11 I Garancia
- Bomba ár! Dell Latitude 5480 - i5-6GEN I 8GB I 500GB I 14" HD I Cam I W10 I Garancia!