- Gurulunk, WAZE?!
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Meggyi001: Anya, tudsz segíteni a matekban?....Nem érek rá kisfiam, majd segít a ChatGPT...
- Luck Dragon: Új energia- és akkumulátor-címke az okoseszközök dobozában
- bambano: Bambanő háza tája
-
LOGOUT
Kiadó: Valve
Fejlesztő: Valve
Megjelenés: 2007. október 10.
Motor: Source Engine
Platformok: PC, Mac OS X, Linux, Xbox 360, PlayStation 3
Új hozzászólás Aktív témák
-
hakkan
tag
Sziasztok!
Olyan kérdésem lenne hogy ha egy fegyver újratöltődik (például Jarate) és közben görgővel fegyvert váltok, ne akadjon meg az újratöltődő fegyvernél? Mindig kattog és nem elég gyorsan vált. -
hakkan
tag
Három kulcsból milyen itemeket érdemes venni? Gondolok itt olyanokra amit minden kaszton tudok használni és jól néz ki. Én egy H5-ot egy Tuxxyt meg egy Merc's Mufflert gondoltam ,de
lehet hogy nem tudom őket együtt használni.
Nektek mi a véleményetek? -
hakkan
tag
Én is kaptam egy Salvaged #50-es ládát
-
hakkan
tag
Találtam egy jó kis videót, az is érdekes hogy mit csinálnak de az még fontosabb hogy ki.
[link]
Valaki nem ismeri véletlenül?
Jó étvágyat mindenkinek az ebédhez -
hakkan
tag
Sziasztok!
Egy érdekes kérdéssel fordulnék most hozzátok. Ingyenes Team Fortress 2 játékos vagyok és szeretnék prémiumra váltani. Sajnos nincs lehetőségem tölteni pénzt, de szerintem a játékbeli árakon el tudnánk intézni.
Egy ideje elkezdtem gyűjteni a Refeket és már craftoltam 3 darabot. Az ötletem az lenne hogy:
Szereznék egy prémium giftet, akitől kaptam felveszem barátnak, majd minden csütörtökön odaadnám neki a heti dropomat, sé ezt egészen addig amíg 15-17 refnyi összeget nem kapna. Tudom ez bizalomkérdés hogy megbízol-e valakiben annyira hogy ebbe belemenj. Ha átvernék bárkit akkor itt sem néznének rám jó szemmel, amit nem akarok. Nem tudom hogy létezik-e olyan lehetőség a steamen keresztül hogy ha átvernének akkor valami úton büntetésben részesüljek, de ezt csak azért kérdezem, hogy mindenkit megnyugtassak.
Szóval ha valaki tudna nekem segíteni az vegyen fel steamen és akkor megtudjuk beszélni a részleteket.
Nevem: ₯.JabazamU.I. A helyesírási hibákért elnézést de reggel van és sietek
ha pedig nem jó helyre tettem fel a kérdést akkor majd átrakom oda ahova kell.
-
hakkan
tag
Én only 2fort szervereken szoktam játszani amit a Skial.com működtet. Jó tapasztalataim vannak a szerverekkel kapcsolatban, lehet cask úgy funolni is ha van egy-két tapasztaltabb játékos akiknek pont nincs kedvük játszani. Egyedül a csapatok erősségével van csak baj, de ez minden pubon így megy. ha esetleg unjátok már a játékot és cask úgy hülyéskednétek heavyvel meg medicekkel akkor gyertek a három európai
valamelyikére. -
hakkan
tag
3 kulcs az Upgrade to Premium Gift
Végülis ha kiszámolom tényleg annyi jön ki.
Annak jó megoldás akinek van báratja bankkárytával, de akinek nincs annak ugyanúgy messze a prémium
Jó lenne valakivel megbeszélni hogy kölcsönbe adna egyet én meg visszafizetném szépen havonta refben.
Bár ki bízna meg ilyen vadidegenekben
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Kompaktabb toronyhűtővel jelentkezett a Thermaltake
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Politika
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Call of Duty: Black Ops 6
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Azonnali fáradt gőzös kérdések órája
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Szombathely és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Milyen okostelefont vegyek?
- További aktív témák...
- Konzol felvásárlás!! Xbox Series S, Xbox Serries X
- Bezámítás! Lenovo Thinkpad T14 Gen 3 üzleti notebook - i5 1245U 16GB RAM 512GB SSD Intel Iris XeW11
- DELL Thunderbolt Dock - WD19TB modul 02HV8N
- Fotó állvány eladó
- BESZÁMÍTÁS! Apple Macbook Pro 16" 2019 i7 9750H 32GB 500GB Radeon Pro 5300M hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest