- bambano: Bambanő háza tája
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Szólánc.
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Dany007: Kiakasztó frissítések
- ldave: New Game Blitz - 2025
- Fűtés és hűtés klímával, napelem segítségével
- [K2]: A vagyonvédelmi rendszerszerelővé válás rögös útja
-
LOGOUT
Kiadó: Valve
Fejlesztő: Valve
Megjelenés: 2007. október 10.
Motor: Source Engine
Platformok: PC, Mac OS X, Linux, Xbox 360, PlayStation 3
Új hozzászólás Aktív témák
-
BigBlue69
őstag
-
Spet
addikt
válasz
alratar #12689 üzenetére
Nem a dirty az vagy uncraftable (nem barkácsolható, ilyenek a Man Co Store-ban vásárolt tárgyak), vagy untradeable (nem cserélhető, pl F2P-es még az acc), de craftolható (egyes achievement tárgyak) vagy untradaeble és uncraftable (más achievement tárgyak). Huh a végére kezdtem magam is belebonyolódni
.
Azt, hogy honnan tudod egyszerűen fölé viszed a kurzolt és kiírja a TF2 maga
-
cashback
őstag
-
munky
őstag
válasz
alratar #12343 üzenetére
Létezik olyan SourceMod plugin, amivel ki lehet tiltani a F2P játékosokat, ezt főleg trade szervereknél használják. Mivel a statisztikák szerint a felhasználói fiókok több mint a fele (~55%) ingyenes fiók, nem hiszem, hogy public szerver tulajok megengedhetnék magukat hogy kizárják ezt a réteget. Mondjuk biztos, hogy kevesebb csalóval futna össze az ember, és talán a szerveren tapasztalható játék minősége is jobb lenne valamivel. A csalók kétség kívül többen lettek a F2P modell óta, viszont szerintem még így sem olyan rossz a helyzet, hogy ezt meg kelljen lépni.
-
munky
őstag
válasz
alratar #12338 üzenetére
A VAC nem tiltja ki őket rögtön, így ha nincs fent admin az adott szerveren, akkor bőven van idejük kiélni magukat az ilyen férgeknek. A múltkor Kartel Kocsmára feljött egyszerre 4 (!) név váltó + speedhack + folyamatosan kritelő kombót használó csaló. Körül-belül 3-4 perc alatt teljesen kiürítették a szervert. Utólag visszakerestem őket logok alapján és amerikai csaló brigád volt: együtt mennek random szerverekre üríteni...
Sajnos a F2P nagy átka, hogy hiába rakom ki őket végleg: 30s regisztrálni egy új fiókot (még valós e-mail sem kell hozzá!) és már jöhetnek is vissza egy másik fiókkal, ha úgy tartja a kedvük.
Már 5 éve játszom és a legtöbb csalóval a F2P éra óta találkoztam, előtte nem volt annyi. Mondjuk a játékosok száma is kevesebb volt és nyilván egy ingyenes játékban nincs tétje a csalásnak. Szerencsére annyira agyatlan általában az összes ilyen játékos, hogy marha könnyű kiszűrni őket. A csalókat sehol nem szeretjük, de ebben a játékban aztán tényleg vér ciki csalni, hiszen nagyon kazuár barát az egész, elég könnyen lehet benne sikerélményed...
-
G3kko
tag
válasz
alratar #12333 üzenetére
Valószínűleg nem jött létre, vagy elveszett a kapcsolat a tárgy("item") szerverrel, ez velem is gyakran megesett anno. Ilyen esetben érdemes újraindítani a steamet, majd ellenőrizni a tárgytárlót; ha betölti az oldalt, akkor nagy valószínűséggel lesznek cuccaid a játékon belül is.
-
G3kko
tag
válasz
alratar #12224 üzenetére
Az a véleményem, hogy csak friss vagy limitált ládákat érdemes nyitni, (legjobb, ha a kettő tulajdonság együtt igaz, tehát 'és' a kapcsolat) a belőlük eső item nagy valószínűséggel fedezni fogja a kulcs árát, na meg ugye ott van a 1% szensz egy unusualra. A normál ládákból úgyis idővel sok lesz, nem kerülnek kivonásra; valamint ami az itemeket illeti, vannak ismétlődések, pl Equalizer: #1-es és #32-es.
(szerk)
(#12225) Piloss: szerintem ez nincs benne, a nyitási metódusban, hogy minél többet nyit az ember, annál nagyobb az esély unusualra, szóval ládánként 1% szvsz, semmi kombó. -
G3kko
tag
-
Spet
addikt
válasz
alratar #12100 üzenetére
Achievement_idle szerverekről lehet szó. "Igazi" játék nem folyik rajta, így nyugodtan lerakhatod asztalra a játékot, és csinálhatsz bármi mást. A drop rate meg nem változik rajta az igazi játékhoz képest, csak nem kell a gép elött ülnöd és bámulnod
Ha meg csak bizonyos tárgyakat szeretnél, akkor ajánlatos tf2outposton vagy más trade oldalakon cserélgetni.
-
munky
őstag
válasz
alratar #12072 üzenetére
Szokásos módszereket érdemes megnézni először: Jobb kattintás a TF2-n Steam Library menüpontnál, majd Properties és ott Verify integrity of game cache.
Ha ezután sem megy, akkor a steamapps mappában a felhasználó neved alatti team fortress mappát törölni (ilyenkor a beállításaid elveszhetnek amennyiben nincs benyomva a felhő!).
Végül ha még mindig nem működik, akkor a Steam kliens mappában a steamapps mappán és a steam.exe fájlon kívül mindent törölni, és utána elindítani a Steamet.
Hirtelen ennyi jutott eszembe.
-
Új hozzászólás Aktív témák
- Konzol felvásárlás!! Nintendo Switch
- JBL Charge 6 és Xtreme 3/4 akciós áron eladó!
- Bomba ár! Dell Latitude E7440 - i7-4GEN I 8GB I 256SSD I 14" FHD Touch I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- Ritkaság! Hibátlan! Intel Core I9 13900KS Processzor!
- LG 65C3 - 65" OLED evo - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox!