Hirdetés
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Ndruu: Segíts kereshetővé tenni a PH-s arcképeket!
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Doky586: SecureBoot kulcsok frissítése (2026 nyara)
- potyautas: Olyan valóságosnak tűnt
- ricsi99: 6. Genes alaplap tündöklése kontra MS/Zintel korlátozásai
- Hieronymus: Az igaz barátság kezdete
- Lalikiraly: Mercis kalandok - Huszonkilencedik rész
Új hozzászólás Aktív témák
-
EGOKA
tag
Nem tudom ezt honnan szedted, de tessék egy másik idézet: ''Zöld tea: a tealeveleket nem fermentálják, hanem fonnyasztás után sodorják és aszalják. Kevésbé aromás, de élénkítő hatása nagyobb, koffeintartalma 2-4 % (0,003-0,008 g/ 1 csésze tea).
Fekete tea: a fermentálási folyamat befejeződése után aszalják. Illatos, zamatos tea, koffeintartalma 1-2 m/m % (0,0015-0,004 g/ 1 csésze tea).''
Innen: [link] -
ngabor2
nagyúr
én is itt kezdtem, de aztán kiderült, hogy van nála jobb hely is a neten. igaz, ott nem vállalnak postázást. de aztán szerencsére kiderült, hogy nincs is rá szükség.
ma voltam a carpe diemben, mert kissé kifogytam. vittem a kóstolót az aszaltgyümölcsös rb-ból, mert régebben megígértem. nagyon örültek neki, mondták, hogy mondjak 2 olyat, amit még nem kóstoltam, de szeretném kipróbálni. adtak 1-1 adagot kóstolónak. az egyik neve tuareg, marokkói mentatea, a másik shou mei - az öröklét szemöldöke. ez utóbbi fehér tea, tehát nincs fermentálva, csak a frissen kinyílt levelek megszárítva. kiváncsi leszek rá, 3-4x le lehet forrázni. -
neduddki
nagyúr
HI!
Aszem kek zacsko benne kor alalku filtrerek mazzagnelukul, ha ne mkeverem vmivel... megnezem mert szeritnem eltettem a zacskot... deha nem mekkerdezem a lnyoktol ok hoztak, es ne kenya-ig mennye hanem del afrikaig:- )))
udv
neduddki
mod: ngabor2 : mintha hamutarot nyalogatnek... brrrrrr sziornyuuuuuuu..... de gratulalo hogy meg tuttad jegyezni anevet...:- ))) en a szornyu kalndunk ota /megkostoltam:- )))/ sem biro vele.. de felismerem es ha ijjet kinalnak akkor inkabb elmenkulok:- )))
[Szerkesztve]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Lenovo ThinkPad T15 Gen 2 i5-1135G7 16GB Ram 256 GB SSD FHD IPS Garancia
- HP EliteBook 840 G6, G5 14" i5, 8-16GB RAM, SSD, jó akku, számla, 6 hó gar
- 27% ASUS VY249HF IPS Monitor! 1920x1080 / 100Hz / 1ms / FreeSync
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 Pro Max 128GB Deep Purple-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3913
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi Note 12, Xiaomi Redmi Note 12 Pro, Xiaomi Redmi Note 12 Pro+
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest