- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Geri Bátyó: Régi VGA, HDMI és a felbontás
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
- eBay-es kütyük kis pénzért
- norbx: IRC a 90-es évek és a 2000-es évek elején
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- gerner1
- MasterDeeJay: RAM gondolatok: Mennyi a minimum? DDR3 is jó?
Új hozzászólás Aktív témák
-
Huma
addikt
Engem nem érdekel ki mikor regelt, nem ez alapján ítélem meg az embereket. Lehet, hogy hülyén hangzik, de egyfajta tisztelet a másik irányában, hogy tisztán és érthetően fogalmazza meg a mondandóját.
Itt nem a mostani hozzászóláson volt a hangsúly. Olvastam tőle olyan hosszabb szövegeket, hogy lefáradtam mire értelmeztem. Igazából amit most leírtam úgy hangzik mintha valami sznob irodalmár lennék. (nem vagyok az)
Egyszerűen csak nem értem miért ír így amikor rendesen is leírhatná. Semmivel sem kerülne több fáradságba.
De nem akartam vitatkozni úgyhogy most abba is hagynám.
A maccsa zöld tea amit a japánok és a kínaiak (ők gondolom máshogy nevezik) isznak.
Nagyjából tudom, hogy kell elkészíteni csak az arányokra lennék kíváncsi. (víz/teafű)
mod:
Interneten rendeltem nem boltban vettem így nem tudom megkérdezni a receptet.
[Szerkesztve]
Új hozzászólás Aktív témák
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Garancia kérdés, fogyasztóvédelem
- Víz- gáz- és fűtésszerelés
- Autós topik
- Itt Galaxy S26 széria: az Ultra fejlődött, a másik kettő alig
- Geri Bátyó: Régi VGA, HDMI és a felbontás
- Azonnali mobilos kérdések órája
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- További aktív témák...
- Azonnali készpénzes AMD CPU AMD VGA számítógép felvásárlás személyesen / postával korrekt áron
- Azonnali készpénzes nVidia RTX 4000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen / csomagküldéssel
- RITKASÁG! Microsoft Surface Pro 11 Qualcomm Snapdragon X Elite 16GB 512GB OLED 120Hz Gar!
- Hp USB-C/Thunderbolt 3 dokkolók: USB-C Universal, G2, G4, G5, Hp Elite/Zbook- Thunderbolt 4 G4
- BESZÁMÍTÁS! Asus TUF F15 FX506HE FHD notebook - i5 11400H 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3050 Ti 4GB WIN11
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest