Hirdetés
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- hcl: Amúgy mi a terv?
- GoodSpeed: Te hány éves vagy?
- sziku69: Szólánc.
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Ez a Gaba tartalom új info volt számomra, hogy ilyenre is kell vagy lehet figyelni, köszi!

#1243Elektrosokk
Tehát jól értem? A nem tradicionális elkészítési módnak tudod be ezt a fura ízt? Vagy ezzel a Samadoyoval való készítés minek számít, nem vagyok képben ezzel...Megérkeztek ma a néhány napja rendelt teák, izgatottan várom már, hogy megkóstolhassam őket. Persze egyből kibontottam mindegyiket
, ahogyan azt kell, megillatoztam őket. A Masala Chai a legillatosabb, mondjuk attól nem is vártam mást, lévén, hogy teakeverék, ebből folyamatban is van egy bögrével, akármennyire is este van, ma egész nap kint voltam terepen, túl sok meleg italt nem tudtam fogyasztani. 
A másik amire nagyon kíváncsi vagyok az pedig az Oolong China Se Chung, fú, ennek vmi brutál jó illata van, gyümölcsös, virágos, így látatlanban azt mondom, hogy ez bizony ízleni fog.
Új hozzászólás Aktív témák
- Keresünk iPhone 14/14 Plus/14 Pro/14 Pro Max
- LG 65" 4K wifis okos TV 65UR76003LL
- MSI CreatorPro Z16P RTX A5500 TOUCH! (vapor chamberrel)
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 Pro 256GB Pacific Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4155,100% Akksi
- Bomba ár! HP ProBook 430 G4 - i5-G7 I 8GB I 128GB SSD I HDMI I 13,3" I Cam I W11 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest

, ahogyan azt kell, megillatoztam őket. A Masala Chai a legillatosabb, mondjuk attól nem is vártam mást, lévén, hogy teakeverék, ebből folyamatban is van egy bögrével, akármennyire is este van, ma egész nap kint voltam terepen, túl sok meleg italt nem tudtam fogyasztani.