- MasterDeeJay: Sikeres CoffeeTime modok
- Tóth Olivér: Tudtátok hogy ez ma már RETRO?
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Doky586: SecureBoot kulcsok frissítése (2026 nyara)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- bambano: Bambanő háza tája
Új hozzászólás Aktív témák
-
Ez a Gaba tartalom új info volt számomra, hogy ilyenre is kell vagy lehet figyelni, köszi!

#1243Elektrosokk
Tehát jól értem? A nem tradicionális elkészítési módnak tudod be ezt a fura ízt? Vagy ezzel a Samadoyoval való készítés minek számít, nem vagyok képben ezzel...Megérkeztek ma a néhány napja rendelt teák, izgatottan várom már, hogy megkóstolhassam őket. Persze egyből kibontottam mindegyiket
, ahogyan azt kell, megillatoztam őket. A Masala Chai a legillatosabb, mondjuk attól nem is vártam mást, lévén, hogy teakeverék, ebből folyamatban is van egy bögrével, akármennyire is este van, ma egész nap kint voltam terepen, túl sok meleg italt nem tudtam fogyasztani. 
A másik amire nagyon kíváncsi vagyok az pedig az Oolong China Se Chung, fú, ennek vmi brutál jó illata van, gyümölcsös, virágos, így látatlanban azt mondom, hogy ez bizony ízleni fog.
Új hozzászólás Aktív témák
- PH!otósok beszélgetős, offolós topikja
- Nem akármilyen új GeForce jöhet idén
- Óra topik
- Mesterséges intelligencia topik
- iPhone topik
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Arc Raiders
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Ubiquiti hálózati eszközök
- PlayStation 5
- További aktív témák...
- Logitech Mx mechanical master series magyar keyboardlabor gmail.com
- Bomba ár! Dell Latitude 5420 - i5-1145G7 I 16GB I 256SSD I HDMI I 14" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- Akció! Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! R5 1600X / RX 580 8GB / 500GB SSD + 2TB HDD / 16GB RAM
- Apple iPhone 14 Pro Max 128GB Space Black használt, szép állapot 100% akku 6 hónap garancia
- Hp ProDesk/ EliteDesk SFF/MT G4/ G5/ G6 / i5 8-9-10.gen /Win11- Számla, garancia
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs

, ahogyan azt kell, megillatoztam őket. A Masala Chai a legillatosabb, mondjuk attól nem is vártam mást, lévén, hogy teakeverék, ebből folyamatban is van egy bögrével, akármennyire is este van, ma egész nap kint voltam terepen, túl sok meleg italt nem tudtam fogyasztani.