Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- eldiablo: 30 év után szakítottunk, de azért még beszélünk...
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Syl: UPS - te áldott!
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Klaus Duran: Panelkérdés.
- joghurt: Megtarthatod a jogsid?
- tordaitibi: Timeshift használata, és amit nem tudtál, klónozás Timeshift backup szoftverrel
Új hozzászólás Aktív témák
-
Ez a Gaba tartalom új info volt számomra, hogy ilyenre is kell vagy lehet figyelni, köszi!

#1243Elektrosokk
Tehát jól értem? A nem tradicionális elkészítési módnak tudod be ezt a fura ízt? Vagy ezzel a Samadoyoval való készítés minek számít, nem vagyok képben ezzel...Megérkeztek ma a néhány napja rendelt teák, izgatottan várom már, hogy megkóstolhassam őket. Persze egyből kibontottam mindegyiket
, ahogyan azt kell, megillatoztam őket. A Masala Chai a legillatosabb, mondjuk attól nem is vártam mást, lévén, hogy teakeverék, ebből folyamatban is van egy bögrével, akármennyire is este van, ma egész nap kint voltam terepen, túl sok meleg italt nem tudtam fogyasztani. 
A másik amire nagyon kíváncsi vagyok az pedig az Oolong China Se Chung, fú, ennek vmi brutál jó illata van, gyümölcsös, virágos, így látatlanban azt mondom, hogy ez bizony ízleni fog.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Dell Alienware AW3423DW 34 QD-OLED Gaming Monitor 27% ÁFÁS
- Huawei Watch 5 Titanium 46mm
- HP EliteOne 800 G5 All-in-One i5-8500 16GB 512GB 23.8" Érintőkijelző!! 1 év garancia
- Samsung Galaxy S25 Ultra 256GB,Újszerű,Dobozaval,12 hónap garanciával
- iPhone 17 Pro Max Kozmosznarancs - Bontatlan !! www.stylebolt.hu - Apple eszközök és tartozékok !!
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

, ahogyan azt kell, megillatoztam őket. A Masala Chai a legillatosabb, mondjuk attól nem is vártam mást, lévén, hogy teakeverék, ebből folyamatban is van egy bögrével, akármennyire is este van, ma egész nap kint voltam terepen, túl sok meleg italt nem tudtam fogyasztani.