Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Meggyi001: Áram nélkül....méltóság nélkül.....
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Hieronymus: Az igaz barátság kezdete
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- Meggyi001: Amire figyelned kell Párizsban is...
Új hozzászólás Aktív témák
-
kr:sz
tag
Irodába a leírásod alapján szerintem a Kamjove a legjobb választás. Jól tudod kontrolálni az időt, víz mennyiséget. Szerintem, ha minőségi puer/zöld stb teát fogyasztasz a hőmérséklet és az áztatási idő eléggé fontos. (legalábbis abban az esetben, ha érdekel az, hogy minden egyes leöntéssel, hogyan változik a teának a karaktere.) A nagy nyári melegben szerintem érdemes lehet a hidegáztatás is. Este beteszed a teafüvet a hűtőbe és másnap reggelre egészen finomat kiázik. (szerintem itt a zöld teákat tudod igazán élvezni)
-
Kb. az utolsó mondatod a lényeg. Úgy tűnik kicsit még mindig túl van misztifikálva ez a teázós dolog (a rizsfőzéshez hasonlóan
), de érdemes belegondolni, hogy olyan emberek milliói fogyasztanak teát napi szinten, akik a s*ggüket se törlik ki mindig és a nappal kelnek, fekszenek. Persze lehet mondani, hogy ezek a fess teásibrikek mennyivel kulturáltabbak, de szerintem csak túlbonyolítják az egészet, illetve gyakran kínszenvedés rendesen kipucolni őket.Az a Kamjove használhatónak tűnik (bár nem tudom, mitől "kungfu"), de ezek hiányában egy nagyobb, fedeles v. szűrős kancsó, illetve egy kisebb csésze, pohár, kedvenc ivóedény bőven elegendő, előbbiben ázik a tea a kívánt ideig, melyet aztán leöntesz pohárba. Ha elfogyott, akkor feltöltöd újra forró vízzel egészen addig, míg kívánod vagy el nem megy az ereje a teának, de fontos, hogy ne hagyd ázni a teát túl sokáig a kancsóban. A legjobb, ha csak annyi forró vízzel öntöd fel, amennyit azonnal ki tudsz tölteni.
Új hozzászólás Aktív témák
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 10***(X) "Zen 6" (AM5)
- Horgász topik
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- Honor Magic8 Pro - bevált recept kölcsönvett hozzávalókkal
- Gyúrósok ide!
- Proxmox VE
- Budapest és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Beperelte a Motorola a fél közösségi médiát
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- További aktív témák...
- HP EliteBook 840 G10 13. gen i5, 16GB DDR5, prémium üzleti laptop! 1 év garancia
- 275 - Lenovo Legion Pro 7 (16IAX10H) - Intel Core U9 275HX, RTX 5080
- Azonnali készpénzes AMD Ryzen 1xxx 2xxx 3xxx 5xxx processzor felvásárlás személyesen / csomagküldés
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 4500 16/32/64GB RAM RTX 5050 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Samsung Galaxy Book PRO 2 /i7-1260P/16GB/512SSD/AMOLED/13.3/Intel Iris Xe/Gari
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
), de érdemes belegondolni, hogy olyan emberek milliói fogyasztanak teát napi szinten, akik a s*ggüket se törlik ki mindig és a nappal kelnek, fekszenek. Persze lehet mondani, hogy ezek a fess teásibrikek mennyivel kulturáltabbak, de szerintem csak túlbonyolítják az egészet, illetve gyakran kínszenvedés rendesen kipucolni őket.