Hirdetés
Legfrissebb anyagok
LOGOUT témák
- Meggyi001: Áram nélkül....méltóság nélkül.....
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Luck Dragon: Óraátállítás
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- MasterDeeJay: Intel Optane M10: mire lehet használni?
- Navaren: Resident Evil Requiem szösszenet
PROHARDVER! témák
Mobilarena témák
IT café témák
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
Elkészítettem az első szálas zöld teámat. Első problémám az, hogy valamiért habos lesz kicsit a tea teteje. Ez a hab pedig nem tűnik el, fehér majd pár perc után átvált barnába és körben ott van a csésze szélén.
Ez gondolom nem normális, mert néztem pár teaházas videót és egyáltalán nem vettem észre.Egyébként régebben volt egy műsor amiben egy kopasz pasi teázott valahol, sokféle teát és ceremóniát bemutattak, azt valaki ismeri mi volt? Kb. 10 perces részekkel, jó lenne újra megnézni, talán a TVpaprikán ment, de lehet a régi M1-en. Tehát már lehet vagy 3 éves műsor.
Új hozzászólás Aktív témák
Aktív témák
Új fizetett hirdetések
- Armani Acqua di Giò Profondo Parfum 50ml
- Yves Saint Laurent Y EDP 60ml
- DJI Goggles N3 drónszemüveg és DJI Motion Controller 3 mozgásvezérlő
- DJI Mavic 3 Cine Premium Combo - Apple ProRes & 1TB SSD - DJI RC Pro - 3db akku - 3 év garancia
- DJI FPV + Fly More Combo + Motion controller + Extrák + Hátizsák - makulátlan állapot
Üzleti előfizetők hirdetései
- Samsung Gear VR: Note5, S6 (EDGE), S7 (EDGE)
- Samsung Galaxy S25 Ultra 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- GYÖNYÖRŰ iPhone 15 Pro Max 256GB Blue Titanium-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4240
- LG 34GX90SA - 34" Ívelt Smart OLED / QHD 2K / 240Hz & 0.03ms / 1300 Nits / NVIDIA G-Sync / FreeSync
- AKCIÓ! Dell Latitude 5455 14 FHD+ üzleti notebook - Qualcomm X Plus X1 16GB DDR5 512GB SSD W11
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest