Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • Balion

    senior tag

    Én inkább a sóhoz hasonlítanám. Sokan nem sóznak meg szinte semmit, mert úgy az igazi az íze az ételnek, zöldségféléknek, de van, aki nem bírja megenni só nélkül ezeket. Mégsem lehet azt mondani, hogy a só alapjaiban változtatná meg az ételeket, inkább fogyaszthatóbbá teszi őket.
    És ahogy sóra sem csak a rossz ételeknek van szüksége (bár néha csodákat tud tenni egy egy ízetlen étellel :) ), úgy azt sem gondolom, hogy csak a silány minőségű teákat lehet megcukrozni.
    Nálam a cukor alap a teában, a citrom már más kérdés, az már igazán változtat rajta.

    A fent emlegetett édesítőszer vagy méz... na ezek azok, amik igazán megváltoztatják az ízt, és szerintem egyik sem előnyösen.

Új hozzászólás Aktív témák