Hirdetés
Legfrissebb anyagok
LOGOUT témák
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- MasterDeeJay: Intel Optane M10: mire lehet használni?
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- hcl: GPT diszk kisebbre klónozása
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- N€T0X|N: Talaria tuning: meg kéne tudni állni!
PROHARDVER! témák
Mobilarena témák
IT café témák
Új hozzászólás Aktív témák
-
Marcsello31
őstag
válasz
grizlisandor
üzenetére
Hali
! Sajnos igaz, nem biztos hogy tetszene neki a helyi klíma,
Ismerem ezeket a teákat, szárazon.
Kíváncsi lettem volna hogy egy frissen szedett zöldtea levél íze, hatása, mennyivel jobb egy szárazabb èval.
Citrom fűvünk van itthon házi. Van különbség èg ès föld a száritott a friss között. Gondolom a friss zöldtea levele is ilyen volna. Aktívabb. Az már más kèrdès hogy mennyire károsabb. Nekem elèg volna kicsiben is. De ha nem marad meg akkor minek. Ha jól olvastam sok fèny kel neki. Még nem túl hideg. Na mindegy.
Új hozzászólás Aktív témák
Aktív témák
Új fizetett hirdetések
- DJI FPV + Fly More Combo + Motion controller + Extrák + Hátizsák - makulátlan állapot - AKCIO
- DJI NEO Fly More Combo (FMC) drón szett
- POTENSIC ATOM SE 4K ÚJ Drón
- DJI FPV Fly More Combo drón szett +keményfedeles hátizsák +extrák
- Káprázatos 18 karátos fehérarany gyémánt gyűrű szett (Eljegyzési és Kísérőgyűrű) Eladó
Üzleti előfizetők hirdetései
- Lenovo T14s Gen 2 - 14,1" touch, i5 1145 G7, 16GB RAM, 256-512GB SSD, jó akku, számla, 6 hó gar
- Apple Magic Keyboard A2261, magyar billentyűzet iPad Air 11"/ iPad Pro 11" - 27% ÁFA
- HIBÁTLAN iPhone 15 128GB Pink-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4443
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S21/Samsung Galaxy S21+/Samsung Galaxy S21 Ultra
- Akciós!! Előbb mint bárhol máshol !! Motorola Moto G77 8GB/256GB - 1 év garancia
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest