Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- sziku69: Szólánc.
- MasterDeeJay: Olcsó használt workstation építése. (Dell T5810, 18 mag, 64Gb ram)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- Gurulunk, WAZE?!
Új hozzászólás Aktív témák
-
kr:sz
tag
válasz
adlersson
üzenetére
Neked nem érné meg közvetlen oda rendelned Japánból? Lehet egész gyorsan megkapnád. Én pl nemrég találtam egy olyan termelőt, akinek az a "különlegessége" , hogy single cultivar matchát ad. Nekem nagyon bejött, de... kellően drága is sajnos, de ha érdekel küldök linket

Sajnos én is sokszor belefutok ilyesmibe, mint amit írtál. Illetve sokszor kínai őrölt zöld teát próbálnak eladni matchaként.Én Tajvanon élve tudod mire repülnék rá? Rengeteg jó Oolong tea termelő van. Én speciel talán picit jobban is élvezem, mint a puer teákat, bár a puer is hatalmas élvezeti értékkel bír. Őket még nem próbáltam, de állítólag nem rosszak: [link]
Új hozzászólás Aktív témák
- Egy androidlánnyal tenné kelendőbbé a GeForce-okat az NVIDIA
- Okos otthon - Home Assistant, openHAB és más nyílt rendszerek
- Milyen TV-t vegyek?
- Nyaralás topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- BestBuy topik
- Windows 10
- Yettel topik
- További aktív témák...
- Iphone SE 2020 64GB // ÁFÁS Számla // Garancia //
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ultra 9 285K 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i9 9900 8 mag 16 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- LG UltraGear 32GS60QC-B VA Monitor! 2560x1440 / 180Hz / 1ms / FreeSync
- Samsung Galaxy S24 / 8/128GB / Kártyafüggetlen /12Hó Garancia / Akku: 100%
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest