- moongoose: 1994-es UFO: Enemy Unknown(X-COM: UFO Defense) háttérkép modernebb kiadásban.
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- plevips: Sorozatkövető v 1.1
- MasterDeeJay: Asus Q170M-C coffeetime mod!
- erer1000: Milyen tesztekre lennétek kíváncsiak a lenti káosz gépet illetően?
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- bambano: Bambanő háza tája
Új hozzászólás Aktív témák
-
Első körben egy olcsóbb fekete teát használtam, amiért nem akkora kár, ha elveszik. Az ibrikembe 1,8 liter tea fért, erre engedtem rá Scoby-t, mely azóta teljes keresztmetszetében kitöltötte az üveget.
Kb. 9 nap után már elég jól kifejlődött a második réteg Scoby is. Először 7 nap után kóstoltam meg a kombuchát, de még túl édesnek találtam, így most hagyom, hogy érlelődjön 10 teljes napot, aztán, ha még mindig nem jó, akkor megadom neki a 14 napot. Itt elég meleg van amúgy, munkanapokon, míg nem vagyunk itthon simán lehet 30-32°C is szobában, úgyhogy számítottam rá, hogy gyorsabban beérik a dolog.
Időközben vettem alma meg mangó gyümölcsleveket, reményeim szerint sikerül összehozni azt a bubis italt, ami miatt anno megszerettem a kombuchát.
Új hozzászólás Aktív témák
- Friss készlet! MacBook Pro 14" M1 16GB RAM 27%-os áfás számla (238)
- Dell Precision 3620 Tower Workstation, E3-1245 v5,16GB DDR4,256GB M2 SSD,M2000 VGA,WIN11
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3293
- iPhone 13 Pro 256GB Sierra Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4383, 100% Akkumulátor
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest