- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- MasterDeeJay: Asus Q170M-C coffeetime mod!
- eBay-es kütyük kis pénzért
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- lkristóf: Prohardver fórum userscript – hogy lásd, mikor neked válaszoltak
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
- ATI vs. NVIDIA kezdetektől napjainkig II.
Új hozzászólás Aktív témák
-
jozsi252
veterán
Ezt a 2 gyümölcsteát a tea.hu-ról rendeltem. Közbe vettem egy Tescoma TEO 1,25 l teáskannát ami boroszilikátból van. Ezt akár gáztűzhelyre is fel lehet rakni, jól bírja a hőváltozást.
Ebbe szoktam csinálni 1L "főzetet" amihez 10g teafüvet szoktam rakni. Az az igazság hogy cukorral citromlével ittam idáig a teát így ezek nélkül nekem még íztelen. Viszont a citromlét teljesen elhagytam, illetve 1 teáskanál cukrot rakok jó 3dl teához. Hozzá kell magam szoktatni a cukor nélküli teához csak ehhez kell még kis idő.
Köszi a linkeket, megnézem!
https://www.demmers.hu/-n is sok jó dolog van, legközelebb onnan is fogok rendelni. Viszont itt azt írja pl. az Epercsoda teánál hogy 8-10 teáskanál kell 1 literhez ami nagyjából 16-20gramm teafű környéke. Én 10 grammot raktam a tea.hu-ról rendeltből és az is bőven jó volt. De akkor ezek szerint a 16-20 gramm a normális 1 literhez?Köszi!
Új hozzászólás Aktív témák
- Honor 200 Lite 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Suunto Sonic csontrezgéses fejhallgató
- Lenovo ThinkPad T14 Gen1 Intel i5-10310U Refurbished - Garancia
- ÚJ AKKU! Ár/ÉRTÉK BAJNOK! Dell Latitude 5330 i3-1215U 6mag! 16GB 512GB 13.3" FHD 1 év gar
- Azonnali készpénzes AMD Radeon RX 6000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest