Hirdetés
- Klaus Duran: HP wifi nyomtatás+ win11.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Gurulunk, WAZE?!
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- eBay-es kütyük kis pénzért
Új hozzászólás Aktív témák
-
jozsi252
veterán
Ezt a 2 gyümölcsteát a tea.hu-ról rendeltem. Közbe vettem egy Tescoma TEO 1,25 l teáskannát ami boroszilikátból van. Ezt akár gáztűzhelyre is fel lehet rakni, jól bírja a hőváltozást.
Ebbe szoktam csinálni 1L "főzetet" amihez 10g teafüvet szoktam rakni. Az az igazság hogy cukorral citromlével ittam idáig a teát így ezek nélkül nekem még íztelen. Viszont a citromlét teljesen elhagytam, illetve 1 teáskanál cukrot rakok jó 3dl teához. Hozzá kell magam szoktatni a cukor nélküli teához csak ehhez kell még kis idő.
Köszi a linkeket, megnézem!
https://www.demmers.hu/-n is sok jó dolog van, legközelebb onnan is fogok rendelni. Viszont itt azt írja pl. az Epercsoda teánál hogy 8-10 teáskanál kell 1 literhez ami nagyjából 16-20gramm teafű környéke. Én 10 grammot raktam a tea.hu-ról rendeltből és az is bőven jó volt. De akkor ezek szerint a 16-20 gramm a normális 1 literhez?Köszi!
Új hozzászólás Aktív témák
- LG 25GR75FG - E-Sport Monitor - FHD 360Hz 1ms - NVIDIA Reflex + G-sync - AMD FreeSync - HDR 400
- Nvidia Quadro P4000 // Nvidia Quadro P5000 --- Budapest MPL Foxpost
- Dell Latitude 3420 - i5 1135G7 ,16GB RAM, SSD, jó akku, EU bill., számla, 6 hó gar
- iPhone 11 Pro Max 256GB 100% (1év garancia)
- Lenovo L13 Core I3-10110U / 8GB DDR4 / LAPTOP 1
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest