Hirdetés
- MasterDeeJay: i7 4980HQ asztali gépben (vs i7 4770)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Ndruu: Segíts kereshetővé tenni a PH-s arcképeket!
- hcl: Amúgy mi a terv?
- sziku69: Szólánc.
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
- Meggyi001: Amire figyelned kell Párizsban is.....
Új hozzászólás Aktív témák
-
Pendrive ! Vihetsz rajta elég sok fényképet,doksit,és még toll is ! Kerál.
-
Pendrive. Sokkal nagyobb haszna van. Valószinű, hogy valami egyszerú, ocska, rosszminőségű anyagból van az egér. SZVSZ.
-
vtechun
veterán
én a Pendrive-ot választanám...
-
Bazsesz
őstag
Hát ez egy nagyon jó kérdés

Az egér és az egérpad nagyon szép, meg jól néz ki, a nyulak is biztos szeretik
A pendrive meg ha jól látom tollként is funkcionál, de 64MB az szinte semmi se (én tudom, mert 32MB-os van nekem)
Úgyhogy ez egy igen nehéz döntés. Ha nem logitech egerekkel vagy felszerelkezve, akkor az egeret választanám, de a kábeleire vigyáznék
Üdv: balu -
Loretto
veterán
én pent venném/kérném.
-
vsz
tag
Engem is érdekelne, hogy lehet részt venni ebben a játékban, nézz utána légy szíves. Már több, mint egy éve Kentet szívok, hamar összejönne pár címke.
-
Cathfaern
nagyúr
Nem cigizek, de lehet hogy érdemes lenne ezért 5db dobozt megvenni (s utána még talán olcsóbban túl is lehetne adni azon haveroknak, akik cigiznek)
Neonoize™: légyszi, nézd meg, hogy kell-e az a plastikkártya
S ha nem, akkor részletesebb infót is írj le (hova kell küldeni, meg ilyesmi). Ha meg kell a plasztikkártya: honnan lehet ilyenhez hozzájutni? 
-
bitmad
aktív tag
Mennyi egy doboz KENT?
[Szerkesztve] -
Bnőm kapott egy reklámlevelet, meg van benne egy plastik kártya is.. az apróbetüs részt még nem olvastam el mert hosszú..
, de 5db ''cimkét'' kell visszaküldeni egy ajándékért.. és 7db-ot hogy a fődíjsorsoláson is részt vegyél..
nem rossz ötlet hogy 2* 5db.-ot küldjünk be, de akkor miért van a plastik kártya?? lehet csak azzal lehet majd átvenni.. na majd mindjárt elolvasom .
-
PeliScan
addikt
Én inkább a főnyeremény VAIO-t választom.

5 cimke köll.
[Szerkesztve] -
Van egy új KENT nyereményjáték, 2 biztos nyereménnyel is.. pár darab cimkét kell visszaküldeni..
Az egyik nyeremény valamilyen ''zselés'' egér és egérpad a másik pedig egy 64mb-os Pendrive.. Nem tudom eldönteni melyiket válasszam.. Ti melyiket választanátok ?

Új hozzászólás Aktív témák
- Dell Latitude 7430 14" FHD IPS i5-1235U 16GB 256GB NVMe ujjlolv IR kam gar
- Eladó egy Samsung Galaxy A55 5G 256GB/12GB RAM verzió, rózsaszin 1 évesen, mint az új, karcmentesen!
- Thinkpad T14s Gen2i 14" FHD IPS i7-1185G7 32GB 512GB NVMe ujjlolv IR kam gar
- Bomba ár! HP ProBook 640 G8 - i5-1145G7 I 16GB I 512GB SSD I 14" FULLHD I Cam I W11 I Gari!
- Bomba Ár! Lenovo ThinkPad W540 - i7-4810MQ I 32GB I 1TBSSD I K2100 I 15,6" FHD I Cam I W10 I Gari!
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro 128GB Black Titanium-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4157
- Dell Latitude 7390 13,3" FHD IPS, i5-i7, 8-16GB RAM, SSD, jó akku, számla, 6 hó gar
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Számlás!Windows 10 Pro 11 Pro,Windows 10 Home 11 Home, Office 2016,2019,2021 ,Vírusirtok,Mac
- Keresünk Galaxy S21/S21+/S21 Ultra/S21 Fe
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest