- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- bitpork: Phautós tali a Balcsinál 2025 Augusztus 2 napján (szombat)
- Gurulunk, WAZE?!
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- gerner1
- koxx: Az e-sport napistenének ajándéka: Lamzu Inca gamer egér
- GoodSpeed: AMD Ryzen 9 9900X (100-100000662WOF)+ Samsung 990 PRO 2TB MZ-V9P2T0BW
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- laskr99: Processzor és videokártya szilícium mag fotók újratöltve!
Hirdetés
Köszönjük a sok biztatást, támogatást! Utolsó pillanat a féláras hirdetésfeladásra, előfizetésre!
Új hozzászólás Aktív témák
-
ρσгτσ
addikt
válasz
blueye #34462 üzenetére
Panasz általában C805, C765 modelleknél volt. Illetve volt aki problémát látott C845 X2 -nél is. Nem csak itt, külföldi fórumokon is ezek járnak legtöbbet.
Nem tudom egyébként, hogy mi okozza a problémát. Szerintem a droid sem teljesen százas, de TCL -nél azért hatványozottan jönnek elő a hibák.
Ami nagyobb probléma, hogy teljesen random módon. Mert valószínű lényegesen nehezebb visszavezetni, mintha általános problémáról lenne szó.
Én is álltam már mindkét oldalon. Tehát azt is tudom igazolni, hogy létezik a probléma, meg azt is, hogy jól is tud működni.
Szerk.:
Ezért érdemes mindig hibakereséssel kezdeni. Ne később derüljön ki, ha valamilyen probléma van, amikor már nem lehet elállni a vásárlástól.
Új hozzászólás Aktív témák
- LG 40WP95XP-W - 40" NANO IPS - 5120x2160 5K - 72Hz 5ms - TB 4.0 - HDR - AMD FreeSync
- iKing.Hu - Apple iPhone 13 Pro Max - Silver - Használt, karcmentes, 100% akku
- Akciós Windows 10 pro + Office 2019 professional plus csomag AZONNALI SZÁLLÍTÁS
- Telefon felváráslás!! Xiaomi Redmi Note 11, Xiaomi Redmi Note 11 Pro, Xiaomi 11 Lite
- Akció! Sérült! Corsair Icue 5000X RGB Számítógépház! Olvass leírást!
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest