Hirdetés
- GoodSpeed: Bye PET Palack, hello SodaStream
- sziku69: Szólánc.
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 2 – Főzés: szabályok, vagy szabadság?
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 3 – Paradicsomos káposzta (amit amúgy utálok)
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Rap, Hip-hop 90'
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
Szuk78
csendes tag
Azért szerencse, hogy neten vettem a dolgot, akkora sárga folt van a tv-ben, bal felül, csak most szúrtam ki szerda óta, olyan, mintha kv-val leüntötték volna, és utána felitatták volna, ez nagyon kellemetlen.
Gyorsan visszavitetem a fenébe. -
Szuk78
csendes tag
Appró kis kérdés, a TCL saját medi playere nem tudja a Dolby Visiont, bár a Tv alapból tudja, de a saját media playere nem?
Ha abban próbálok DOVI-t lejátszani, akkor csak HDR10 indul el, ha Plexen keresztül, akkor kiírja, hogy DOVI a tartalom. -
Szuk78
csendes tag
-
Szuk78
csendes tag
válasz
freeland0806 #39401 üzenetére
Örülök, ha sikerült kicsit segítenem, engem ezek a dolgok annyira idegesítenek, kénytelen vagyok addig menni, míg meg nem oldom valahogy.
Enyhe kényszer betegség. -
Szuk78
csendes tag
válasz
freeland0806 #39392 üzenetére
Így van, de én még azelőtt bekapcsoltam, és utána, ha kikapcsolod, akkor valami olyan Bug jön létre, hogy összezavarja a képalkotást, hiba kapcsolgatod, akkor már annak annyi, egyáltakán nem szabad bekapcsolni.
-
Szuk78
csendes tag
Kedves mindenki, aki segített, nagyon köszönöm, visszaállítottam mindent gyári beállításra, újra raktam mindent, a hiba okozója a Dinamikus Gyorsítás gomb bekapcsolás, ill. utána kikapcsolása, valamiért ez annyira megzavarja, hogy egész darabos lesz tőle a mozgás. 1 teljes gyári visszaállítás után minden jó volt kb., majd bekapcsoltam ezt a gyönyörűséget, és utána vége mindennek, főleg mikor kikapcsoltam, olyan mintha tulságosan leesne a képfrissítés, biztos valami program hiba, így másodszor is teljes gyalu, azóta nagyon kultúrál kikapcsolt minden mellett is.
Érezhetően sokkal simább a mozgás.
Tehát mindenkinek, aki ilyen tv-t vesz.
Ne kapcsold be a DINAMIKUS GYORSÍTÁST!!!! -
Szuk78
csendes tag
válasz
freeland0806 #39380 üzenetére
Minden verzióban próbáltam, a netem bírja, Gigabites, és speedtest szerint még egy kicsivel többet is nyom.
Játék képmód, ill. Pc- mód megoldja, mert rádobok egy laptopot 4060-al, vagy az asztalit egy 4080-al, és a sz..t is kihajtja, 144hz masszívan, és ugye a kódolást pedig a proci csinálja, valamilyen lejátszóval.
Csak ugye alapból plex, vagy streaming megy, és jó lenne, ha nem lenne ilyen akadozás képjavítók nélkül.Most mindjárt letesztelek, egy hatalmas bitrate videot, 61 Mbps, ha ennél nem csinálja, akkor valószínű a tömörített videofile-ok minőségével, kódolásával lesz gond.
Kiderül.
Igazából az a baj, hogy nem tudom mit kéne látnom, nincs viszonyítási alap, van eg yoled monitorom, de azt sosem használtam TV-ként, így sosem volt képakadás. -
Szuk78
csendes tag
válasz
freeland0806 #39378 üzenetére
Ha mozgás javítást bekapcsolom alacsonyra, akkor semmi gondom a dologgal, ill. nyilván a képkocka beszúrás miatt van kis ugrás, nekem a problémám azzal van, ha kikapcsolok minden mozgás javítót.
Ami érdekes, hogy a régi LED tv-men ha kikapcsolom a mozgás javítókat, akkor is akadozik a stream szolgáltatók cucca. -
Szuk78
csendes tag
válasz
freeland0806 #39372 üzenetére
Használom a sajátot is, de használom a synology 920+ nas-ra rakott Pelxe-et, természetesen flex pass-al.
Bár azért az furcsa, hogy 25mb/s sebességnél a mozgás darabos, vagy lehet az a baj, valami tömörítés nélküli 4k filmet kéne keresnem? -
Szuk78
csendes tag
válasz
freeland0806 #39370 üzenetére
Nem, ott tökéletes.
-
Szuk78
csendes tag
-
-
Szuk78
csendes tag
Sajon hasonló, igen, ha mindent kikapcsolok, akkor főleg a lasabb mozgásoknál jön elő, egy kamera svenk, közlinél egy lasabb fejmozgás, ott nagyon látszik, hogy darabos.
Kérdés, hogy ez a Miniled zónák miatt van, kevés a zóna, vagy mi lehet a baj?
De akkor ez a probléma nem csak nálam jön elő ezek szerint.
Ahogy beindult a tv töltött le új FW-t LF1V538 (V8-0012T01-LF1V538.002459), így sajnos nem tudom, hogy előzőekben hogyan működhetett. -
Szuk78
csendes tag
válasz
freeland0806 #39333 üzenetére
Ha kikapcsolom, akkor olyan mintha csak 23 fps lenne, nincs folyamatos mozgás, vagy ez a kódolád hibája, mert 4K dolby Vision-ben egész kultúrál, ha csak a dinamikus gyprsítás van bekapcsolva.
Gondoltam arra is, hogy a NAS esetleg gyenge a feldogozásban, de a 720p filmnél is, ha kikapcsolom a mozgás tisztaságot, akkor darabos.
Nagyon köszönöm! -
Szuk78
csendes tag
Sziasztok!
Én mostanában vettem egy 75C7K-t.
A telekomos akcióban nem lehetett kihagyni, igaz vállaltam némi hűséget, de így zseni áron volt.
Még ekkora Mini-led-es Tv-m nem volt, és van pár furcsaság, ami nem tudom normális e?
Gyors mozgásoknál, pl. egy repülő áthúz a képernyőn, ott nagyon szaggatott a kép, azaz a mozgás nem folyamatos, hanem mintha centiket ugrana a repülő haladás közben.
Ill. a másik az apró remegések, egy közelebbi felvételnél, főleg arc, száj mozgásoknál látszik, mintha kicsit meg meg akadna, ugrana a kép, mitha apró laggolás lenne, próbáltam Plexről, Nas media szerverről, USB-ről, és streaming szolgáltatóval, mindenhol van ez, ez normális?Nagyon köszönöm, ha segítetek a kérdéseimben!
Szép napot mindenkinek!
Új hozzászólás Aktív témák
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Lakáshitel, lakásvásárlás
- GoodSpeed: Bye PET Palack, hello SodaStream
- Éjszakai műszak
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- sziku69: Szólánc.
- Milyen okostelefont vegyek?
- Milyen légkondit a lakásba?
- Fujifilm X
- Gaming notebook topik
- További aktív témák...
- ÁRZUHANÁS! LG 55QNED87T 139 cm-es 4K QNED Gaming Erőmű, 120Hz-el és 3ms válaszidővel!
- SAMSUNG (QE65QN900DT) 165CM 8K NEO Q-LED 2025 CSUCS TV ! AKCIÓ
- LG 75QNED87T 190 cm-es 4K QNED Gaming Erőmű, 120Hz-el és 3ms válaszidővel!
- SAMSUNG (QE75QN900ATXXN) 190CM 8K NEO Q-LED ! AKCIÓ!
- PHILIPS 50PUS8909/12 Amlibight 4K HDR Smart 144 HZ GAMING TV
- Telefon felvásárlás!! iPhone 12 Mini/iPhone 12/iPhone 12 Pro/iPhone 12 Pro Max
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad L380 - i5-8GEN I 8GB I 512SSD I 13,3" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- Jo Nesbo: LEOPÁRD (nem olvasott)
- AKCIÓ! Apple Mac Studio M1 MAX 2022 32GB 512GB számítógép garanciával, hibátlan működéssel
- Apple iPhone SE 2022 / 256GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest