- sellerbuyer: Milyen laptopot vegyek? Segítek: semmilyet!
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- sellerbuyer: Te tudod, mi mennyit fogyaszt az otthonodban?
- GoodSpeed: Perplexity Pro AI képszerkesztési limit -egy képgenerátor függő tapasztalatai
- moongoose: Jelszóvédett IBM Thinkpad R50e működőképessé tétele.
- DeFranco: Tanuljunk angolul játékosan! - Duolingo
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
freeland0806
tag
válasz
Szuk78 #39374 üzenetére
Még annyit tudok összefoglalni neked, hogy nekem C805öm van és ugyanez (vagy hasonló) volt a problémám, mint neked. Csak és kizárólag játék képmódon volt nézhető a képe, ami nyilván nem a legoptimálisabb filmezéshez. Ha más képmódon használtam brutál akadozott. Nézhetetlen volt minden streaming és minden pendriveon lejátszott film. Egyedül a Kodi alatt nem produkálta az akadozást. Hiába kötöttem rá külső eszközt nem segített. Kb 3 hónap így telt el, mire jött a 486os fw, ami nekem megjavította ezt a hibát. De nem mindenkinek. Érdekességként mondom, azt vettem észre, hogy ha Xboxot használok (Series) streamingre akkor még folyamatosabb lesz a kép és még mozgás rásegítést sem kell így használnom. Tulajdonképpen tökéletes így nekem minden. Az arcok a száj mozgás a sötét jelenetek már nem akadnak nekem.
Csak sajnos lutri, hogy jön e egy olyan fw, ami neked is valós javulást hoz majd. Nem vagyok benne 100%ig biztos, hogy ugyanaz e a problémád, ami nekem is volt (meg itt a fórumon többeknek), de kísértetiesen hasonlít rá.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- AliExpress tapasztalatok
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- World of Tanks - MMO
- Autós topik
- iPhone topik
- Androidos tablet topic
- Majdnem 20 évvel később befejezték a rajongók a PC-s Grand Theft Auto IV-et
- Kecskemét és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Samsung Galaxy Tab S 8.4 - színt visz az életedbe
- Robogó, kismotor
- További aktív témák...
- Surface Laptop 7 Business edition - Intel Core ultra 5 236V energiahatékonyabb az intelnél! -olvass
- Alkatrészt cserélnél vagy bővítenél? Nálunk van, ami kell! Enterprise alkatrészek ITT
- BESZÁMÍTÁS! Apple Macbook Pro 13 2020 M1 16GB 1TB SSD macbook garanciával hibátlan működéssel
- Lenovo 14 Ideapad 3 FHD LED Matt i3-1115G4 4.1Ghz 8GB 256GB SSD Intel UHD Graphics Win11 Garancia
- BESZÁMÍTÁS! Lenovo Legion Go S 32GB/1TB kézikonzol garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest