Hirdetés
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- GoodSpeed: Márkaváltás sok-sok év után
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D@reeo: Pi-hole és a Telekom Sagemcom F@st 5670 DNS beállítása
- N€T0X|N: Poloskahegy
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- bb0t: Ikea PAX gardrób és a pokol logisztikája
-
LOGOUT
TCL LCD és LED TV topic téma összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
himpike
aktív tag
A saga folytatódik, továbbra se vagyok kibékülve a TCL hangjával. A bluetooth hangrendszert elvetettem de létezhet valami bluetooth füles térhangzással...? Tudom hogy tutira beszarik pár év alatt de nincs jobb ötletem.
-
himpike
aktív tag
Nem vagyok ismerős a TV témában, de a TLCmen nem találom hogy a Crome böngésző. Ha le akarom tölteni az áruházból akkor nem tudom, mert az írja már fel van telepítve és csak eltávolítás gomb él...
-
himpike
aktív tag
Megérkezett a TLC, eddig nincs gondom vele a hangon kívül mert hiába Onkyo, ezt egy 15ezer forintos Genius is megveri mindenben. Valami sound baron gondolkozok vagy esetleg BT hangrendszeren mert kábelezni se módom se kedvem nincsen...
Ha végképp nem találok semmit akkor tényleg veszek egy 15ezres Geniust.... -
himpike
aktív tag
Az én 55-ös TCL-em is megérkezett de még sajna melóhelyen vagyok, nem tudom nyomkorászni'
-
himpike
aktív tag
Tegnap óta rágódok ezen a tévé dolgon de közel 300 ezernél nem lenne egyszerűbb OLEDest vennem..? Valamivel feljebb vannak árban ugyan, meg kisebbek de elsődleges a képminőség lenne. Max kitoldom a garanciaidőt hosszabbra és akár be is éghet ha akar....
-
himpike
aktív tag
Köszönöm a válaszokat mindenkinek
-
himpike
aktív tag
Sziasztok,
elolvastam az utolsó száz hozzászólást és hát nem meggyőző amit látok.. ennyire sok dolgot kell nekem kitalálni magamtól ha megveszem? Ha nincs extra hangrendszerem és max egy PCt kötnék rá akkor is ennyit kell majd szopnom?
Van esetleg valami "must have settings" amit érdemes azonnal elvégezni a beüzemelésnél? Az ár szimpi, nagyjából jó dolgokat olvastam tesztekben de valahogy nem ezt tükrözi a topic.
Új hozzászólás Aktív témák
- Philips 20PF4110/01 LCD TV monitor 20"
- ÚJ, BONTATLAN Samsung Neo QLED 4K Smart TV-k 2025 - GYÁRTÓI garanciával, AJÁNDÉKKAL
- Hisense 50E76GQ Gamer QLED Smart LED Televízió, 126 cm, 4K Ultra HD
- LG 50QNED85T3A / QNED / 50" - 127 cm / 4K UHD / 120Hz / HDR Dolby Vision / FreeSync Premium / VRR
- LG 55QNED86T3A / QNED / 55" - 139 cm / 4K UHD / 120Hz / HDR Dolby Vision / FreeSync Premium / VRR
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3060, 100% Akkumulátor
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 3600X 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB GameMax STORM Black 600W
- REFURBISHED - DELL Universal Dock D6000 (452-BCYH) (DisplayLink)
- iKing.Hu - Apple iPhone 14 Pro Max Stílusos erő, Pro kamera rendszerrel! 128GB - 3 hónap gari!
- GYÖNYÖRŰ iPhone SE 2020 128GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3582, 100% Akksi
Állásajánlatok
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Vhiktor