- DeFranco: Tanuljunk angolul játékosan! - Duolingo
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 1 – rizseshús másképp
- Gurulunk, WAZE?!
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 6 – Néhány egyszerű tésztaétel
- GoodSpeed: Perplexity Pro AI képszerkesztési limit -egy képgenerátor függő tapasztalatai
-
LOGOUT
Új hozzászólás Aktív témák
-
Golota
aktív tag
válasz
himpike #7459 üzenetére
Mi nem tetszik a hangjában? Jó lenne konkrétumot tudni. Egy TV fizikai méretei miatt csodákat nem szabad várni a beépített hangszóróktól.
A szoba akusztikáját nézted már? Lehet érdemes lenne valami diffusor panelt berakni a TV mögé.
A fejhallgatók térhangzásával kapcsolatban erős kételyeim vannak, szerintem humbug, jó drágán.
-
mikrofon
veterán
válasz
himpike #7459 üzenetére
Hát ez egy nehéz kérdés, mert én nem nagyon találtam, igazi házimozis térhangzást reprodukáló fülest. A mit találtam az is olyan, hogy HDMi kábel köti össze az adóegységgel és az vezeték nélkül kommunikál a fülessel. Ebből is igazából két alternatívát találtam összesen:
Sony WH-L600 - 70eHUF környéki áron - Nekem most ez van, elmegy filmezéshez este mikor a család alszik, de ennek nincs igazi térhangzása, (mintha valami azért lenne de szerintem ez inkább placebo...) de az már jó, hogy az eARC miatt minden formátumot befogad, így nem kell külön más hangsávval szórakozni ha fülest használok és nem AVR-t. Ha lehet akkor inkább az AVR 5.1.2 rendszeremet használom, csak ugye ennek halkan nincs értelme.....
JVC XP-EXT1 - 350eHUF környékén.... - Olvasgattam róla, de elég kétesélyes amiket írnak, ahhoz meg brutál drága, az ár több mint a TV-é....Sokat kerestem de általában csak gamer füleseket találtam térhangzással, amik android alatt nem gazán működnek.
Pedig én is beruháznék egyre....Viszont ha te vagy valaki talál ilyet, ne tartsa magában.
-
tomp
félisten
válasz
himpike #7459 üzenetére
A TV bár rendelkezik Atmos licenszel kérdés, hogy bt kapcsolaton is kiadja e az algoritmus által átdolgozott hangzást. Ha meg nem Atmost kap a TV akkor tuti, hogy lekeveri sztereóra.
C715-ön nincs bt kodek menü így nem tudom mit használ a tv. Az alap SBC-t(ami kb híradóra jó) vagy a kicsit jobb AAC-t.
A szintén Android TV 9-es Shield TV Pro-n van kodek menü és elérhető az LDAC is ami már tökéletes hangot biztosít. 24bit 96kHz 990kbps
Új hozzászólás Aktív témák
- BESZÁMÍTÁS! GIGABYTE A520M R5 5600X 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB Zalman ZM-T7 Corsair 550W
- Jo Nesbo: LEOPÁRD (nem olvasott)
- Xbox Series kontrollerek 1 hó garancia, számlával!
- BESZÁMÍTÁS! Asus A620M R5 7600X 32GB DDR5 1TB SSD RTX 3080 10GB Zalman M4 A-Data 750W
- Bomba ár! HP EliteBook 820 G2 - i5-5GEN I 8GB I 256GB SSD I 12,5" FHD I Cam I W10 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest