Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Viber: ingyen telefonálás a mobilodon
-
LOGOUT
TCL LCD és LED TV topic téma összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
mistvan68
tag
válasz
hunaqua #1417 üzenetére
Szia!
Nem teljesen így van.A két tv,amit említettem 1416 alatt paraméteriben tudja a DVB-T2
HEVC=H.265 formátumot.A Philips tv-m bekeresi a D-multiplexet,ami átállt DVB-T2-re,de a TLC nem.Nem fog megszűnni a kártyád,ha korábban adategyeztetéskor jelezted,hogy te a tv-d CI interfészén használt Conax kártyafogadó dekódert szeretnéd használni a régi kártyáddal továbbra is.Ezt én leegyeztettem a Mindig tv ügyfélszolgálattal.A két belső eCard-os beltérit nekem is kiküldték,de én nem szeretnék még egy plusz dobozt,ha nem szükséges és mint mondtam a Philips tv-men megy az átállás után is a D-multiplex.Tehát valószínűleg a TLC nem tudja a DVB-T2 HEVC formátumot!Üdv.István
-
mistvan68
tag
Sziasztok!
A TV műszaki információk alapján rendelkezik DVB-T és DVB-T2 digitális tunerrel és H.265 HEVC videó formátumú dekódolással.
Link: https: //www.displayspecifications.com/en/model/5bff101c
Problémám a következő.A Mindig tv kódolt csatorna szolgáltatója átváltotta a D-multiplex szolgáltatásban az adókat a DVB-T-ről DVB-T2 HEVC-re. Most nem tudom nézni a D-multiplex szolgáltatást ,mert nem keresi meg az adókat.Így most 17 digitális csatorna hiányzik,amik mind a D-multiplexen lennének.A tv-n kézi keresésekor nincs jelerősség és nincs jelminőség a D-multiplexen.Nem tudom, miért? Van egy másik tv-m egy Philips 55PUS7503 készülék és ezen az összes csatorna meg van a D-multiplexről. Néz valaki DVB-T és DVB-T2 adást ezen a tv-n? Mi lehet a probléma? Üdv.István
Új hozzászólás Aktív témák
- Szünetmentes tápegységek (UPS)
- Xbox Series X|S
- iRacing.com - a legélethűbb -online- autós szimulátor bajnokság
- Fotók, videók mobillal
- Milyen okostelefont vegyek?
- iOS alkalmazások
- Kisebb, könnyebb, kitartóbb: szupermobillal hűti a Honor a kedélyeket
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Apple iPhone 17 Pro Max – fennsík
- Okos Otthon / Smart Home
- További aktív témák...
- SAMSUNG (QE65QN800CTXXN) 165CM 8K NEO -QLED 100HZ AKCIÓ!!
- ÚJ Samsung 65" Neo QLED 4K QN90F Vision AI Smart TV (2025) QN70F QN80F QN85F 3év
- SAMSUNG (QE75QN900D) 190 CM NEO -QLED SMART UJ MODELL CSÚCS TV ! AKCIÓ!
- Samsung 32 QLED The Frame QE32LS03CBU! Bontatlan!
- SHARP 43BN5EA Smart LED, 108 cm, 4K Ultra HD, Android GARANCIÁS
- BESZÁMÍTÁS! ASROCK B650M R5 7500F 32GB DDR5 1TB SSD RX 7700XT 12GB Zalman Z1 PLUS A-Data 750W
- Dell Precision 3571 4G LTE i7-12700H 32GB 1000GB FHD RTX A1000 4GB 1 év teljeskörű garancia
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 Mini 128GB Black-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3635,95% Akkumulátor
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 128GB Starlight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3288
- Dell Latutide E7280 FHD, i7 7600U, 8GB RAM, 256gb ssd, thunderbolt, számla, 6 hó gar
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest