- btz: Internet fejlesztés országosan!
- bitblueduck: RTX 50-es széria PhysX támogatás nélkül. Tényleg akkora probléma?
- skoda12: Webshopos átverések
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Argos: Az vagy, amit megeszel
- MaxxDamage: Vizes Laptop Hűtés? Lehetséges? Igen!
- sellerbuyer: Milyen laptopot vegyek? Segítek: semmilyet!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Kerni62
tag
Sziasztok!
65C655-ben van PIP, vagy valahogy megoldható, hogy egyszerre két tv adást nézzek?
Egy régi Samuban volt, és nagyon szerettem például, ha két híradó között váltogatni tudtam attól függően, hogy melyik érdekesebb számomra. köszönöm -
Kerni62
tag
Bocs, most kipróbáltam, de esküszöm nem tudtam, hogy ez nem csak infrás!
-
Kerni62
tag
válasz
szemmelver #36849 üzenetére
Milyen Bluetooth távirányítót használsz a C655-höz? Hol lehet venni?
-
-
Kerni62
tag
Tegnap megkaptam a meghosszabbított garanciát. Pont 30 nap alatt jött meg. Azt irják benne, hogy a helyesen kitöltött garancia levelet is őriztem meg. De a ONE nem adott kitöltött garit. Mi ilyenkor a megoldás?
-
Kerni62
tag
Ma beszéltem a szervizzel, és első körben azt tanácsolták, hogy cseréltessem ki a CI foglalatot és a benne levő kártyát, mert ősrégi UPC-s. Szerintük az alaplap nem bírja a CI modult. Holnap jön a ONE szaki és hoz másikat. Qrva kiváncsi vagyok, hogy ez hogy oldja meg a ki- be kapcsolásos mizériát, és s dadogást.
-
Kerni62
tag
válasz
vargalex #36335 üzenetére
Nekem idáig a jobb oldali LED kikapcsolt állapotban világitott, a bal oldali LED pedig bekapcsolt állapotban. Amikor mind a kettő, akkor nem lehetett bekapcsolni, csak áramtalanítás után. Most igazán kíváncsi vagyok hogy milyen változások lesznek még. Köszi a válaszokat Sorstárs.
-
Kerni62
tag
Most csináltam egy gyári visszaállítást. Kiváncsi vagyok, hogy most milyen hibákat fog produkálni. Most a kis fehér LED nem világit, csak akkor pislog ha a távirányítót használom.
-
Kerni62
tag
Gyári visszaállítást hogy kell csinálni? A csatornák is törlödnek? Olyan agyhalott lesz mintha akkor bontanám ki? Köszönöm
-
Kerni62
tag
Ma megint nem lehetett bekapcsolni, csak áramtalanítás után. Három nap alatt kétszer!!! A hang dadogás csatorna váltásnál szintén néha előfordul. Két napja pedig azzal szarakodik, hogy tompábbak lettek a színek, és furcsán pulzál a fényerő. Főleg sötétebb jeleneteknél érezhető a sötétedés-világosodás. Még nincs három hetes, de kezdem mocskos módon utálni. Többet vártam tőle. Holnap hívom a ONE-t hogy vigye vissza a csába. Nem szeretnék egy nulla km-es készüléket javitgatni. Kifogtam egy orvosi lovat???
-
Kerni62
tag
Sziasztok! Egy hete vettem a 65C655-öt. Nekem a kép nagyon bejött, de a hangot nem tudom belőni. Olyan mintha szomszédból jönne, pedig már mindent kereszte-kasul kipróbáltam. Tudnátok valami jó beállítást megosztani. 95%-ban tv nézés, némi Netflix, és Youtube. Köszönöm
-
-
Kerni62
tag
válasz
vargalex #35937 üzenetére
Szia! Megtaláltam a megoldást, hurrrá! A középső navigációs gomb megnyomása után bal oldalon megjelennek a csatornák. Mellette balra apró ikonok jelennek meg és legalul felkinálja a csatorna átrendezést. Végre átrendeztem. A 161-ből összeraktam azt kb. 50 csatornát amit nézni szoktunk. Márcsak az Equalizert keresem, de sehol sem találom. (C655)
-
Kerni62
tag
Sziasztok!
Tegnap vettem egy 65c655-öt. segítséget kérnék, hogy mit kell tenni ahoz, hogy bekapcsolás után rögtön a tv adás legye, ne a app-os felület? Köszönöm
Új hozzászólás Aktív témák
- Apple Watch Ultra 2 GPS, LTE, 49mm // Számla+Garancia //
- ŐSZI BOMBA AKCIÓK! PSN, STEAM, UBISOFT CONNECT, EA APP, XBOX EREDETI KULCSOK 100% GARANCIA
- Acer Aspire Vero - AV15 - 15.6"FHD IPS - i5-1235U - 16GB - 512GB - Win11 - 2+ év garancia
- Azonnali készpénzes félkonfig / félgép felvásárlás személyesen / csomagküldéssel korrekt áron
- Apple iPhone 11 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest