Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- bb0t: Ikea PAX gardrób és a pokol logisztikája
- GoodSpeed: Márkaváltás sok-sok év után
- ldave: New Game Blitz - 2025
- sziku69: Szólánc.
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Gurulunk, WAZE?!
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- eBay-es kütyük kis pénzért
-
LOGOUT
TCL LCD és LED TV topic téma összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
Dopii
csendes tag
Hali!
65C715 készülékem úgy néz ki feladja a harcot, körbe lett rajta egy lila csík a képernyő szélén. Pénteken bejelentettem a szerviznek, de nem hiszem hogy javítanák ezért már néztem most mi a kínálat.
A 75C805 (490k) és a 85C845 (699k) között vacillálok, megéri szerintetek a +10col és a tvk közti különbség a +209 ezer forintot? A 845 nek.olvastam, hogy jobb a hangja, de van TCL Soundbarom.Köszönöm
-
Dopii
csendes tag
Sracok!
Netflix legnagyobb csomagjat 4 keszuleken lehet hasznalni, tudom ez a forum nem igazan ennek a helye, de csak megkerdezem.. Nem csinalunk 3-4 fovel egy netflixet, mindenki egyszerre max egy keszuleken hasznalna, es 4 ezer helyett csak 1000 ft lenne? :)
De en meg egy 2 szemelyesbe is benne vagyok. :) -
Dopii
csendes tag
Sziasztok!
Tegnap sikerult vegre beszereznem egy 65c715 tvt.
Tetszik, szep kepe van, ennyiert sztem megeri.
Egy gondom van vele amit kezdek is elengedni mar..
Egy Synology nast hasznalok halozatba filmnezesre, mindent szepen jatszik, kiveve a 4k dv-t stb. :( Volt amit sikerult mukodesre birni es nem szaggatott, de a filmek nagyresze megy egy felpercet percet es megall tolt, majd ujra megy egy kicsit.
Elsosorban plexet hasznalok, de mar probaltam vlct, kodit, mx plyaert es vagy ugyan ugy toltoget, vagy nincs kep stb.
Elsonek kabellel volt osszekotve a tv a routerrel, aztan olvastam hogy az keves lehet sebessegbe, de 5ghz-s wifivel is pont ugyan az a helyzet.
Valakinek nincs valami otlete? Mi lehet a gond?
Jovohonapba ha minden igaz lesz ps5, arra is lesz plex, azzal mukodhet?Koszi :)
Új hozzászólás Aktív témák
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Linux kezdőknek
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Viccrovat
- Spórolós topik
- Külső 2,5'' mobil rack-ek topikja
- Milyen autót vegyek?
- 5.1, 7.1 és gamer fejhallgatók
- Milyen egeret válasszak?
- Motorola Edge 40 - jó bőr
- További aktív témák...
- ÚJ, BONTATLAN Samsung Neo QLED 4K Smart TV-k 2025 - GYÁRTÓI garanciával, AJÁNDÉKKAL
- Új Bontatlan dobozos Horizon 4K Qled 139cm 55" Tv Wi-Fi,Netflix,Youtube, HDR stb
- ÚJ Samsung 65" Neo QLED 4K QN90F Vision AI Smart TV (2025) QN70F QN80F QN85F 3év Gar
- LG 43NANO763QA 108 cm / 43 4K UHD NanoCell Smart TV 6 hó garancia Házhozszállítás
- Samsung UE55TU7102KXXH 139 cm / 55 4K UHD Smart TV 6 hó garancia Házhozszállítás
- HP 200W töltők (19.5V 10.3A) kis kék, kerek, 4.5x3.0mm, 928429-002
- LG 27UL550-W - 27" IPS / 3840x2160 4K / 60Hz 5ms / HDR10 / AMD FreeSync
- Samsung Galaxy A23 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Bomba ár! HP EliteBook 840 G6 - i7-8GEN I 16GB I 512GB SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- HP EliteDesk 800 G5 DM Desktop Mini - Intel Core i5-9500T 16GB 256GB SSD (utolsó darab) (ELKELT)
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Vhiktor