- Egy kis depi (szösszenet inkább), remélem elfér itt :) 3#
- Pulsar X2 V3 Size 2 Gamer Egér és Pulsar 8K Wireless Dongle
- Út Korea turistaparadicsomába, amiről talán még sosem hallottál: Csedzsu-sziget
- Perplexity Pro AI képszerkesztési limit -egy képgenerátor függő tapasztalatai
- Adattár lemez előkészítése Windows telepítéshez
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 4 – Zöldséges ragu, ami sokféleképpen elkészíthető
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- sellerbuyer: Hogyan turbózd fel a NAS-od sebességét olcsón és egyszerűen?
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
Kiskutya
veterán
válasz
peti665 #2093 üzenetére
Az lg-től jobb de nincs viszonyítási alapom megmondom őszintén szobai viszonyokba soha nem láttam még egy jó oledet vagy egy jobb qledet meg csak netflixes hdr filmeket néztem azok nemtom mennyire vannak tömörítve.Én úgy érzem az 55uk6950-hez képest mindenképp előrelépés a tv! Szebb élesebb a kép szebbek a színek és jobb a fekete de gondolom olyan minőséget nem kell tőle várni mint egy 5-600 ezres azonos méretű tv-nek van.
-
Kiskutya
veterán
válasz
peti665 #2083 üzenetére
Nálam semmi folt nincs fekete háttéren ha gondolod lefotozom este. YouTube-on leginkább 55 méretet tesztelnek ahogy írtam az hva paneles valószínű az lesz az oka. Fekete nem egy oled vagy egy q80 Samsung de jobb lesz mint az uk6950 en. A képet be lehet szépre lőni természetesek a színek jobb mint az LG. Nálam csa hanggal voltak gondok de egy része már ok.
-
Kiskutya
veterán
válasz
peti665 #2077 üzenetére
Mindenképp a 65-öt ajánlom mert adatok szerint az va az 55 hva paneles és árban is jobban megéri. KB egy nap alatt meg lehet szokni a méretet én kB 4 méterröl nézem. Fekete feketébe de nem oled szint. Mozgás jobb mint az LG-nek. Színek is szebbek sterintem. Távirányító hiányozni fog de 1-2 nap alatt meg lehet szokni. A rendszer áttekinthetőbb az LG-nek de én felraktam egy frissítést amivel kicsit jobb lett. Én erősítővel használom a hanggal sokat szívtam ami részben megoldodott a frissitessel. (ha a tv hangszórói használod akkor semmi gáz nem lesz frissítés nélkül se kivéve hogy a Ps4 nem dts csak dd de ezt a frissítés se oldja megy talán a következő) ha valami még érdekel kérdezz nyugodtan.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- PHILIPS 50PUS8909/12 Amlibight 4K HDR Smart 144 HZ GAMING TV
- Samsung 55" QLED 4K Q60D Smart Quantum HDR TV
- LG 50QNED85T3A 4K UHD Smart 120Hz TV Kiemelkedő Képminőség, Professzionális Gaming!
- ÁRZUHANÁS! LG 55QNED87T 139 cm-es 4K QNED Gaming Erőmű, 120Hz-el és 3ms válaszidővel!
- LG 65QNED87T 165 cm-es 4K QNED Gaming Erőmű, 120Hz-el és 3ms válaszidővel!
- Bomba ár! Dell Latitude 3310 2in1 i5-8G I 16GB I 256SSD I HDMI I 13,3" FHD Touch I Cam I W11 I Gari
- BESZÁMÍTÁS! ASUS TUF Z390-PRO GAMING alaplap garanciával hibátlan működéssel
- Huawei P30 Lite 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Surface Laptop 5 Touch 13.5 Retina i7-1265U 10mag 4.8Ghz 16GB 512GB Intel Iris XE Win11 Pro Garancia
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3318
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest