- Út Korea turistaparadicsomába, amiről talán még sosem hallottál: Csedzsu-sziget
- Perplexity Pro AI képszerkesztési limit -egy képgenerátor függő tapasztalatai
- Adattár lemez előkészítése távlati Windows telepítéshez
- Jelszóvédett IBM Thinkpad R50e működőképessé tétele.
- ATK Blazing Sky X1 Ultimate Metallic Red gamer egér
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- GoodSpeed: Perplexity Pro AI képszerkesztési limit -egy képgenerátor függő tapasztalatai
- sziku69: Szólánc.
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Gurulunk, WAZE?!
- sellerbuyer: Milyen laptopot vegyek? Segítek: semmilyet!
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- gerner1
Új hozzászólás Aktív témák
-
madgie
titán
válasz
Lutyo1982 #19181 üzenetére
Nem akarom megint felhozni ezt a fekete dolgot, de nekem így tűnik, hogy a cinemascope (kb 2.35:1) anyagokon szebben dolgoznak a mini LED zónák, mint a DCI-4K, 17:9-es keskeny fekete csíkokon. Ez nyilván fizikailag is adott, na meg 17:9-nél nyugodtan ki is croppolhatja azt a két sávot az ember, nem vesz el sokat az eredeti kompozícióból, és akkor meg van oldva a zavaró, kevésbé fekete sáv.
-
FJC
senior tag
válasz
Lutyo1982 #16546 üzenetére
Dobj fel a laptopra valami DLNA progit (plex, Servio, stb), azt simán lejátszod pl.: VLC, Vimu Player (ez fizetős), stb...
A gyári média lejátszó is jól működik a TV-n (a Divx lehet, hogy problémás, azt még nem próbáltam (nincs már Divx filmem).
Hagyd az eredeti Firmwaret egyenlőre, ismerd ki a TV-t, utána változtass...
Nekem se adta még fel az 503-at -nem, is erőltetem...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Bluetooth hangszórók
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Telekom mobilszolgáltatások
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Synology NAS
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Futás, futópályák
- További aktív témák...
- TCL 55C745X2 FALD, 144Hz, 2029.07-ig gyári garanciás, dobozában, fóliás, karcmentes TV.
- LG 65NANO81T3A 165 cm / 65 4K UHD NanoCell Smart TV 6 hó garancia Házhozszállítás
- PHILIPS 43PUS8909/12 Amlibight 4K HDR Smart 144 HZ GAMING TV
- LG 50QNED85T3A 4K UHD Smart 120Hz TV Kiemelkedő Képminőség, Professzionális Gaming!
- SAMSUNG QE43Q60C 43" QLED 4K Smart TV kifogástalan kép & hang
- BESZÁMÍTÁS! Microsoft XBOX Series S 512GB játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 256GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3403
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 13400F 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- GYÖNYÖRŰ iPhone 11 Pro Max 64GB Midnight Green -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3253,100% Akkumulá
- DELL PowerEdge R630 rack szerver - 2xE5-2680v4 (28c/ 56t, 2.4/3.3GHz), 128GB RAM, 10G, áfás szla
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest