- XIAOMI Smart Air Purifier 4 Compact EU - légtisztító újabb okoseszköz a lakásban
- Clickbait szülinapi sorsolás II - még drágább a clickbaited
- Optikai szál nem kell félnetek jó lesz, avagy a damil alapú hálózat
- A PC-m több mint 1 évtizedes története - AMD FX OC, 64GB RAM, ipari SSD - 1.rész
- Agglegénykonyha 15 – Néhány tavaszias recept
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- GoodSpeed: XIAOMI Smart Air Purifier 4 Compact EU - légtisztító újabb okoseszköz a lakásban
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- MasterDeeJay: Low budget (50.000 forint) light gémer gép összerakása
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Luck Dragon: MárkaLánc
- E.Kaufmann: Optikai szál nem kell félnetek jó lesz, avagy a damil alapú hálózat
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
-
Fórumok
LOGOUT - lépj ki, lépj be!
LOGOUT reakciók Monologoszféra FototrendGAMEPOD - játék fórumok
PC játékok Konzol játékok MobiljátékokPROHARDVER! - hardver fórumok
Notebookok TV & Audió Digitális fényképezés Alaplapok, chipsetek, memóriák Processzorok, tuning Hűtés, házak, tápok, modding Videokártyák Monitorok Adattárolás Multimédia, életmód, 3D nyomtatás Tabletek, E-bookok Nyomtatók, szkennerek PC, mini PC, barebone, szerver Beviteli eszközök Egyéb hardverek PROHARDVER! BlogokMobilarena - mobil fórumok
Okostelefonok Mobiltelefonok Okosórák Autó+mobil Üzlet és Szolgáltatások Mobilalkalmazások Tartozékok, egyebek Mobilarena blogokIT café - infotech fórumok
Infotech Hálózat, szolgáltatók OS, alkalmazások SzoftverfejlesztésFÁRADT GŐZ - közösségi tér szinte bármiről
Tudomány, oktatás Sport, életmód, utazás, egészség Kultúra, művészet, média Gazdaság, jog Technika, hobbi, otthon Társadalom, közélet Egyéb Lokál PROHARDVER! interaktív
Új hozzászólás Aktív témák
-
pusszycat
nagyúr
Én régen is mindig szerettem volna flip kialakítású telefont, de végül mindig hagyományos lett belőle. Most annyival másabb a szitu, hogy a hajlított kijelző miatt jóval drágább egy kevésbé jól felszerelt modell, mint egy hagyományos, illetve ugye az általam preferált platformmal nem is létezik még ilyen modell. Egyszer ha értelmezhető áron lesz biztos ki fogom próbálni.
Azért nekem is vannak gyengéim aminek nem tudnék ellenállni, pl. az oldalra motorikusan kitekeredő kijelző vagy felfelé.
-
.Szaki.
addikt
Én régen is mindig szerettem volna flip kialakítású telefont, de végül mindig hagyományos lett belőle. Most annyival másabb a szitu, hogy a hajlított kijelző miatt jóval drágább egy kevésbé jól felszerelt modell, mint egy hagyományos, illetve ugye az általam preferált platformmal nem is létezik még ilyen modell. Egyszer ha értelmezhető áron lesz biztos ki fogom próbálni.
-
adamklark
senior tag
A fólia alatt a kijelzőt értettem.
Ja értem, eddig csak fólia "problémát" tapasztaltam nem kijelzőt.
-
Fritz Teufel
addikt
-
pusszycat
nagyúr
"Vegyük a flipet ha rendesen akarom használni ki kell nyissam majd becsukni. Naponta akár 20x is. Ez időveszteség. A foldot lehet használni rendesen nyitogatás nélkül... [...] "
Ha gond az, hogy ki kell nyitni a Flipet ahhoz, hogy tudd használni, akkor miért vennél flip kialakítású telefont?
Időveszteség kinyitni? A Samsung E105-öt és a SE W300-at is ki kellett nyitni ahhoz, hogy tudd érdemben használni. Ez a kompaktság ára. A külső kijelző egy plusz dolog, nem pedig a főképernyő. Anno is volt akiknek ez megfelelt, most is lesz. Én például baromira tudnék élni egy ilyen telefont. Csak hát. ...
A Fold és Flip összehasonlítása pedig az almát körtével esete. A Fold szerintem inkább a Nokia 9500 féle érát követi, amit szintén lehetett csukott állapotban is "rendesen" használni és nyitott állapotban is.
Volt, h eszembe jutott mi lenne ha vennék egy ilyen csukható, nyitható izét, de ilyenkor mindig megkérdem magamtól, te normális vagy?

-
adamklark
senior tag
Kollégám ugyan úgy vigyázott rá... pontosabban nem, mert azt hitte nem kell... nem bírt neki 4 hónapot. És a garanciát sem adták meg neki rá. Nem olyan embernek való, aki mondjuk technikus és munka közben is használja mint egy bármilyen telefont. Azt nem bírja ki a műanyag kijelző fólia. Az a fólia egyszerűen egy vicc. Ha fele ennyibe kerülne sem vennék szignifikánsan többen. Használtan meg a kutyának sem...
Nekem a fólia 2 évet húzta, picit kezdett buborékos lenni így lecseréltem. KB 10 euróért vettem újat, magam cseréltem mert Samsung szerviz egy nagy nulla.
-
.Szaki.
addikt
Vegyük a flipet ha rendesen akarom használni ki kell nyissam majd becsukni. Naponta akár 20x is. Ez időveszteség. A foldot lehet használni rendesen nyitogatás nélkül ott a súly és a méret zavaró. Ha nem vagy újságíró aki sokat utazik és nem akar még egy tabletett is vinni magával akkor én nem látom az értelmét. Meg vigyázz rá mint a hímes tojásra fél évig kuporgatsz rá. Hatyuk már.
"Vegyük a flipet ha rendesen akarom használni ki kell nyissam majd becsukni. Naponta akár 20x is. Ez időveszteség. A foldot lehet használni rendesen nyitogatás nélkül... [...] "
Ha gond az, hogy ki kell nyitni a Flipet ahhoz, hogy tudd használni, akkor miért vennél flip kialakítású telefont?
Időveszteség kinyitni? A Samsung E105-öt és a SE W300-at is ki kellett nyitni ahhoz, hogy tudd érdemben használni. Ez a kompaktság ára. A külső kijelző egy plusz dolog, nem pedig a főképernyő. Anno is volt akiknek ez megfelelt, most is lesz. Én például baromira tudnék élni egy ilyen telefont. Csak hát. ...
A Fold és Flip összehasonlítása pedig az almát körtével esete. A Fold szerintem inkább a Nokia 9500 féle érát követi, amit szintén lehetett csukott állapotban is "rendesen" használni és nyitott állapotban is.
-
Fritz Teufel
addikt
Tudtommal az az egyik lényege a flipnek hogy nem kell mindig nyitogatni. Fold meg az ellentéte, ki akarod nyitni többször. Felhasználónak kell tudnia mi kell neki. Az meg megmosolyogtató hogy vigyázni kéne rá mint egy hímes tojásra mert ugyanúgy kell vigyázni rá mint bármelyik telefonra
Kollégám ugyan úgy vigyázott rá... pontosabban nem, mert azt hitte nem kell... nem bírt neki 4 hónapot. És a garanciát sem adták meg neki rá. Nem olyan embernek való, aki mondjuk technikus és munka közben is használja mint egy bármilyen telefont. Azt nem bírja ki a műanyag kijelző fólia. Az a fólia egyszerűen egy vicc. Ha fele ennyibe kerülne sem vennék szignifikánsan többen. Használtan meg a kutyának sem...
-
adamklark
senior tag
Vegyük a flipet ha rendesen akarom használni ki kell nyissam majd becsukni. Naponta akár 20x is. Ez időveszteség. A foldot lehet használni rendesen nyitogatás nélkül ott a súly és a méret zavaró. Ha nem vagy újságíró aki sokat utazik és nem akar még egy tabletett is vinni magával akkor én nem látom az értelmét. Meg vigyázz rá mint a hímes tojásra fél évig kuporgatsz rá. Hatyuk már.
Tudtommal az az egyik lényege a flipnek hogy nem kell mindig nyitogatni. Fold meg az ellentéte, ki akarod nyitni többször. Felhasználónak kell tudnia mi kell neki. Az meg megmosolyogtató hogy vigyázni kéne rá mint egy hímes tojásra mert ugyanúgy kell vigyázni rá mint bármelyik telefonra
-
pusszycat
nagyúr
Én már több éve használom gond nélkül. Nem tudom mit művelnek vele az emberek. Üveget sem kapargatom körömmel.. Nem kell annyira odafigyelni rá. Bár jó lenne ha olcsóbb lenne mert akkor többen tudnák ténylegesen is használni és nem tesztekre hagyatkozni hogy jaj milyen gyenge a kijelző (nem az). Hozzá teszem hogy fold 4-el kezdtem szóval lehet a korábbi modellek tényleg rosszak voltak.
-
adamklark
senior tag
A kijelző felülete végtelenül puha, napi szintű használatra teljesen alkalmatlan. Tudom, hogy sokan használják, de nagyon oda kell figyelni és óvatosan használni. Annak, aki még műanyag kijelzős telefonokkal kezdett, az üveg óriási lépés volt a kényelem irányába. A fenének kellene újra a műanyag, ami egyrészt még körömmel is tönkre tehető, másrészt meg szinte foszlik. Aztán meg azt mondják, hogy biztosan nem rendeltetés szerűen használta az ember, nincs garancia.
Majd ha komolyabb ellenállósága lesz a felületnek és az anyagok minősége is tartósabb lesz, majd akkor mondom azt, hogy megérett a tömegtermelésre és arra, hogy az ember pénzt adjon ki érte. Ezek a kijelzők még nem arra valók, hogy tömegek vásárolják.Én már több éve használom gond nélkül. Nem tudom mit művelnek vele az emberek. Üveget sem kapargatom körömmel.. Nem kell annyira odafigyelni rá. Bár jó lenne ha olcsóbb lenne mert akkor többen tudnák ténylegesen is használni és nem tesztekre hagyatkozni hogy jaj milyen gyenge a kijelző (nem az). Hozzá teszem hogy fold 4-el kezdtem szóval lehet a korábbi modellek tényleg rosszak voltak.
-
Fritz Teufel
addikt
A kijelző felülete végtelenül puha, napi szintű használatra teljesen alkalmatlan. Tudom, hogy sokan használják, de nagyon oda kell figyelni és óvatosan használni. Annak, aki még műanyag kijelzős telefonokkal kezdett, az üveg óriási lépés volt a kényelem irányába. A fenének kellene újra a műanyag, ami egyrészt még körömmel is tönkre tehető, másrészt meg szinte foszlik. Aztán meg azt mondják, hogy biztosan nem rendeltetés szerűen használta az ember, nincs garancia.
Majd ha komolyabb ellenállósága lesz a felületnek és az anyagok minősége is tartósabb lesz, majd akkor mondom azt, hogy megérett a tömegtermelésre és arra, hogy az ember pénzt adjon ki érte. Ezek a kijelzők még nem arra valók, hogy tömegek vásárolják. -
pusszycat
nagyúr
Gyerekkorában érhete valami súlyos lelki sokk, hadd ne találgassam, h a telefonokon szadistáskodik.

-
adamklark
senior tag
Azon a kijelzőn van még mit fejleszteni, ez így félmunka. Hiába kerülne fele annyiba is, ezzel a kijelzővel ez az eszköz nem ér pénzt.
Mit értesz ez alatt?
-
Fritz Teufel
addikt
Azon a kijelzőn van még mit fejleszteni, ez így félmunka. Hiába kerülne fele annyiba is, ezzel a kijelzővel ez az eszköz nem ér pénzt.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Fórumok
LOGOUT - lépj ki, lépj be!
LOGOUT reakciók Monologoszféra FototrendGAMEPOD - játék fórumok
PC játékok Konzol játékok MobiljátékokPROHARDVER! - hardver fórumok
Notebookok TV & Audió Digitális fényképezés Alaplapok, chipsetek, memóriák Processzorok, tuning Hűtés, házak, tápok, modding Videokártyák Monitorok Adattárolás Multimédia, életmód, 3D nyomtatás Tabletek, E-bookok Nyomtatók, szkennerek PC, mini PC, barebone, szerver Beviteli eszközök Egyéb hardverek PROHARDVER! BlogokMobilarena - mobil fórumok
Okostelefonok Mobiltelefonok Okosórák Autó+mobil Üzlet és Szolgáltatások Mobilalkalmazások Tartozékok, egyebek Mobilarena blogokIT café - infotech fórumok
Infotech Hálózat, szolgáltatók OS, alkalmazások SzoftverfejlesztésFÁRADT GŐZ - közösségi tér szinte bármiről
Tudomány, oktatás Sport, életmód, utazás, egészség Kultúra, művészet, média Gazdaság, jog Technika, hobbi, otthon Társadalom, közélet Egyéb Lokál PROHARDVER! interaktív
- Futás, futópályák
- A Linux megnégyszerezte magát a Steamen — a Microsoft ismét ígérget
- Jövedelem
- Bemutatkozott az iQOO első T-szériása
- Külföldi prepaid SIM-ek itthon
- Nintendo Switch 2
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Star Wars rajongók
- E-book olvasók
- Yettel topik
- További aktív témák...
- Xiaomi Redmi Note 15 6/128GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
- Xiaomi 13T Pro 12/512GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, Dobozzal, 1 Év Garanciával!
- Xiaomi 13T Pro 12/512GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, Dobozzal, 1 Év Garanciával!
- Xiaomi Redmi Note 14 Pro+ 5G 12/512GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, Dobozzal, 1 Év Garancia
- ÚJ 16" Dell Precision 5690 - Intel Ultra 7, 16 mag, 32 GB RAM, 512 GB SSD, RTX A1000 6GB 27% ÁFÁS
- HP EliteBook 745 G6 14" Ryzen 5 pro 3500U, 16GB RAM, 128GB SSD, jó akku, számla, 6 hó gar
- BESZÁMÍTÁS! Asrock Z790 i9 13900K 64GB DDR5 1TB SSD RTX4080 16GB Aerocool P500B Digi ARGB ADATA 850W
- iPhone 15 Pro Max 256GB 83% (1év Garancia) ESIM-es változat!
- Apple iPhone 15 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: aiMotive Kft.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

Időveszteség kinyitni? A