- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Szólánc.
- hdanesz: Hyundai Ioniq 28 kWh 2018 2. felvonás
- Argos: Szeretem az ecetfát
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
Új hozzászólás Aktív témák
-
viharhozo
addikt
válasz
Aguinaga #11653 üzenetére
Ugyanaz van wifin is. Vagy el se indul, vagy megy egy percet es utana fixen dobja a hibat.
A Netflix appnak van sajat halozati teszteloje, aszerint minden oke. A YouTube is megy rendben.
Feltetelezem, a Netflix app teleszemetelte magat, azt kene vhogy torolni. Ha USB-rol csinalok vmi firmwarefrissitest akar ugyanarra a firmware-re, az segithet?
-
Eagl3
veterán
válasz
Aguinaga #11304 üzenetére
VA paneles a C725 és C728 is, magas kontrasztaránnyal, jó fekete színnel. A betekintési szög sem zavaró egyáltalán szerintem. Erősen bestbuy ez a két TV, ennyiért közel sem kapsz jobbat, sőt, sok drágább TV-nél is jobb. Az átlagos fényerőt szokták felhozni negatívumként, ez egyedül abban mutatkozik meg, hogy a HDR tartalmakból nem tudja kihozni a maximumot, ez egyáltalán nem jelenti azt, hogy nem jó a HDR vagy Dolby megjelenítése.
Felhősödés előfordulhat, ugyan úgy mint más márkák esetében, ha nagyon durva lenne, akkor vissza kell küldeni, de nem jellemző.
Nekem (és szerintem ez ennek a TV-nek a sajátossága) a képernyő két szélén két függőleges sávban lehet látni kicsit, de csak direkt keresve és valós tartalomnál egyáltalán nem látni.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- BenQ LW650 3D Lézer WIFI DLP Projektor -4000 ANSI Lumen - 20E óra élettartam - USB-C - WXGA 1280x800
- Eladó Denon AVR-X6400H prémium házimozi erősítő 11.2 csatorna Auro3D Atmos HDR DV stb
- Epson EH-TW610 Full HD Projektorok, eredeti lámpával, kevés lámpaórával! (500 / 580 )
- HyperX SoloCast gaming USB mikrofon
- Pioneer A-109
- Bomba ár! HP ProBook 430 G5 - i5-8GEN I 8GB I 256GB SSD I HDMI I 13,3" I Cam I W11 I Garancia!
- Iphone 15 Plus 128GB Pink Dobozos 12 Hónap Garancia
- Csere-Beszámítás! RGB Számítógép PC játékra! R5 5600X / RTX 3060Ti 8GB / 32GB DDR4 / 500GB SSD
- BESZÁMÍTÁS! ASUS ROG CROSSHAIR X670E GENE alaplap garanciával hibátlan működéssel
- 125 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 9 7945HX, RTX 4070
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest