- Geri Bátyó: B550 szűk keresztmetszet, de mi és miért?
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Szoszo94: Xiaomi Mi Router 3G - Padavanra fel!
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Chosen: Canon 5D II - portrézás 2025-ben
- Kempingezés és sátrazás
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Doky586: Helyreállítási partíció létrehozása (javítása)
- Gurulunk, WAZE?!
Új hozzászólás Aktív témák
-
s:zozo
aktív tag
válasz
masystem #25505 üzenetére
Szia!
Saját tapasztalatom miatt nem javaslom.
Mióta telegramos firmware-t használok nem ad találatot az online frissítés keresésre.
Elég nagy a homály sok tekintetben a firmware-kel kapcsolatban, Gondolok itt arra, hogy nincs a TCL hivatalos oldalain elérhető, letölthető firmware. Jobb híjján a telegramost rakjuk fel, ha valamiért nem tetszik a gyári. Telegramos firmware-ket fel lehet rakni, de a TCL-től nincs semmi észrevétel, hogy ez most mennyire hivatalos. Olvass vissza pár lapot, pont kialakult egy párbeszéd erről a témáról. Garancia szintén homály ebben az esetben. -
nicu71
addikt
válasz
masystem #24821 üzenetére
Hát én nem tudom milyen a 745,egész biztosan remek tv,de én még mindig ha bekapcsolom a 805-t ,komolyan sírok,hogy milyen gyönyörű/735-t cseréltem le pár hónap után,/az se volt rossz,de egy napon se lehet említeni/és az év legjobb döntése volt.Nem is tudnék mást ajánlani/845 ha még beépített mélynyomó is kell.
-
Cartmenn
aktív tag
válasz
masystem #24780 üzenetére
Ebben a videóban láthatod a 735 --745 - 845 (a 805 is hasonló a 845höz képest kicsit kevesebb zónával ) háttérvilágítását : https://www.youtube.com/watch?v=3Ss4NjLFlKE&list=LL&index=13&t=27s Nem sok zónás a 745 a 75" ban (220) ,meg még régebbi típusú ledekkel ---de van egy 55" hisense tévém (u8qf magas kategóriásnak számított akkoriban) 132 zónával (a tcl 745 pld ebben a méretben 120 zónás) én nagyon meg vagyok elégedve vele --mert nem csak a zónaszám számít ,hanem annak a vezérlése is
Amúgy valószínű jobb feketét tud mint a 735 (739),de nem lesz olyan jó mint a 8as sorozat . Ha időben kapcsolsz még novemberben a c805 volt 420e ért (most 540felé) ,most a 745 van ennyiért sajnos.
-
saelin
veterán
válasz
masystem #14907 üzenetére
A streaming platformokkal idehaza semmi gond. Egyébként miféle Google Home linkelésről beszélsz? Én úgy emlékszem csak be kellett írni a bejelentkezési adatokat és max a streaming szolgáltató oldalára kellett elmenni a Tv-n megjelenő kódot beírni. Persze nem tudom kint milyen támogatottsága van ezeknek a platformoknak, de azt nem hiszem hogy böngészőből megy a streaming login míg android alól nem. Max az fordulhat elő hogy régió lockolt az apk és nem lehet storeból letölteni.
De ha mégis a régióval lenne gond akkor passz.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Ingatlanos topic!
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- PROHARDVER! feedback: bugok, problémák, ötletek
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Macron betiltatná az EU-ban a közösségi médiát a 15 év alattiaknak
- Milyen videókártyát?
- TCL LCD és LED TV-k
- Reklámblokkolók topikja
- OTP Bank topic
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! CSAK KIPRÓBÁLT! ASUS ROG Ally X (2024) 1TB kézikonzol garanciával hibátlan működéssel
- Telefon felvásárlás!! Apple Watch SE/Apple Watch SE 2 (2022)
- BESZÁMÍTÁS! 16GB (2x8) G.Skill Trident Z RGB 4266MHz DDR4 memória garanciával hibátlan működéssel
- ÚJ Apple Macbook Air 15,3 M4 10C CPU/10C GPU/16GB/256GB - Ezüst -(2025)- 3 Ciklus-3 év gari - MAGYAR
- TP-Link Archer C1200 Router eladó (1200 Mb/s Wi-Fi)
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged