Hirdetés
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- aquark: A legdrágább, nem antik és nem egyedi könyvek
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Geri Bátyó: Samsung T7 1TB külső SSD
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- bambano: Bambanő háza tája
- eBay-es kütyük kis pénzért
-
LOGOUT
TCL LCD és LED TV topic téma összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
Gino20
őstag
válasz
Vhiktor
üzenetére
Nagyon jó lett a teszt
. Jó látni minőségi magyar teszt videókat is, így ha csak egyel is, de gyarapítottam a feliratkozók számát.
Egy ideje minimális időt szentelve a témára, de nézegetem ezeket a TV tuner-al is szerelt "falhoz közel helyezhető" projektorokat, de egyszerűen nem érzem, ezt: "arra a célra hivatott, hogy leváltsa a hagyományos TV készülékeket" - igaz bődületesen nagy képátlóban. Sajnos a technológia szerintem nem tart ott (főleg VA - kontraszt és HDR kedvelőként), hogy a TV cserélhető legyen és továbbra is az az érzésem, hogy ehhez inkább egy dedikált "moziszoba" kell, de ha nem tévedek ez esetben ennyi pénzért már vannak jobb ,,hagyományos" projektorok is, vagy olcsóbban elérhető ez a minőség (vagy a pl LSP7-hez kell valami speckó "lenyitható" vászon és mögé egy jó TV
), vagyis 4-5m nézési távig pl nappaliba ha kellene valami mindenre is igazán jó megjelenítő, akkor 1 mill környéki áron Én a 100" képátló rovására 77" OLED-et vennék.
Új hozzászólás Aktív témák
- LED világítás a lakásban
- BestBuy topik
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Direct One (műholdas és online TV)
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Lexus, Toyota topik
- Lassú lett a Windowsod? Ezeket kapcsold ki elsőnek!
- Óvodások homokozója
- További aktív témák...
- LG 55QNED80T3A 2024 - 4K Ultra HD, QNED okos TV 23 hó garanciával.
- LG 55SM9010PLA 4k Nanocell TV! 55"/Nano IPS/Dolby Vision/Atmos/4k-120hz/Freesync/HDR10/"Gaming TV"
- SAMSUNG (QE55Q700T) 140CM 8K Q-LED SMART PRÉMIUM ! AKCIÓ
- SAMSUNG (QE55QN85D) 140CM NEO Q-LED SMART + AKCIÓ UJ MODELL!
- Lenovo ThinkVision LFD E65 65" LFD kijelző új
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB DDR5 RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Xbox Game Pass Ultimate előfizetések kedvező áron
- BESZÁMÍTÁS! MSI B650 R7 8700F 32GB DDR5 512GB SSD RX 6800 16GB Zalman Z1 Plus Cooler Master 750W
- PlaySation 5 Slim // Bontatlan /// 27% Áfás
- Honor Magic 7 Pro 512 Gb - AI Pro kamera, 6,8 120 Hz LTPO OLED, Snapdragon 8 Elite,3 hó gari!
Állásajánlatok
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
. Jó látni minőségi magyar teszt videókat is, így ha csak egyel is, de gyarapítottam a feliratkozók számát.
), vagyis 4-5m nézési távig pl nappaliba ha kellene valami mindenre is igazán jó megjelenítő, akkor 1 mill környéki áron Én a 100" képátló rovására 77" OLED-et vennék.