- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Graphics: OnePlus 13R - Üzemidőbajnok és remek képességek
- eBay-es kütyük kis pénzért
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Graphics: Hello Moto! - Kipróbáltam a Motorola Moto G55 5G-t. (videó is)
- t72killer: Fürdőkád kontra elektromosság: XXI.század
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- t72killer: Egy gyors töltőteszt
Új hozzászólás Aktív témák
-
mikrofon
veterán
amit utoljára néztél, de ez csak akkor van így ha a "fast boot" be van kapcsolva. Ha nincs akkor amikor bekapcsolod akkor mindig a saját android TV felülete nyílik meg ráadásul úgy hogy hosszabb ideig tart mert tényleg a rendesen kikapcsolt állapotból tölti be az android TV-t. Mint egy TVbox. Ezért nálam be van kapcsolva a "fast boot". Annak ellenére, hogy itt többen nem ajánlják, mert hibát okozhat. Én ezt még nem vettem észre.
-
balkoger
tag
Szia, nem teszteltem, de ha TV adást néztünk akkor oda kapcsolódik vissza az biztos, nem teszteltem youtube,plex és Netflix-nél sem, de este megpróbálom.
Szerintem nem lehet beállítani, ha valamilyen alkalmazást nézel, a források menüpontba (home) ra fog vinni bekapcsoláskor, este kipróbálom.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- ÁRGARANCIA! Beszámítás, 27% áfa, összesen 5db RTX 5060 Ti 16GB 3 ventilátoros készletről BOMBA ÁRON!
- Bezámítás! ASUS ROG Strix G512LW 15 Gamer notebook - i7 10750H 32GB RAM 1TB SSD RTX 2070 8GB WIN11
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 13400F 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Apple iPhone 12 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest